Precis som i fredags så bestod en del av dagen av jobb & plugg. Vi hade dock fotbollsträning men har fått bakslag på min influensa och har blivit förkyld igen, ont i halsen o andra tråkigheter, så fick skippa det.. Ikväll blev det tacokväll hos Alice med goa människor och dessutom fyller bästa Emma 20 år idag!!!
Kramkram

Likes

Comments

Hejhej! Just nu sitter vi i bilen påväg till Ullared för att köpa lite grejer till Österrike! Ikväll blir det kalajs
Kram på er

  • 118 readers

Likes

Comments

Efter jag hade kommit hem från 3D träning i Borås så blev det en spontan dejt med underbara Alexandra! Så himla mysigt, behövdes verkligen <333 Kändes som en evighet sedan vi sågs, allt är så stressigt och den tid som man önskade fanns, finns inte.
Nu är det strax läggdax!
Puss & Kram

  • 174 readers

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Idag skrev vi en uppsats på engelskalektionen, fy fasen vad jag hatar att skriva under tidspress. Till råga på allt så körde bussen för tidigt hem så jag missade såklart den.. Hängde då med Matilda & Alvina till skrädderiet då dom skulle luncha ihop. Hade redan käkat lunch så tog mig en kaffe. Var riktigt mysigt och Matilda visade bilder från när hon var i Sydafrika! Just nu sitter jag och räknar matte då vi har prov i matte 5c imorgon bitti. Vid halv nio ikväll blir det fys på Friskis med fotbollen.
Puss & kram på er

Likes

Comments

Hejsan! Har varit lite dålig på att skriva här det senaste. Denna helgen är och har inte varit särskilt speciell, jobb hela helgen o plugg o lite träning däremellan. I fredags blev det dock familjemiddag här hemma och sedan var vi ett gäng hemma hos Erik.
Kram på er

  • 327 readers

Likes

Comments