Hejhej! Började sent idag så försökte plugga lite innan jag stack till skolan.
Hoppas att eran dag blir bra!
Kram

Likes

Comments

Ligger framför brasan ihopkrupen och har ont i magen, fya... Efter skolan idag blev de en kopp kaffe hemma hos Zannah och sedan direkt på "matteverkstad" i ett par timmar. Skall snart försöka sova då jag inte känner mig så kry. Hoppas på att det går över tills imon!
Kram på er

Likes

Comments

Tjenixen! Gick upp tidigt idag för att hinna med o plugga innan jag börjar jobba till stängning. Kommer hem sent ikväll så innan jobbet var enda chansen. Har matte 5c prov imon och det känns inte alls bra, så mycket som jag inte förstår..
Till frukost blev de vaniljkvarg och bananpannkakor som är superenkelt att göra, bara en banan + ett ägg och sen steka i kokosolja!
Kram

Likes

Comments

Här kommer en bildbomb från igår då vi hade fixat en överraskningsfest för Zannah. Det var så sjukt kul att se henne bli så överraskad och glad, hon hade verkligen ingen aning! Jag och Nora åkte till Gästhuset vid två för att börja dekorera och fixa där vi skulle vara senare på kvällen. Vi blev runt 50 pers, skitskoj verkligen! Vi var dock riktigt nervösa för att någon skulle råka försäga sig eller att hon skulle komma på att vi hade träffat hennes mamma och planerat några gånger innan festen. Men hon hade ingen susning, så ett riktigt överraskningsparty blev det allt!
Alldeles strax skall jag åka och jobba, hoppas att eran gårdag också var bra!
Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har dagen bestått av en hel del olika föreläsningar på Göteborgs Universitet. Det var väldigt intressant och bra, vissa föreläsningar var dock bättre än andra. Föreläsningarna var uppdelade då en del handlade om det kinesiska språket, en del om de arabiska, japanska, ryska, tyska, engelska osv. De försökte lära oss lite ord på vardera språk så jösses vad mycket jag kan nu, (hosthost). Jaja de var en trevlig och mysig dag, vi är bara 5 som läser tyska steg 5 så vi var en relativt liten grupp som åkte dit. När jag kom hem blev det i princip bara käk och sedan snabbt iväg på fotbollsträningen i Torestorp. Ligger nu i sängen o övar på en presentation på engelska som jag har imorgon.
Kramkram

  • 170 readers

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag var det en lång dag och när jag kom hem tränade jag och sedan har pluggat o grejat med lite saker. Lite senare ikväll kom Linnea hit och nu ligger vi o tjötar lite o ska snart sova. Vi skall nämligen till Göteborg imorgon för en heldag på Göteborgs universitet med tyskan. Ser fram emot detta, dock blir de en tidig morgon men det ska nog gå.
Kram

  • 211 readers

Likes

Comments

~Det kommer bättre tider, jag lovar~

  • 242 readers

Likes

Comments

Hade ett hemskt fysikprov idag, Uscha.. Jaja nu är det bara att ta tag i alla 1000 andra grejer! Standard att allt kommer på en o samma gång, allt innan lovet, samma visa varje gång. 

Det bästa är ju ändå att få ta på sig myskläder och kura ihop sig framför kaminen efter en lång dag. 

Hoppas att eran dag varit bra! 

Kram 

  • 273 readers

Likes

Comments