Efter jobbet, runt halv tio ikväll hade jag och Linnea bestämt träff hos henne. Sååå himla skönt att få catha up lite, saknar henne så sjukt mycket! Nu ska jag sova stup i kvarten då jag ska upp och jobba imorgon bitti. Kramkram

  • 678 readers

Likes

Comments

Fika och plugg på B&B med goa tjejer och därefter ett hårt träningspass.
Godnatt & Puss

  • 716 readers

Likes

Comments

Godkvällen! Efter skolan idag kom Nora hem på en liten mysfika. Därefter blev det matte hos Maggan i ett par timmar. Sedan blev det träning med fotbollslaget på Friskis och nu skall en trött Erik och Emilia sova.
Pusspuss

Likes

Comments

Äntligen fredag, visst är det skönt? Lunchade med Alice på skräddan idag, mys! Efter skolan åkte jag till Johanna då hon flyttade in med sin kille i en lägenhet för ett tag sedan. Så himla kul att få träffa henne och få se hur fint de hade det! Hon bjöd på fika och vi tjötade en massa. Innan jag begav mig hem mot Öxnevalla åkte jag till farfar för att hälsa på honom på Kinnaborg. Nu ikväll har vi haft familjemiddag då Daniel kom hem från Norge idag och mamma & pappa åker på skidsemester till Österrike imorgon bitti.
Kram på er

Likes

Comments

Precis som i fredags så bestod en del av dagen av jobb & plugg. Vi hade dock fotbollsträning men har fått bakslag på min influensa och har blivit förkyld igen, ont i halsen o andra tråkigheter, så fick skippa det.. Ikväll blev det tacokväll hos Alice med goa människor och dessutom fyller bästa Emma 20 år idag!!!
Kramkram

Likes

Comments

Hejhej! Just nu sitter vi i bilen påväg till Ullared för att köpa lite grejer till Österrike! Ikväll blir det kalajs
Kram på er

  • 1143 readers

Likes

Comments