Vi steg upp vid kvart i sju och fick skynda oss för att hinna äta hotellfrukost som var det godaste frukosten i världen. Det fanns croissanter, olika baguetter, sylter, flingor, massor av olika ostar och olika juice. Det var himmelskt gott. Särkilt croisetterna.

Sedan skyndade vi oss och åkte till tunnelbanan och då fick man välja mellan att åka till Eiffeltornet eller ett annat ställe i Paris och eftersom jag och Lisa hade redan varit vid Eiffeltornet så valde vi att åka till Louvren med vår lärare.

Det var jättemysigt eftersom vi bara var tre pers som skulle till Louvren och det var jättekul att åka tunnelbana i Paris med folk som spelade instrument där inne.

När vi var framme så tog vi lite kort utanför och gick in i museet.

När vi väl var inne så gick till de italienska tavlorna för att hitta Mona Lisa eftersom det är hur stort som helst och vi hade inte så mycket tid att kolla på alla tavlor. Det var hur fint som helst inne i museet, Var verkligen inte beredd på hur vackert det var.


efter museet så åkte vi till ett kvarter där vi skulle mötas med de andra som hade varit i Eiffeltornet och sedan gick vi och åt i en mysig restaurang tillsammans. Efter att vi hade ätit färdigt så gick vi mest runt i olika affärer i kvarteret och hade det allmänt roligt och lärde känna varandra ännu mer.

​Sedan var det dags att åka till Arras och möta våra familjer vi skulle bo hos. Vi åkte snabbtåg till Arras som tåg ca en timme och sedan väntade familjerna på oss vid perrongen. Min corres och hennes familj var hur trevliga som helst. Jag var så trött så duschade och la mig nästan direkt. Men pratade lite med min corres och hon var hur rolig och trevlig som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag åker jag på en utbytesvecka i Frankrike med en liten grupp på elva pers från min skola.

Såklart så är man nervös att träffa sin corres och att bo i en främmande familj men det känns mindre nervöst efter som jag har åkt på utbytes i Frankrike innan i våras så då vet man ändå lite hur det fungerar där.

Vi åkte klockan halv åtta från skolan med buss upp till Arlanda och flög därifrån till Paris så det blev en heldags resa. har sovit ca 5 timmar så är skit trött.

Jag kände inga andra i gruppen förutom min fina bästa vän Lisa, men man lärde känna de andra med och hela gängen var fett sköna och snälla.

När vi kom fram till Paris så skulle vi övernatta i ett hotell som var hur fint som helst och alla var så hungriga så vi beställde pizza till hotellet <3333

Likes

Comments

Igår så höll jag och Lisa en halloween fest som blev fett lyckad och så sjukt kul! Kommer dock nog aldrig hålla i en fest igen hahaha.

Likes

Comments

Jag har seriöst ett problem med att spendera så sjukt mycket pengar på mat :s försöker vara sparsam just nu men hur kan man motstå islatte?!

Likes

Comments

Ajmen fyfan vad kallt det ska vara. Fint är det ja och väldigt tmblr kanske. Längtar konstigt nog till snön men verkligen inte till kylan </3

Likes

Comments

Bakade massor med kanelbullar med mina älskade kusiner för såklart, det är kanelbullens dag!!!

Likes

Comments

Ja då kan man undra varför. Svarat är helt enkelt vi är rätt dumma i huvudet.

Likes

Comments

Likes

Comments