Min största idol är faktiskt Justin Bieber,
Nu kommer säkert dem flesta tänka " eh vad är det du gillar med honom" , " han sjunger som en tjej" " han är största pundaren osv..
Men nej nej & nej, ni har så fel, vi som gillar Justin vet att ni hatare bara är avundsjuka på honom, jag förstår inte hur ni ens orkar sitta och skrivs hat eller ogilla honom, vad är det för fel på honom egentligen? Han är en människa precis som vi.

Och nej han är ingen pundare, bara för att han rökt/röker på betyder inte det att han är en dålig människa , och varför ska ni hoppa på honom som om han vore största idioten? Människor som inte ens är kända röker på , men det tycker ni är okej? Justin får dock inte göra det för då är det fel? Eller?

Jag tycker det är så töntigt bara, det är inte så lätt att vara kändis, det är mycket press, men jag älskar honom för han försöker verkligen vara den bästa för hans fans.

Om ni undrar så har jag varit belieber i ungefär 8 år snart, och har alltid hållit mig till honom, kommer aldrig tröttna.

Jag var även på hans konsert i Stockholm 2012/2013, minns inte riktigt vilket år det var, ska även dit nu i september igen, ska bli så grymt, saknaden är stor även fast man inte fått träffa honom så, då menar jag typ krama honom men det skulle absolut var en dröm!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad heter du? - Emilia
Smeknamn - milia, emmy & millan
Födelsedag- 20 september
Stjärntecken- osäker haha
Yrke- pluggar & burgerking
Längd- 1,75 ca
Hårfärg- svart men för tillfället har det blivit brun/svart & egentligen är jag blondin
Ögonfärg- grön/blåa
Percing? - ja, i naveln , hade även i näsan förut men tog bort den.
Tatueringar? - det kommer
Höger/väster hänt? - höger hänt
Bästavän - oj haha, vet inte riktigt helt ärligt, till och från, men den jag vet just nu som verkligen är min bästavän, det är Nathalie.
Favorit film? - har väldigt många, men jag gillar haj skräckfilmer väldigt mycket.
Favorit serie?- Spartacus och Homeland
Favorit låt - Sluta andas med Aiman, Eminem- mockingbird, osv..
Favorit färg- svart, blå, rosa, vitt osv..
Favorit resturang- McDonalds hahaha👌🏻
Favorit affär? - Gina, H&M, Bikbok typ
Favorit bok?- läser inte
Favorit tidning? - läser inte
Favorit skor ? - Airmax/ Converse
Favorit plats?- Stockholm/ Turkiet
Idol?- Linda Pira, Dani m och Justin Bieber
Genre?- rap

Likes

Comments

För ungefär lite mera än två veckor sen så gjorde jag en navelpercing, det har varit mycket om & men, har varit rädd för att ta den men till slut så bestämde jag mig, " fan jag gör det, det kommer vara så värt sen"
Och jag kan säga, att jag inte ångrar en sekund att den äntligen sitter där, är så sjukt nöjd.

MEN det gjorde såklart SVINONT, bli inte rädda nu, det kanske gjorde ont i 5 sekunder, och det är klart att det gör ont, klart det gör ont att komma med en kanyl rakt i huden, klart det känns.. Smärta tillhör..

Nu ska jag berätta hur han gick tillväga, först så kollade han på min navel så att den såg okej ut, vet inte varför men iallafall, efteråt så kollade han vart mitten var på min navel, när han sätt var mitten var så ritade han som ett sträck med ett kors precis i mitten av naveln där percingen ska sitta,

efter det så tvättade han rent min navel så att bakterier och så går bort. Sen så fick jag lägga mig på som en säng, självklart så blundade jag och Nathalie som var med hade sin hand över mina ögon och jag kramade sönder hennes armar.

När han stack i kanylen så var jag inte ens beredd, han sa att han inte ska sticka in den ännu att han bara ska känna efter, men han lurade mig, efter bara några sekunder känner jag hur de trycks och smärtan blir värre och värre och tillslut så får jag fram som ett litet skrik, det är det ända jag hinner med sen är det klart.

Men det var värt det, sammanlagt tog det ungefär ca 5 minuter tills percingen satt där, på min navel..

Den här navelpercingen kostade mig 700:- och jag tyckte faktiskt att det inte var så farligt, det var värt det till hundra procent. När percingen var klar så fick jag som en sprayflaska hem, den heter " Holey water" den ska man spraya två sprut ca 4 gånger per dag, då den dödar bakterier och gör så det läker bättre.

Det negativa med navelpercing är att man inte får sola solarium på några månader eller bada i badkar, man får bara dusha och tvätta håret, och såklart när man dushar så ska man dusha av percingen också.

Men det positiva med percingen är att det är sjukt sexigt till sommaren ;) visst?

Det var allt för mig, har du några fler frågor eller om det är nått jag missat som du undrar så är det bara att höra av sig till mig!

Likes

Comments

Mitt namn är Emilia, jag är född 1999.
Min blogg kommer att handla om lite allt möjligt, från min vardag till outfits osv.
Min blogg kommer även att handla lite mer om mitt privatliv då jag tycker att det är ganska skönt att skriva ut sig lite.

Lite info om mig då, jag går på gymnasiet i Linköping, på fritiden så gillar jag att köra boxning, vara med vänner & festa, även att vara i stallet, håller även på lite med rapp och vi får se vart det vänder.

Har ni något ni undrar över kan ni kommentera under eller mejla mig, emmy99@live.se

Likes

Comments