Just nu har chiquelle en tävling ute på sidan, man kan vinna 5000kr att köpa kläder för! Var med och tävla.
Jag köpte lite kläder därifrån igår, som min pappa då betalade. Super fina plagg, länkar dom här nere! Supernöjd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hörniii, jag har börjat på yoga!!
En lugn yoga, som ska få mig må bättre, och bli lugnare! Det hjälper verkligen, och det är så skönt att få kroppen ut strekt!
Hon som har hand om min yoga heter Cecilia Gustafsson, och är specialist. Sök på henne på Spotify, så kommer det lugna och härliga låtar.

Likes

Comments

Har inte vart speciellt aktiv på bloggen, i tre veckor har jag vart borta nu. Men är tillbaka nu iaf, och har väl haft det som vanligt. Skola, vänner på fritiden och låtskrivande.

Likes

Comments

Veckan är snart slut, och lika så jag.
Har verkligen utmanat mig själv denna vecka, pluggat så min hjärna haft ont, tränat så min kropp är ett stort värk. Men sist av allt, jobbat på min låt. Kanske inte låter som mycket, men tro mig, det är det! Idag ska jag iaf packa och hoppa in i duschen en snabbis, jag drar och hälsar på min mamma imorgon. Kan verkligen behöva lite mammakärlek just nu! Hur har ni haft det? Puzz

Likes

Comments

Denna halvt knasiga veckan har varit så otroligt stressig och larvig. Jag har haft 2 prov, ett no prov i Tisdags, ett matteprov plus engelska och spanska glosor. Har haft lite ångest i skolan pga privatsak. Men bortsätt från det mår jag väl ändå ganska bra, nidå?? Längtar i hjäll mig till nästa helg, ska alltså träffa familjen och äta middag!! Ska bli super trevligt!!

Likes

Comments

Hej alla fina hjärtan!! Idag är det Torsdag, jag har skola som vanligt! Igår var det kort dag enligt schemat för skolan, min kompis Jennilin tog ledigt från hennes skola och kom och hälsade på oss i våran skola. Det var superkul och trevligt att få träffa henne igen. Iaf efter skolan igår, åkte jag hem och käkade och bytte snabbt om, sedan så fick jag skjuts ner till byn och mötte upp mina vänner, så hängde vi också! Min kompis Jennilin har också en blogg, en ny och inspererande blogg! nouw.com/jennilinhalvarsson hoppas ni haft en bra vecka, så hörs vi!! kraam <333

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er alla fina, jag har inte mått så bra på sistone "psykiskt". Och önskar jag kunde säga varför, men det är för privat tyvärr. Men kan iaf säga att mitt självförtroende har sjunkit, och allt jag gör hemma är att gråta. Självklart kommer jag fortsätta blogga! Detta betyder inte jag kommer sluta blogga, utan vela bara ni skulle veta varför jag hade tagit "paus". Men strunt samma, skolan är igång och jag har en del läxor, orkar verkligen inte plugga. Det är så jobbigt, det är bara så onödigt känns d som, haha. Hur mår du? <333

Likes

Comments

Onsdag, lika med kort dag och väldigt förkyld.
Jag har en sån huvudvärk, hosta och ont i magen. Men sitter iaf på bussen in till skolan nu, eftersom vi har börjat skolan, är de inte sjukt? Hur fort de går? Hoppas iaf min huvudvärk + magvärk har gått bort när jag är framme.

Likes

Comments