Dagen och Kvällen har vart super mysig och rolig! Körde våran vanliga rutin och gjorde samma runda med traktorn och brändbollen. Mycket mat och mycket lek, så jag är verkligen proppmätt och så himla slut just nu. Orkar inte göra nåågot, kommer somna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hjärtisar!! Jag och familjen befinner oss just nu i Furuvik, igår var en sån dag vi bara befann oss vid parken. Och åkte massor av karuseller och åt väldigt mkt glass! Dock så fick jag ont i magen igår kväll och haft sån huvudvärk idag, men iaf idag så var det mest en sån där dag vi bara gick runt och kollade på djuren och åt remmar. Haft de jättemysigt men är sjukt taggad tills imorgon kväll fortfarande!!

Likes

Comments

Jag har också SOMMARLOV, WOHOO fucking SOMMARLOV! Så jävla skönt!!
Tagga alla spontana och allmänt härliga kvällar och massa sol och värme åhh👅
Imorgon tar jag och familjen oss till Furuvik då vi åker dit en måndag stannar tills tisdag å drar hem senare på kvällen, det var planerat att vi skulle stanna tills Onsdag. Men eftersom jag ändå ska dit på onsdag kväll å blir där till 01:00 så det var ändå ingen höjdare för mig å stanna kvar när jag ska med dom andra dit. Lika bra jag slutar skriva nu annars blir det för mycket text! Pussss

Jag bara älskar denna podden, känner verkligen igen mig i den! Och bästa Viktor Frisk! Rekommenderar verkligen!

Likes

Comments

Har varit väldigt oaktiv på bloggen senaste månaden och för en gångs skull kan jag skylla på över att jag haft ett liv, (hahahah)
Lol. Känner också av att de blivit mkt smått såhär -" hej såhär är det, å typ sen hejdå." Att jag bara sagt vad som hänt å sen stuckit typ, men nu är jag iaf på gång för nu har jag mycket mer tid än förr. Så ja JAG FUCKING LEVER HURRA

Bjuder på en INTE redigerad bild, utan denna är tagen från snapchat :) all neutral

Likes

Comments

Idag lämnar jag in min mobil på lagning, så kommer dock inte kunde vara jätte aktiv på bloggen.

Och har inte heller min dator eller laptop hemma för det är också på lagning. Därför blir bloggen lite tom på ett tag!

Men hoppas iaf ni har det så bra, så hörs vi snart igen!! Pusssar


Likes

Comments

Jag ska börja vara lite mera nyttig och träna lite mera än vanligtvis! Så fått mitt ben har börjat läkt och jag startat upp min nyttiga kost så kör jag! Denna gången ska jag försöka på riktigt, önska mig lycka till! Är så pepp!

Likes

Comments

Hej på er alla hjärtan!!
Sportlov veckan har vart så j"vla rolig!
Jag har vart uppe i Åre med familjen, och vara haft det mys! Alla dagar har vi åkt slalom eller längd, jag har åkt båda och lär få erkänna att slalom var mycket roligare än längd. På kvällarna spelar vi spel, kollar film, badar tunna och bastar.

Hur har ni haft det? Puss💋💋

Likes

Comments

Jag har vrickat mitt knä, och det känns sådär. Vill inte på till skolan på Måndag med krykor och ett ben med bandas lindat runt om😩. Men får hoppas på att det börjar läka snart, åkte slalom och råka ploga för mycket ner för en nerförs backe så jag våldta och hamnade i kors med benen.

Likes

Comments

Jag fyllde 14 år i torsdags och taggar sönt tills jag får ta moppekort!! Men familjen firade iaf mig uppe i Åre och jag fick väldigt fina saker, super tacksam. Har inte så mycket att säga om min dag, jag ska ta med mina två bästavänner ut på middag nu till veckan också eller om det blir framöver. Jag får se hur jag gör, pussen💋💋

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till min mamma så det blev en mammahelg! Så nu är jag hos mamma, och vi har nyligen vaknat och ätit frukost! Så idag ska vi ut och röra på oss! Vi får se hur detta kommer gå, men det blir säkert superbra!

Likes

Comments