Hej alla fina! Jag har nyligen börjat med youtube och vet ärligt talat inte om jag ska fortsätta, vet inte om jag vågar längre. Men tycker det är kul, och hoppas på att jag forsätter!! Jag håller på att skriva klart min tredje låt nu, för håller på med mitt album!! Sen får vi se när den släpps och vart den längs ut! Pusspuss!!

Likes

Comments

View tracker

För er som följt mig ganska länge, vet att jag hållit på med youtube ett tag men sedan tagit bort alla videos för blev nertrycker av folk som var avundsjuka. Men nu ska jag börja igen iaf, och kanalen kommer handla om mitt liv. Massa vloggar, och ämnet mode&skönhet kan komma upp ibland. Men för det mest min musik, vloggar och tags! Hopps kanalen blir uppskattad, och jag gillar det jag gör!! Men nu vet ni, pusspuss<<333

Likes

Comments

View tracker


Jag är precis som du men ändå alldeles olik.

Jag känner samma känslor, upplever samma saker. Bara lite mer. När jag är glad är jag överlycklig. När jag är arg är jag förbannad. När jag är ledsen är jag förtvivlad.
När någon sårar mig känns det som om hela världen går under. När jag får en kram blir allt genast bra igen hur illa det än var alldeles nyss.

Ibland tar jag allt personligt. Allting som händer känns riktat mot mig. Och eftersom jag saknar en ventil i min hjärna så måste allting komma ut på annat sätt, oftast genom munnen. Jag kanske låter ilsken. Du kanske tycker att jag överdriver. Men eftersom jag saknar den där ventilen som du har, så blir saker som sker väldigt stora för mig. Jag får ingen chans att sortera upp tankarna och rensa bort det dåliga. Det som inte är realistiskt.

Jag är ingen dålig lyssnare men ibland har jag svårt att koncentrera mig. Droppandet från kranen, en bil som kör förbi, ett par på en bänk; allting som du med hjälp av din ventil kan sålla bort stannar kvar i huvudet hos mig. Jag ser dina läppar röra sig men ibland, jag är ledsen, så klarar jag inte av att höra vad du säger trots att jag verkligen försöker. Jag gör det inte för att nonchalera dig utan för att det finns så mycket annat att lyssna på. Och är vi i ett helt tyst rum så lyssnar jag istället på tystnaden som blandas med tankarna i mitt huvud. För där, där är det aldrig tyst.

Ibland blir du trött på mig för att jag har frågat dig om en sak och sedan nästan genast ställer samma fråga igen.
Nej, jag är inte dum i huvudet, trög eller korkad. Det är bara så att svaret du gett mig försvunnit bland alla andra tankar i mitt huvud. Så då behöver jag fråga igen.
Och kanske en gång till för att det ska fastna ordentligt. För att jag ska komma ihåg.

Att ligga i soffan en hel kväll och titta på film fungerar sällan för mig. Efter en stund börjar det krypa i kroppen, jag tappar min koncentration och tittar på allt annat förutom det som händer på tvskärmen. Då är det min kropp som talar om att jag behöver lite omväxling. Mitt tålamod har tagit slut hur bra jag än tyckte att filmen var. Ge min övertrötta hjärna en paus tio minuter så kan vi fortsätta sen. Min skalle har inte samma förmåga att bearbeta intryck som din och tröttnar fort.

Blir du tokig på mitt eviga fipplande på telefoner, överkastet, kläder och allt annat som jag får mellan fingrarna? Det är bara mitt sätt att göra av med lite energi för att kunna hålla kvar fokus på dig.

Emellanåt känns det kanske som jag inte förstår dig och dina känslor. Men jag förstår så mycket mer än vad jag kan sätta ord på.
För när det är starka känslor i omlopp blir min hjärna styrd av dom och inga ord kan komma över mina läppar. Jag har fullt upp med att hålla ordning på kroppen så att den inte utför oönskade handlingar mot mig själv eller andra.

Slänger jag saker överallt? Kaos är mitt sätt att hålla ordning. Eftersom det är kaos i huvudet på mig jämt så är det då jag känner mig
trygg. Det är då jag känner att jag har kontrollen.

Förvånas du över hur jag kan vara förbannad i ena sekunden och i nästa hur glad som helst? Bli inte det. Mitt humör styrs helt av vilken känsla som får övertaget. Och sådant kan ändras fort. I min hjärna är allt i ständig rörelse. Ibland hinner jag inte med.

Hamnar jag ofta i konflikt med andra? Det är bara för att jag hatar orättvisor och vägrar att se på medan andra människor råkar illa ut.
Att lägga sig i är min specialitet. Jag gör det inte för att vara jobbig utan för att jag saknar den fega spärren som brukar känneteckna människan. Jag saknar ett konsekvenstänk och sätter mig ofta i farliga situationer för att rädda människor jag tycker om eller känner medlidande för.

Du tycker kanske att jag är expert på att skämma ut mig. Du förstår, jag ser inte att vara högljudd, hoppa i vattenpölar eller skratta högt som pinsamt. Jag gör det som faller mig in. Det jag känner för i stunden. Jag har inte tid att fundera på vad andra människor tänker om mig. Det finns så mycket annat som distraherar.

Jag förstår inte instruktioner lika snabbt som du. Ibland kanske någon har förklarat samma sak för mig tio gånger utan att jag fattat ett smack. Sedan kommer någon annan och jag förstår plötsligt på en gång. För mig handlar det nämligen inte om vad du säger utan hur du säger det.

Trött på att jag tappar bort nycklarna varje gång vi ska någonstans för att sedan alltid finna dem i jackfickan när vi kommer hem?
Det är bara att du vänjer dig. Min hjärna är så upptagen av omgivningen att den inte har tid att komma ihåg vart sakerna hamnar. Jag lägger ifrån mig dem utan att tänka på det.


Önskar bara folk hade kunnat förstått sig på mig lite mer, d hade inte mycket varit så himla komplicerat!

Likes

Comments

(typ skrattar åt bilden ang maten d jag tappade ett sallads blad) hahaha

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska börja med, ett hej kanske? Hur har eran jul varit, har ni haft det bra? Ätit mycket jul mat och fått mycket julklappar? Min julafton blev inte som jag tänkt mig direkt, men det är som det är och det är bara att hoppas att den blir bättre nästa år iaf! Jag firade julafton med min pappa, storebror och bonus mamma, vi hade det super trevligt ett tag. Men det hände en sak, som jag inte tänker ta upp för det är så himla respektlöst att ta upp det som gäller min familj på nätet. Så ja, det jag vill komma med är att julen går inte ut på vem som fått mest julklappar, iaf inte för mig och min familj. Jag vill bara ha en bra jul, med mycket kärlek och respekt. Du som läser detta, tjej eller kille. Var snäll och visa tacksamhet för den nallen eller den pengen du fick av din mamma, mormor eller någon annan familjemedlem för det kanske var det ända hon/han hade råd med just då. Jag tror dom hade uppskattat ett stort tack för det lilla du fick, då det är stort för dom. KRAM!!!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Alltså gud vad jag älskar min mamma, min själsfrände, min hjälte, förebild, idol, hjälte, bästavän och MAMMA! Hon är inte som alla andras mammor, hon är ens egna. Hon visar tydligt hur hon bryr sig, hur hon älskar och hur hon mår! Min mamma är en så sjukt stark kvinna, och jag som dotter är imponerad och förvånad ärligt talat över att min mamma klarat av allt som hänt vår familj. Min mamma är inte dum, hon har intelligens. Min mamma är inte sträng, hon vill bara uppfostra oss "syskon" rätt. Min mamma är en riktigt bra mamma. Och jag älskar henne så himla mycket.

Detta var den ända fina bilden jag har med min mamma, anledningen till att hon kollar åt sidan är för det var folk som gick förbi oss när vi fotade. Så vi skrattade och kunde inte hålla blickarna. Haha! Godkväll på er!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej alla finisar!! Jag har just nu höstlov, som alla andra? Haha, kan verkligen inte med sånt här. I fredags när vi fick lov åkte jag ner till min familj, och träffade de. Kom hem på söndag, då det hade var halloween. På måndag åkte jag och några andra ner och badade nere i Färila, på ett badhus. Och tisdag, var jag i Bollnäs och sedan åkte jag till Hudiksvall med en kompis! Onsdag är ju idag, och idag har jag bara vart med kompisar och när jag kom hem så duschade jag och smörjde in mig med lotion. Imorgon, torsdag åker jag och några kompisar ner till Gävle och kollar runt och myser! Fredag har jag inga planer för, men vi får se. Vad har ni gjort nu på lovet? // pussaar😘😘

Likes

Comments