View tracker

Alltså gud vad jag älskar min mamma, min själsfrände, min hjälte, förebild, idol, hjälte, bästavän och MAMMA! Hon är inte som alla andras mammor, hon är ens egna. Hon visar tydligt hur hon bryr sig, hur hon älskar och hur hon mår! Min mamma är en så sjukt stark kvinna, och jag som dotter är imponerad och förvånad ärligt talat över att min mamma klarat av allt som hänt vår familj. Min mamma är inte dum, hon har intelligens. Min mamma är inte sträng, hon vill bara uppfostra oss "syskon" rätt. Min mamma är en riktigt bra mamma. Och jag älskar henne så himla mycket.

Detta var den ända fina bilden jag har med min mamma, anledningen till att hon kollar åt sidan är för det var folk som gick förbi oss när vi fotade. Så vi skrattade och kunde inte hålla blickarna. Haha! Godkväll på er!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Hej alla finisar!! Jag har just nu höstlov, som alla andra? Haha, kan verkligen inte med sånt här. I fredags när vi fick lov åkte jag ner till min familj, och träffade de. Kom hem på söndag, då det hade var halloween. På måndag åkte jag och några andra ner och badade nere i Färila, på ett badhus. Och tisdag, var jag i Bollnäs och sedan åkte jag till Hudiksvall med en kompis! Onsdag är ju idag, och idag har jag bara vart med kompisar och när jag kom hem så duschade jag och smörjde in mig med lotion. Imorgon, torsdag åker jag och några kompisar ner till Gävle och kollar runt och myser! Fredag har jag inga planer för, men vi får se. Vad har ni gjort nu på lovet? // pussaar😘😘

Likes

Comments

Just nu har chiquelle en tävling ute på sidan, man kan vinna 5000kr att köpa kläder för! Var med och tävla.
Jag köpte lite kläder därifrån igår, som min pappa då betalade. Super fina plagg, länkar dom här nere! Supernöjd!

Likes

Comments

Hörniii, jag har börjat på yoga!!
En lugn yoga, som ska få mig må bättre, och bli lugnare! Det hjälper verkligen, och det är så skönt att få kroppen ut strekt!
Hon som har hand om min yoga heter Cecilia Gustafsson, och är specialist. Sök på henne på Spotify, så kommer det lugna och härliga låtar.

Likes

Comments

Har inte vart speciellt aktiv på bloggen, i tre veckor har jag vart borta nu. Men är tillbaka nu iaf, och har väl haft det som vanligt. Skola, vänner på fritiden och låtskrivande.

Likes

Comments

Veckan är snart slut, och lika så jag.
Har verkligen utmanat mig själv denna vecka, pluggat så min hjärna haft ont, tränat så min kropp är ett stort värk. Men sist av allt, jobbat på min låt. Kanske inte låter som mycket, men tro mig, det är det! Idag ska jag iaf packa och hoppa in i duschen en snabbis, jag drar och hälsar på min mamma imorgon. Kan verkligen behöva lite mammakärlek just nu! Hur har ni haft det? Puzz

Likes

Comments

Denna halvt knasiga veckan har varit så otroligt stressig och larvig. Jag har haft 2 prov, ett no prov i Tisdags, ett matteprov plus engelska och spanska glosor. Har haft lite ångest i skolan pga privatsak. Men bortsätt från det mår jag väl ändå ganska bra, nidå?? Längtar i hjäll mig till nästa helg, ska alltså träffa familjen och äta middag!! Ska bli super trevligt!!

Likes

Comments

Hej alla fina hjärtan!! Idag är det Torsdag, jag har skola som vanligt! Igår var det kort dag enligt schemat för skolan, min kompis Jennilin tog ledigt från hennes skola och kom och hälsade på oss i våran skola. Det var superkul och trevligt att få träffa henne igen. Iaf efter skolan igår, åkte jag hem och käkade och bytte snabbt om, sedan så fick jag skjuts ner till byn och mötte upp mina vänner, så hängde vi också! Min kompis Jennilin har också en blogg, en ny och inspererande blogg! nouw.com/jennilinhalvarsson hoppas ni haft en bra vecka, så hörs vi!! kraam <333

Likes

Comments

Likes

Comments