Idag lämnar jag in min mobil på lagning, så kommer dock inte kunde vara jätte aktiv på bloggen.

Och har inte heller min dator eller laptop hemma för det är också på lagning. Därför blir bloggen lite tom på ett tag!

Men hoppas iaf ni har det så bra, så hörs vi snart igen!! Pusssar


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er alla!!
Om ni följt mig på Snapchat vet ni om att jag haft en hemlighet. Och idag är dagen jag kan säga det!
Först och främst vill jag ha att detta är något jag och min syster tänkt på länge. Och vi har äntligen bestämt oss för det. Jag och min lillasyster Cecilia ska göra en youtube kanal, där vi kommer ha våran egna SERIE!!
Förstår ni?! EN FUCKING SERIEEEEEE
HELT SICK
och när jag skrev serie, menar jag inte serie som i tex #getreadyforschool utan mer film aktivt!
Vi har redan en ganska så känd person, s vi kommer få ha med om vi har tur! Men detta kommer ta tid! Så tjata inte på mig om detta, för detta är väldigt stort för mig! Men vill inte sätta för stor press på mig just nu, jag håller på med mitt album! Och vore synd om jag tog mer tid på serien än mitt album som jag ägnat all min tid åt på skolaraster, efter skolan, på lov och andra tillgängliga tillfällen.
Så serien startar när vi känner att vi kan starta!
Detta är så stort för oss, och vi är så tacksamma att vi kan få denna möjligheten!

Likes

Comments

Jag ska börja vara lite mera nyttig och träna lite mera än vanligtvis! Så fått mitt ben har börjat läkt och jag startat upp min nyttiga kost så kör jag! Denna gången ska jag försöka på riktigt, önska mig lycka till! Är så pepp!

Likes

Comments

Hej på er alla hjärtan!!
Sportlov veckan har vart så j"vla rolig!
Jag har vart uppe i Åre med familjen, och vara haft det mys! Alla dagar har vi åkt slalom eller längd, jag har åkt båda och lär få erkänna att slalom var mycket roligare än längd. På kvällarna spelar vi spel, kollar film, badar tunna och bastar.

Hur har ni haft det? Puss💋💋

Likes

Comments

Jag har vrickat mitt knä, och det känns sådär. Vill inte på till skolan på Måndag med krykor och ett ben med bandas lindat runt om😩. Men får hoppas på att det börjar läka snart, åkte slalom och råka ploga för mycket ner för en nerförs backe så jag våldta och hamnade i kors med benen.

Likes

Comments

Jag fyllde 14 år i torsdags och taggar sönt tills jag får ta moppekort!! Men familjen firade iaf mig uppe i Åre och jag fick väldigt fina saker, super tacksam. Har inte så mycket att säga om min dag, jag ska ta med mina två bästavänner ut på middag nu till veckan också eller om det blir framöver. Jag får se hur jag gör, pussen💋💋

Likes

Comments

Igår åkte jag hem till min mamma så det blev en mammahelg! Så nu är jag hos mamma, och vi har nyligen vaknat och ätit frukost! Så idag ska vi ut och röra på oss! Vi får se hur detta kommer gå, men det blir säkert superbra!

Likes

Comments

Idag runt 11.00 tiden så var jag och föräldrarna och åt brunch hos min bror, min brors son fyllde 10 år. Så då var vi där och åt, sen nu är vi påväg hem från Ljusdal och jag ska till min pojkvän! 💋💋

Likes

Comments

Då var denna veckan snart slut, wihooo!? Det är 3 veckor kvar tills det är sportlov, och familjen och jag åker upp till Åre! Men tog iaf nyss ett pass yoga hemma, och myste sedan ner mig i min säng och kollade på en film! Nu ska jag plugga, och sedan gå och natta mig! Puss på er💋💋💋

Bjuder på en selfie😏

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen med underkläder och morgonrock på och scrollar Instagram, orkar inte hur snygga människor det finns i denna värld. Iaf så ska jag alldeles strax gå ner och tvätta bort sminket men först ska jag ta ett träningspass för rumpa och ben!

Likes

Comments