Jag har länge velat bli artist, låtskrivare och med i musikbranschen. Jag sjunger och skriver låtar på fritiden, spelar in på min mobil lite då och då jag sjunger och har hittills lagt ut 2. Den första jag la ut fick jag såå mycket fina kommentarer på, jag bad inte ens om dom. Det bara ökade med kommentarer, och jag blev superglad och är fortfarande glad över att människor kan gilla det en annan människa gör! Men andra videon jag la upp började hatet flöda på, visst att jag fortfarande fick fina kommentarer och då bad jag inte heller om dom. Men denna gång forsade det in massor med hat, och jag mådde verkligen skit över det. Jag avaktiverade videon, och skämdes över den och behandlade mig så dåligt. Min självkänsla sjönk och jag blev aldrig nöjd över hur jag sjöng efter det. Trots min familj och mina närmaste vänner stöttat mig och verkligen peppat mig över att göra det jag älskar mest och mår bra av! Så låg jag verkligen nere på botten, och det kändes som om jag aldrig skulle bli bra på att sjunga igen, men gissa vad? Idag har jag lagt upp den igen, och är STOLT över den. Skit i det negativa människor säger och tycker, jag får ta igen så jävla mycket skit i skolan, och en del ser inte ens hur mycket dom trycker ned mig, dom gör det till en ”roligsak” vilket gör så jag verkligen inte ens vill visa mig och så ska det inte behöva vara. Stå på dig, gör det du älskar. Oavsett vad folket säger, du äger.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er hjärtisar!! Nu är det bara 2 dagar kvar till jullov, och jag längtar så mycket!

Jag ska åka upp till min familj i Örebro och fira jul med släkten, vilket kommer bli super mysigt och jag ser fram emot det super mycket!

Sitter just nu i skolan, och har lektion men vi gör inget för tillfället så bloggar ett inlägg, hoppas ni får ett jätte bra jul och nyår!! Puss

Likes

Comments

Senaste månaden har jag verkligen mått så jävla dåligt, jag har inte gått ut på fredagar eller vart ute över huvudtaget. Har inte visat mig ute på varken dagen eller kvällen, allt jag gjort är att legat under täcket och bara kollat serier och gråtit.
Skolan har rasat och jag ligger efter i så mycket, vilket gör så jag går på läxhjälp varje dag, det suger och är superjobbigt men vill iaf vara godkänd i skolan. Så gör det som krävs just nu, men är på god väg till att må bättre igen och jag börjar få bättre tankar med folket i min närhet, än del människor är bara så sjukt jävla grymma i mitt liv, såklart alla! Men man har ju dom speciella liksom! Hoppas ni iaf mår superbra så hörs vi vidare!


Likes

Comments

Mitt lov har varit så himla bra, verkligen as grymt!!
Hoppa ditt lov också vart superbra!
Om det inte var sådär jättebra, gör det inget för det kommer fler lov och jag lovar att det blir kul!
Glöm int hur jävla bra du är som person lovee you!!!

Likes

Comments

Jag lärde mig en sak den här veckan, och det är nämligen att jag äger mig själv. För så här ser jag det, ingen annan har rätt att sätta sig på dig. Ingen annan känner dig bättre än du själv, INGEN! Försök hitta kraft att gå din egen väg med, våga stå på dig! Strunta i vad andra tycker om dig, det viktigaste är att du lär dig gilla dig själv och kan bygga upp styrka med att satsa på dina drömmar, ingen annans. Varje dag lever vi som om det vore den sista, tillsammans är vi starka!

Likes

Comments

Det där med vänskap har inte gått så superbra för mig sen jag flyttade till min stödfamilj. JA, jag har vänner och bästavänner för den delen men för den delen så känner dom mig. Det gör inte dom här jag bor just nu, inte om man väl tagit och lärt känna mig under åren jag bott här vilket det är väldigt få som gjort. Mina två närmaste tjej vänner här slutade 9an och började på gymnasium, jag saknar dom mycket men vi har gått vidare. Vi har fortfarande kontakt idag, men vi är dock inte alls lika tajt som vi var när vi sågs varje dag. Och så blir det när man går åt olika håll. Innan jag flyttade till min stödfamilj hade jag fortfarande kontakt med alla mina lågstadie -kompisar. Idag har jag inte en ända, det känns så himla tråkigt. Idag har jag några få vänner, men vet du? Det är dom ända jag behöver för att klara mig, man behöver inte vara vän med alla bara man har någon/några vänner! Här är Nellie Berntssons girlpowers tips!

1. Var trygg med dina vänner. Välj bort all form av konkurrens bland dina tjejkompisar, våga ge beröm och lyfta andra med komplimanger i stället. Om du börjar kanske de andra tar efter.

2. Stå för vad du tycker är rätt. Det finns inget som visar så mycket girlpower som en stark och ärlig åsikt.

3. Är du utan det stora tjejgänget - våga visa att du är stark ensam. Men bli inte kaxig, det är inte girlpower.

4. Försök stråla varje dag, även de värsta dagarna. Strålande tjejer är starka girlpowerbrudar!

Hoppas du har tagit åt dig utav Nellie Berntssons tips, för dom är riktigt bra och i slutändan är dom värda.

Här är några vänner, 3 av dom bor riktigt långt bort. Men blondinen bor ganska nära mig, åtminstone i samma by;)

Likes

Comments

Sjukt snygg byxdress som man kan ha till event, fest, utekväll och andra aktiviter inom mode!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments