Header


Vad är dagens planer?
Var hemma från jobbet strax före åtta imorse och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Så jag har precis klivit upp. Ska ägna ett par timmar åt städning. Det ska dammas, torkas och pluffas kuddar. Sedan åker jag in till gymmet för att köra bodypump och därefter avverka ännu en jobbnatt.

Vad längtar du mest efter?
Morgondagen. Efter jobbet och ett par timmars sömn ska vi åka och hämta hem vår nya familjemedlem. Då är dagen äntligen här och vi får hem vår hundvalp. Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar... Ska berätta mer snart.

Vad är veckans höjdpunkt?
Ja men ni förstår ju, ovanstående punkt utan tvivel.

Vad är sämst med den här veckan?
Finns nog inget dåligt med den här veckan... Det skulle i så fall vara att jag ska jobba två nätter i helgen. Lördag och söndag. Vill vara ledig med min nya bebis. Hade tyvärr lagt det schemat sedan långt tillbaka men det kommer att bli bra, lite extra hemlängtan bara.

Vad ger dig mest inspiration just nu?
Hösten ger mig väldigt mycket inspo när det kommer till inredning och hemmafix. Dels årstiden i sig men också att det dyker upp så mycket fint både i butiker, på nätet och i andras hem. Hösten inspirerar mig mest när det kommer till inrednings- och modebiten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments