Header

Ligger i sängen men tung ångest. Det regnar ute och Tim sover bredvid mig. Snarkar lite sådär mysigt ni vet.

Det har inte varit en bra vecka, snare tvärtom. Mycket ångest och många tårar. Imorgon har jag psykologiprov ironiskt nog och jag känner inte att jag kan det tillräckligt bra. Det ger mig ångest. Att inte ha kontroll på skolan och mina prestationer. Det suger.

Jag vet att man ska ”bli vän med sin ångest”. Men det jag känner för min ångest är väl ungefär det hatet man kände för den jobbiga killen i klassen under lågstadiet. Vill inte bli vän med den, vill att den ska försvinna, helst in i ett svart hål långt ut i rymden och hamna i den vattenfyllda galaxen i interstellar.

Det är inte så att jag går runt och väntar på att den ska försvinna utan att göra något. Jag går till psykologen. Jag försöker utbilda mig själv på hur jag ska hantera det. Hitta sett för att det ska gå snabbare.
Jag vet också att det är en lång process att bli ’frisk’ och att detta kommer vara mitt liv ett tag framöver. Jag och ångesten. Jag och depressionen.

Men vissa dagar känns det sämst, riktigt jävla sämst och alla dagar önskar jag att det var över, helst igår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Här ovan ser ni bilder uttagna från min höstmode-tavla från Pinterest. Är mycket för nudes och lager på lager som ni kanske märker, det är ju så fint!
I hörnet ser ni en färgkarta i den färgskalan som jag håller i bakhuvudet när jag sätter ihop outfits. Det hjälper mycket faktiskt, skönt att slippa tänka själv haha.

Om ni vill följa mig på pinterest hittar ni mig häääääär

Likes

Comments

Det absolut bästa som hänt 2017? Sam Smith har släppt nytt album.
Tryck play och njut.

Likes

Comments

Landade precis i soffan efter 2 hektiska dygn.
Har träffat kompisar och var på konsert i Skara igår. Svante Thuresson och Viktoria Tolstoy stod på scen och det var verkligen magiskt.
Har spenderat eftermiddagen med Teres och nu sitter jag här. Har kli i halsen och är lite snuvig, ett klart bevis på att jag flängt för mycket.
Ikväll ska jag kura upp mig i sängen och kolla på serier! Hur skönt?

Likes

Comments