All black har alltid varit, och kommer alltid vara favoriten. Väskan med brodyrer från Zara ger lite detaljer!

Kikar in snabbt för att säga hej. 
Det är mycket i skolan nu innan lovet, pluggar en del alltså. Försöker knäppa bilder så ofta som möjligt, förhoppningsvis håller det i sig! 
Jag har planerat en del bloggrelaterade grejer som kommer ske under höstlovet, men mer om det då. 
Nu ska jag nosa ner mig i matteboken igen innan jag åker hem till Tim! Ska sova där då jag har sovmorgon imorgon. Puss
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Oversizade stickade tröjor är det jag lever i nu på hösten, snor gärna denna ovan ur pappas garderob. Lätt att klä upp  med kostymbyxor och boots med klack, men lika snyggt med jeans och sneakers!

Likes

Comments

Dagarna just nu går verkligen i ett!
Jag kämpar med att komma ikapp med skolan, samtidigt som allt ska balanseras med pojkvän, vänner och allt annat. Snart är jag tillbaka på banan!

Annars så totalälskar jag vädret som är i Göteborg just nu!! Tillräckligt kallt för att ha lager på lager men ändå sol. Fantastiskt!!
Ska försöka fota lite outfits till er i veckan.

Likes

Comments

​Sitter i skrivande stund närbäddad i soffan med världens förkylning och tycker synd om mig själv. Egentligen skulle jag sitta i bilen ner mot köpenhamn med tjejerna för att spendera ett dygn där och gå på Biebers konsert! Men icke. Förkylning och feber gör att jag istället ligger hemma. Är så JÄVLA besviken, har sätt fram imot detta sedan vi köpte biljetterna för ett ÅR sedan. 
Jaja, jag fick iallafall äta denna fantastiska nicecream till frukost idag. Alltid något.

Likes

Comments

Jag och bästa vännen

Hallå på er!

Sedan sist har det inte hänt så mycket. Varit hemma och kämpat mig igenom min period av Hortons. Inte 100% frisk än, men såså mycket bättre nu än då!
Jag har hunnit besöka skolan 2 dagar denna veckan vilket har varit så otroligt kul!!! Att inte ha någon större social stimulans under så lång tid är inte min grej, så att bara för snacka av sig med kompisarna och ha en normal vardag har varit fantastiskt. Är lite back on track!

Idag så är jag ledig från skolan då alla lärare är på en konferens, så igår spenderade jag kvällen med Tim och nu är vi påväg in till stan för att käka frukost med Sara och Axel! Så ska bli så mysigt. Därefter ska vi spana runt i affärer innan jag ska sätta mig ner hos frissan! Idag blir det förändring med stort F, visar er resultat sedan...

Likes

Comments

"- Tuss, vart har du tagit vägen?"
Detta är en fråga som ploppat upp lite varstans de senaste veckorna.

Lång historia kort: De senaste två veckorna har jag varit väldigt sjuk, men jag börjar att se ljuset i tunneln nu. Jag lider av en sjukdom som heter Hortons Huvudvärk, en extrem form av huvudvärk som är väldigt smärtsam och anfallen är väldigt utmattande för både hjärna och kropp + trötthet som biverkning av vissa av mina mediciner. Just nu är jag sjukskriven från skolan, men så fort anfallen upphör är jag tillbaka till skola, vänner, blogg och allt som hör en vanlig vardag till helt enkelt!
​Vi hörs snart mina kära.

Likes

Comments

När vi klev av planet inatt så var det fruktansvärt kallt gentemot vad det var i Spanien. När bilen gick till skolan piskade regnet mot rutan. Kontraster mot hur den senaste veckan har varit!

Nu är jag åter tillbaka i skolbänken, skönt med strukturer men kommer sakna friheten som lovet innebär!

Veckan på Mallorca har iallafall varit allt man kan begära av en semester, och jag känner mig otroligt utvilad. Nu är jag taggad på att ha strukturer i vardagen med plugg, skola och förhoppningsvis (peppapeppa ta i trä) lite jobb!

Likes

Comments

- Favoritbikinin från Meloonpro! -

Likes

Comments

Hoppade på en buss till ett naturreservat i en annan del av ön, Cala Mondrago.
Vi snackar paradisstränder!!! Kritvit sand och turkost vatten. Dock var det sjukt mycket folk.. Men det hade vi räknat med!

Likes

Comments

Idag vart de molnigt vilket inte gjorde oss så mycket, då det gav oss ett perfekt tillfälle att besöka Palma de Mallorca! Superfin stad. Men imorgon så är det sol och strand igen! Vi hittade dessutom en ny strand idag, så dit ska vi imorgon.

Likes

Comments