Header

Mjae, måndagar är ingen favorit. Men att sluta vid 14 tackar man såklart inte nej till! Köpt nya träningskläder och är nu hemma. Ska mysa till det, bada, plugga och laga mat till familjen innan sängen kallar.
Måndag, måndag..

Likes

Comments

View tracker

Ont i muskler och leder, febern börjar idag på fjärde dagen att gå ner. Influensan säger pappa, men sånt går ju över.
Hoppas ni har en fin dag i solen, jag ska krypa tillbaka under täcker och fortsätta lyssna på min podd.

Likes

Comments

View tracker

1.HÄR / 2.HÄR / 3.HÄR / 4.HÄR / 5.HÄR

Nu när jag ligger nerbäddad i sängen med massor av filtar över mig pga feber, och vädret är grått ute så kan jag inte låta bli att smyga in på romwe´s hemsida och drömma mig bort bland blommiga blusar och fina stickade tröjor. Listade mina favoriter här ovan och det är bara att trycka på länkarna ovan för att komma till respektive plagg!

Likes

Comments

kläder: Minimalistiskt med feminina detaljer blandat med lite tomboy är det jag siktar på iår.

Hår: Att jag ska forsätta att ljusa upp mitt hår är det ingen fråga om, men det jag velar med nu är om jag ska låta det växa ut långt alternativt göra en hårförlängning, eller klippa det kort igen? Hatar ju verkligen mellanlängden som mitt hår börjar gå mot nu..

Smink: Naturligt med fokus på ren hy, markerade bryn och gärna lite färg på läpparna i Noora-stil.

Likes

Comments

Långpromenad med kärleken som vägrar le på bild, följt av matteplugg. Nu: middag, film och popcorn.

Likes

Comments

View tracker

Om du känner mig, eller har läst min blogg ett tag så vet ni att att jag älskar skinnjackor. ä.l.s.k.a.r.

Under åren har jag ägt många i alla olika färger, och de flesta har jag fortfarande kvar. Det är en så otroligt tidlöst plagg och jag tycker verkligen alla borde ha en i sin garderob. Om du ska köpa en skinnjacka tycker jag absolut att du ska satsa på en svart, förslagsvis i en lite längre modell som den jag har på bilderna, men de klassiska som sluter strax ovanför höfterna kommer alltid vara tidlösa!

Eftersom att skinnjackor är ett såpass tidlöst plagg som man kan i många år, så kan de ju såklart hända att ett blixtlås går sönder eller att man får slitage. På läderverkstan, som jag dessutom skriver detta inlägg tillsammans med, så kan du få alla dina skinnsaker fixade, allt från skinnjackan till din favoritväska! Grym grej tycker jag. Kika in på deras hemsida, www.laderverkstan.se, för att hitta mer info!!

Likes

Comments

Igår kväll var jag ensam hemma och slängde ihop en snabb middag. Jag var sugen på sallad men så sjukt frusen, så gjorde en varm sallad haha!

Om ni vill göra samma sak behöver ni:
- 1 laxbit
- babyspenat
- fetaost
- ångade sugarsnaps
- hummus
- hot sauce

Använde inte några direkta mått, men gå på känsla!! De var så gott och blev alldeles perfekt mätt.

Likes

Comments

Klickade hem dessa brillor från h&m häromdagen, givetvis inte med styrka. Men det funkar bra för mig när jag har linser i!! Så rolig grej att ha som accessoar vissa dagar.

Första skoldagen gick lätt trotts trötta ögon, och nu ska jag grabba tag i matteboken, göra något gott till mellis och sedan försöka få några tal gjorde iallafall. Matteprov nästa vecka, kämpa!

Likes

Comments

Kramade ut de sista dropparna av lovet idag genom att äta frukost på kafferosten (tips!!) med älskade Ellen där vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan mötte jag Tim och gick på en utställning om Göteborgs musikhistoria som just nu pågår på stadsmuseét, jätteintressant!!
Imorgon väntar skolan. Taggad? Nej.

Likes

Comments

Igår så gick vi till Le pain francais bistro på Avenyn, för att starta tims 18-årsfirande med en god brunch.
De har verkligen ett stort utbud på deras buffé, med allt från fräscha sallader till en magisk efterättsbuffe. Kan lova att ni inte kommer gå därifrån hungriga!
Tips är att boka bord någon dag innan, då de endast har Brunchen på söndagar!

Likes

Comments