Header

Ett måste i varje vårgarderob iår? T-shirts med statementtryck. Denna från H&M!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej loves!
Jag har varit sjuk sedan i onsdags eftermiddag därav dålig uppdatering här. Har dragit på mig någon envis halsinfektion och feber som kommer och går hela tiden. Så tröttsamt! Förhoppningsvis blir jag frisk nu i veckan, ska ju dra iväg till Krakow på Torsdag!

Likes

Comments

Jag och ca alla andra hade höga converse när jag var yngre, det var the shit.
Jag växte ifrån detta, men nu har jag verkligen börjat få upp ögonen för dom igen och efter att ha sett bilder på pinterest så är jag såld och vill ha ett ett par i både rött och svart!! Tänk er till slitna jeans eller kostymbyxor, en snygg tisha med print och en skinnjacka över det? Eller stylat som tjejerna ovan gjort!!

Röda HÄR / Svarta HÄR

Likes

Comments

Jag har ju somsagt en del bilder kvar från Rom!
Här ovan ser ni bilder från när vi gick en guidad tur i Colosseum och Forum Romana. Jag är själv väldigt intresserad av historia och det har alltid varit mitt favoritämne i skolan, så det vart otroligt intressant att gå runt där. Visste ni t.ex att Colosseum byggdes samtidigt som vi bodde i grottor eller att de hade golvvärme långt innan vi visste hur man byggde ordentliga hus? Coolt detdär!

Likes

Comments

Vilken härlig dag hörni!!
Hade sovmorgon till klockan 11 idag så passade på att ta ett gympass med Gabriella vilket var så kul! Vi la fokus på mage & kondition och det var så skönt att träna innan skolan så jag hade det gjort för idag!
Efter två lektioner och ett möte så drog jag mig hemmåt där jag möttes av ett brev med besked om en oväntad skatteåterbäring (tjoho!!), slängde ihop en iskaffe som jag drack ur fina blommkoppen och dessutom hittade jag tussilago på vägkanten. Det är ju min blomma.
Är alltså på toppenhumör idag, vilket känns fantastiskt! Hoppas ni också har det bra. Pussar!

Likes

Comments

Men kaaaaaaan en människa vara såhär trött?
Idag vart jag åter tillbaka i skolbänken, inte tagg överhuvudtaget men det var fint att träffa alla vännerna i klassen igen!
Dock undrar jag vad som händer med vädret i Göteborg? Det är SVINkallt?! Hade på mig både stickad tröja och kappa idag men frös ändå.. Nä nu längtar jag tillbaka till värmen i Rom! Ovan ser ni vloggen som Nora filmade under veckan, så mysig ju.

Likes

Comments

vi

Likes

Comments

Glad påsk älskade ni, hoppas ni har en fin dag tillsammans med familj och vänner! Ät & drick gott samt ha många fina skratt så hörs vi imorgon.

Likes

Comments

Skirt - GinaTricot / Tshirt - Weekday / Bag - Zara / Jacket - H&M / Shoes - Bronx

Hej vänner!!
Dagen idag har varit väldigt slapp. Höjdpunkten var när jag fick träffa Matilda, hon har varit och säsongat i Österrike i fyra månader och nu är hon äntligen hemma igen!! Saknat henne så mycket verkligen. Så vi satt och pratade om allt i några timmar och nu är jag åter hemma hos Tim!
Eftersom vi reste hela dagen igår så är vi båda väldigt trötta, så det blir en myskväll med Håkan Hellström dokumentären som går ikväll på svt!
Massa pussar

Likes

Comments

Me and @emeliesofiaaa <3

Hej!
Vilken vecka det har varit, men nu står vi på flygplatsen och väntar på att få checka in. Har haft det så otroligt bra verkligen, Rom är en fantastisk stad! Har fotat massa dessa dagarna så ni får hålla utkik i dagarna!
Nästa gång hörs vi i Sverige, pussar!!

Likes

Comments