Då jag använder väska brukar den innehålla, vattenflaska, mobilen, nycklarna, hörlurarna, plånboken och någon parfym eller bodymist. :D


​(wehearit bild)

Likes

Comments

mitt dröm bröllop är på en strand, med massa släktingar och vänner och att jag har mina bästaste vänner vid min sida, först så säger vi ja, jag och min man och sedan forsätter festen med god mat och god dricka, hela natten lååång.


Likes

Comments

Jag skulle shoppa sånt jag behöver, även ge pengar till mina föräldrar, resa, ge lite till välgörenheten, spara, kanske eventuellt genast flytta bort från finland:D de är typ de jag kommer på vad ja skulle göra just nu.


Likes

Comments

1. Snälla

2. Roliga

3. Äkta

4. Pålitliga

5. Såna som får mig och le.

6. Såna som vill mig det bästa

7. Såna som lyssnar som verkligen finns där oavsett vad.

Finns säkert mycket mer men kommer inte på just nu. Men dtta är säkert de viktigaste. För att inte glömma även såna som är fräscha! Såna som duschar osv ni vet vad ja menar :D


​(wehearit bild)

Likes

Comments

​över ett år gammal bild, men dessa är mina bästa vänner, frpn vänster, Ronja, Jag, Senja och Ida + ännu lynn och kiia som inte är med ! love them <33

Likes

Comments

​Dessa är några av de alla drömmar, mål jag har. Dessutom vill jag också ha en familj med några barn, en man jag älskar, och ett så bra och friskt liv som möjligt är det sen här i finland eller på andra sidan av världen. Dessutom vill jag bli en så bra kock som möjligt som drömmer om att göra en egen receptbok ;) vem vet om de går i uppfyllelse nångång!

Likes

Comments

Min favorit årstid är sommar! För att allting är såå mycket bättre på sommaren, man har mer tid att umgås med sina vänner, sena kvällar, man får en snygg bränna, varmt vatten, varmt väder, sol, alltså allt är bara så mycket bättre nu på sommaren än på de andra årstiderna. SNÄLLA SOMMAR TA ALDRIG SLUT.

Likes

Comments

Jag kommer nu sitta och göra tidsinställda inlägg angående "dagarna". Har tyvärr inte hunnit blogga för har jobbat, umgåtts med vänner och massa andra roliga saker. Men här efter kommer det komma varje dag en ny "dag". Så hoppas det duger iaf!! :* men vi hörsss!

Likes

Comments