Denna vecka har jag jobbat på skidskyttet!
Det har varit roligt, men stressigt som fan.. men de har varit min vecka, mött olika typer av människor men de har varit svin kul! :)))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 173 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa, idag så har jag varit och provar olika klänningar, men fastnade för en klänning! Vad tycker ni? Annars har de varit en väldigt bra dag! På skolan, och hemma och allt har varit bra idag!! Det var en kort händelse av dagen, ha de bra så hörs vi😘

  • 442 Readers

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan nu, och därför jag inte har haft tid att blogga och skriva så mkt senaste månaderna är för att jag ska flytta, har precis träffat min nya skola,klass, och har haft så mkt att stänka på, senaste månaderna, vad har hänt?

För ungefär 2 månader sedan gjorde jag och min kille slut efter ungefär 7 månader, för mig betyder han fortfarande en hel del, och efter att vi gjorde slut så mådde jag inte alls bra, skolan blev kaos och det blev bråk hot och dit med en massa människor, vänner familjen osv.. jag som 17 år tycker ändå att om man hittat någon man verkligen tycker om, så håller man fast vid den personen, kärlek är super svårt och oftast väldigt jobbigt i den åldern jag faktiskt är i, det var ett tag sedan jag faktiskt mådde så otroligt bra som jag gjorde med honom, visst de är inte lätt alls , men är de över så är de, det är inte alls lätt att gå vidare från någon men verkligen gett sitt hjärta till, men man får försöka!

Skolan, skolan har varit både upp och ner , visst man tycker att skolan är skitjobbig , urusel osv i våran ålder men man får pallra sig igenom den oavsett hur jobbigt och tråkigt man än tycker att de är ! Jag håller just nu på att jobba med service och bemötande men min klass på både guldgalan och skidskyttet, svin roligt!!! Måste jag säga, visst det tar på en att verkligen göra sitt bästa men jag klarade de.

Men som sagt jag ska flytta nu lämna Östersund och börja en helt ny start i huvudstaden, sjukt tråkigt att lämna allt och alla men de är därför jag inte haft så mkt tid till att blogga, packat flyttlådor hit och dit och vänner hit och dit , familjen och skolan och allt detta som jag nu ska lämna, men nu kör jag igång igen med bloggen så!!

DAX ATT STARTA ETT NYTT KAPITEL <3333

  • 699 Readers

Likes

Comments

Mina dagar har varit upp och ner senaste dagarna och de är svårt att komma över dem saker som tynger ned på en varje dag som går!!

Jag har dem senaste dagarna tänkt mycket på vad de är som gör att jag knappt bryr mig om hur jag mår, vad de är som gör att jag faktiskt lägger all min dåliga energi på dem som jag faktiskt älskar mer än allt,hur ska jag göra för att älska mig själv? Hur ska jag göra för att komma till bättre tankar? Varför mår jag såhär? Självklart vet jag alla svaren men hur ska jag ta mig helt själv till dem svaren som jag vill ta mig till? Hur jag ta mig från botten till toppen? Hur ska jag lyckas älska någon då jag knappt kan älska mig själv? Hur? Var? Och när? Saken är den att jag har nog alla svar väntandes på mig någonstans men hur ska jag ta mig dit? Jag vet inte om jag ska vara ärlig!

Bilderna i dehär inlägget är dem bilder så påminner mig om dem bra stunder jag faktiskt haft under dem senaste kvällarna!! Lite annorlunda inlägg för att handla om så mycket annat än vad jag ville skriva från början, men jag hoppas att ni alla har haft en as bra vecka! Så hörs vi snart igen, puss:)<3

Likes

Comments

Hej igen, nu var de ett tag sedan jag bloggade men har haft så mycket nu senaste tiden, många möten med bup, och snart soc möten, slutat skolan och jag är redan less på att vara ledig, på det här lovet har jag inte gjort så mycket med familjen, utan har varit istan med polare eller varit hemma och spelat.

De som varit jobbigast är att min förkylning tagit över mitt liv typ, idag lyckades jag ta mig till gymmet utan att ens tveka med hjälp av min syster dock!! Sen har jag spelat och bara tagit de lugnt för att jag orkar absolut ingenting, nu i helgen har jag varit i Bydalen med familjen och de har varit soft!! Förutom alla backar och toa besök man fått göra pågrund av träning, och drickandet av allt te & kaffe. Mitt huvud dunkar, mitt hjärta gör ont, mina ben är ömma och min Nacke gör ont!! Men ändå klarar jag av att stå här idag med ett dövande leende på läpparna, men jag hoppas att ni alla haft ett jätte bra och skönt lov, de har jag väll haft med lite undantag!!

Likes

Comments

Hej! Det var några dagar sen sist, har varit i Bydalen så har inte haft tid, och så har jag varit ganska nere och ledsen över olika saker som hänt, varit sjuk och hyfsat upptagen, men nuså är jag igång igen!!

Ikväll har jag tagit de ganska lugnt varit med ganska många människor! Och bara tagit de lugnt!! Hoppas de är bra med er alla så ses vi snart igen :)

Likes

Comments

MIG

Godmorgon alla glada människor, idag så är jag bara hemma, jag sjukt förkyld och ligger bara framför tv:n och kollar på serien " Arne Dahl"
Äter och bara tar de lugnt. Inga speciella kläder utan knästrumpor och morgonrock 👍🏻👌🏻

Finns inte mkt att göra när halsen värker och gör ont, dricker te hela tiden men halsmandlarna slutar aldrig växa!!
Huvudverk typ hela tiden och överdoserar antagligen alvedon, men den blir inte bättre!!

Men jag hoppas att ni alla får ha en mysig kväll och dag! Jag kommer iaf att försöka göra de bästa ut av situationen!!! Så hörs vi<33

Likes

Comments

Hej alla vänner! Idag skrev jag inget om morgonen fr att jag började jobba klockan 7 imorse, sen så har jag haft feber och huvudverk och halsont mest hela veckan men idag tig förkylningen över min energi!!

Sen jag slutade jobbet sen 14;00 har jag enbart legat hemma i sängen, eller i soffan och lyssnat på musik,kollat serier,ätit ännu mer och bara sovit!, jag hoppas iaf att ni alla har haft en as bra dag och att ni får en toppen kväll så hörs vi imorgon <33

Likes

Comments

Hallå! Från att dagen idag varit lugnt,tråkig,dryg och långsam

Tråkigt nog har jag ändå haft en ganska bra dag, lite less och framför allt trött, ingen sömn, ingen skola och mkt med familjen.. efter att jag ändå varit på hyfsat dåligt humör,huvudverk och galet uttråkad så lyckas jag ändå ta mig ur sängen efter middagen och ta mig vidare till gymmet & badhuset!! Skönt! Godnatt mina vänner så hörs vi <33

Likes

Comments

Godmorgon alla fina och morgonpigga människor!! Startar bloggen idag med att säga att idag är de en lugn dag för mig!!

Inget smink, inga speciellt fina kläder, huvudverk och lite ofixat hår!

Men annars är de bara bra med mig!
Började med att klockan ringde klockan 08:00 imorse, klev upp duschade och åt lite och sen la jag mig och lyssna på musik tills bussen gick 09:25 och nu står jag här i skolan, Lagomt less!

Men hoppas att ni får en jätte bra dag så hörs vi mina vänner ;)) <3

Likes

Comments