Mina dagar har varit upp och ner senaste dagarna och de är svårt att komma över dem saker som tynger ned på en varje dag som går!!

Jag har dem senaste dagarna tänkt mycket på vad de är som gör att jag knappt bryr mig om hur jag mår, vad de är som gör att jag faktiskt lägger all min dåliga energi på dem som jag faktiskt älskar mer än allt,hur ska jag göra för att älska mig själv? Hur ska jag göra för att komma till bättre tankar? Varför mår jag såhär? Självklart vet jag alla svaren men hur ska jag ta mig helt själv till dem svaren som jag vill ta mig till? Hur jag ta mig från botten till toppen? Hur ska jag lyckas älska någon då jag knappt kan älska mig själv? Hur? Var? Och när? Saken är den att jag har nog alla svar väntandes på mig någonstans men hur ska jag ta mig dit? Jag vet inte om jag ska vara ärlig!

Bilderna i dehär inlägget är dem bilder så påminner mig om dem bra stunder jag faktiskt haft under dem senaste kvällarna!! Lite annorlunda inlägg för att handla om så mycket annat än vad jag ville skriva från början, men jag hoppas att ni alla har haft en as bra vecka! Så hörs vi snart igen, puss:)<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej igen, nu var de ett tag sedan jag bloggade men har haft så mycket nu senaste tiden, många möten med bup, och snart soc möten, slutat skolan och jag är redan less på att vara ledig, på det här lovet har jag inte gjort så mycket med familjen, utan har varit istan med polare eller varit hemma och spelat.

De som varit jobbigast är att min förkylning tagit över mitt liv typ, idag lyckades jag ta mig till gymmet utan att ens tveka med hjälp av min syster dock!! Sen har jag spelat och bara tagit de lugnt för att jag orkar absolut ingenting, nu i helgen har jag varit i Bydalen med familjen och de har varit soft!! Förutom alla backar och toa besök man fått göra pågrund av träning, och drickandet av allt te & kaffe. Mitt huvud dunkar, mitt hjärta gör ont, mina ben är ömma och min Nacke gör ont!! Men ändå klarar jag av att stå här idag med ett dövande leende på läpparna, men jag hoppas att ni alla haft ett jätte bra och skönt lov, de har jag väll haft med lite undantag!!

Likes

Comments

Hej! Det var några dagar sen sist, har varit i Bydalen så har inte haft tid, och så har jag varit ganska nere och ledsen över olika saker som hänt, varit sjuk och hyfsat upptagen, men nuså är jag igång igen!!

Ikväll har jag tagit de ganska lugnt varit med ganska många människor! Och bara tagit de lugnt!! Hoppas de är bra med er alla så ses vi snart igen :)

Likes

Comments

MIG

Godmorgon alla glada människor, idag så är jag bara hemma, jag sjukt förkyld och ligger bara framför tv:n och kollar på serien " Arne Dahl"
Äter och bara tar de lugnt. Inga speciella kläder utan knästrumpor och morgonrock 👍🏻👌🏻

Finns inte mkt att göra när halsen värker och gör ont, dricker te hela tiden men halsmandlarna slutar aldrig växa!!
Huvudverk typ hela tiden och överdoserar antagligen alvedon, men den blir inte bättre!!

Men jag hoppas att ni alla får ha en mysig kväll och dag! Jag kommer iaf att försöka göra de bästa ut av situationen!!! Så hörs vi<33

Likes

Comments

Hej alla vänner! Idag skrev jag inget om morgonen fr att jag började jobba klockan 7 imorse, sen så har jag haft feber och huvudverk och halsont mest hela veckan men idag tig förkylningen över min energi!!

Sen jag slutade jobbet sen 14;00 har jag enbart legat hemma i sängen, eller i soffan och lyssnat på musik,kollat serier,ätit ännu mer och bara sovit!, jag hoppas iaf att ni alla har haft en as bra dag och att ni får en toppen kväll så hörs vi imorgon <33

Likes

Comments

Hallå! Från att dagen idag varit lugnt,tråkig,dryg och långsam

Tråkigt nog har jag ändå haft en ganska bra dag, lite less och framför allt trött, ingen sömn, ingen skola och mkt med familjen.. efter att jag ändå varit på hyfsat dåligt humör,huvudverk och galet uttråkad så lyckas jag ändå ta mig ur sängen efter middagen och ta mig vidare till gymmet & badhuset!! Skönt! Godnatt mina vänner så hörs vi <33

Likes

Comments

Godmorgon alla fina och morgonpigga människor!! Startar bloggen idag med att säga att idag är de en lugn dag för mig!!

Inget smink, inga speciellt fina kläder, huvudverk och lite ofixat hår!

Men annars är de bara bra med mig!
Började med att klockan ringde klockan 08:00 imorse, klev upp duschade och åt lite och sen la jag mig och lyssna på musik tills bussen gick 09:25 och nu står jag här i skolan, Lagomt less!

Men hoppas att ni får en jätte bra dag så hörs vi mina vänner ;)) <3

Likes

Comments

Hej! Alla fina och underbara människor, idag har jag haft en något bra dag, så de är hyfsat bra med mig!

Förutom spännande huvudverk men då laddar jag sängen med nya sängkläder,läsk,kuddar,ljus och en massa musik! Kanske lite serier och en semla

Så jag haft en bra dag idag, ganska glad då jag precis klarat skolan och är utskriven tills sommaren! #taggpålivet

Hoppas att ni mår bra och hoppas att ni får en lika bra dag/ kväll som jag!! :))

Likes

Comments

Mitt första inlägg kommer att handla mycket om mitt mående och framför allt kärlek och killar!
Så de kommer gå in på ganska mycket saker ganska fort eftersom de hänt ett antal olika saker i mitt liv senaste åren som jag tyvärr inte bloggat på :(

De jobbigaste med kärlek är att man älskar en person så mkt att man skulle kunna spendera säkert allt man äger och har för att fixa de en relation som inte funkar.. Men Saken är den att går man igenom vissa saker med killar, typ sexuella övergrepp, våldtäckt, sexuell utnyttjning, och så mycket annat, då är de inte lätt att vara jag, jag vet att den här texten kommer att handla mkt om mig själv och mitt mående osv, och "ja" kanske för uppmärksamhet och kanske inte! de är såklart upp till den så läser den, men håll dina åsikter för dej själv om du inte kommer med något vettigt!! Av ren respekt!!

Detta med alla hjärtans dag, ganska nyss var de alla hjärtans dag!! De är en sån dag som jag nästan aldrig ser fram emot för att jag är alltid själv och jag känner mig alltid ensam. Varför kommer ni få reda på snart! ⬇️⬇️

Jag vet knappt själv hur jag mår idag och inte heller hur jag ska lyckas älska någon igen efter att ha blivit sårad eller slösat så otroligt många tårar och nätter på er killar! Visst tänker inte dra alla killar över en kant, för att de finns många som är bra! Men eftersom de är så att varje kille jag haft/har ,har varit sånna som lekt med mina känslor, knullat sen dragit, har seriöst våldfört sig på mig även fast jag sagt nej, eller inte varit medveten över huvudtaget. Då är de inte lätt att älska någon annan och framför allt inte sig själv!! De känns som att ni killar använder oss tjejer som små objekt och som en måltid! När ni ätit de godaste slänger ni resten som är kvar! Och låter dem ruttna , så dem känner sig äckliga så känner jag lixom, jag är inte den bästa på att vara stolt över mig själv, inte heller att älska mig själv men jag vill lixom ändå berätta.

Men jag vet att folk kommer att tycka att detta är onödigt att skriva ut! Men känner samtidigt att de är någonting som behöver berättas!! För att vi ungdomar/tjejer behöver ta hand om oss själv! Och för att ingen annan ska känna att dem är ensam!! Ni får jätte gärna skriv till mig på mailen eller snapchat om ni har något att berätta :) om ni inte har mig så kan ni gärna skriva i PM på instagram ( emiliaforsbeerg_ )

Tack för att ni tog er tid att läsa. Godnatt :)<3

Likes

Comments