Dagens middag blev väldigt enkel då jag saknade motivationen att laga något mer komplicerat och eftersom Kim är borta så är jag själv. Blev inspirerad av Denice Mobergs recept på hennes morotsgröt så lagade min egna variant av den.

Tog 1 dl Elovena fullkornshavreflingor och 2 dl vatten och satte det i en skål som jag satte i micron och värmde under ca 3 min och 30 sek. Ja ni läste rätt, denna gröt går enligt paketet och min erfarenhet att tillaga snabbt även i micron. Under dessa minuter, stannade jag och rörde om och lade till 1 morot, ca 0,5dl whey chokladpulver och 1 tesked kokosolja. Jag toppade sedan med banan, gojibär och kanel. Måste säga att jag som vanligtvis inte gillar gröt, tyckte om resultatet!


Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Detta är alltså mitt första inlägg, syftet i nuläget med bloggen är att jag skall kunna blicka tillbaka och se min egen utveckling och minnen under årets gång. Kommer samla recept som jag inspirerats av och tycker om, blandat med bilder från min vardag och text. Tyvärr är min mobilkamera i dåligt skick, men förhoppningsvis så ordnar det sig.

Likes

Comments