Den lediga veckan jag har just nu springer verkligen iväg och ännu har jag inte orkat ta tag i allt plugg, men lite måste man väl kunna unna sig? Vi säger så iaf! ;)

Har ju inte hänt alltför mycket sedan vi sågs sist, mycket har nog gått i matens tecken. Glass i måndags då jag mådde väldigt illa efter att ha rest?

Igår var det ju alla hjärtans dag och jag kanske inte fick så mycket gjort som jag tänkt men det spelar ingen roll för jag fick ju spendera tiden med den jag tycker om allra mest.

Kim fick iallafall ett chokladhjärta och lite öl, hade inte så mycket fantasi så fick bli så. Jag fick två fina chokers av Kim, vilket var precis lagom och vad jag önskade mig. För hallå snart är det min födelsedag!

Till frukost/lunch så lagade Kim plättar medan jag mest tog det lugnt. Men iallafall så överraskade jag sedan med middag på Meet. Maten i överlag var riktigt bra men det som nog var bäst i min mening var jordärtskockssoppan och efterrätten. Efter fyra rätter var vi så trötta att vi åkte hem istället och tog det lugnt.

Likes

Comments

Varit på en liten snabbvisit hem till Åland. Var mysigt och komma hem och träffa lilla Jim igen och hälsa på de andra hästarna.

Hann tyvärr inte hälsa på vännerna men hann fira mig lite och besöka ett annat släktkalas. Hann även prova på att göra lite egen sorbé. Favoriten blev mangoversionen för mig även om inte hela familjen var så imponerad.

Kul att besöka Åland men suck vad jobbigt att pendla så mycket men men går väl med lite serier och massa ätande.

Likes

Comments

Dagens middag blev väldigt enkel då jag saknade motivationen att laga något mer komplicerat och eftersom Kim är borta så är jag själv. Blev inspirerad av Denice Mobergs recept på hennes morotsgröt så lagade min egna variant av den.

Tog 1 dl Elovena fullkornshavreflingor och 2 dl vatten och satte det i en skål som jag satte i micron och värmde under ca 3 min och 30 sek. Ja ni läste rätt, denna gröt går enligt paketet och min erfarenhet att tillaga snabbt även i micron. Under dessa minuter, stannade jag och rörde om och lade till 1 morot, ca 0,5dl whey chokladpulver och 1 tesked kokosolja. Jag toppade sedan med banan, gojibär och kanel. Måste säga att jag som vanligtvis inte gillar gröt, tyckte om resultatet!


Likes

Comments