Var länge sedan jag bloggade men har inte riktigt känt för det och då är det inte värt det. Min midsommar har spenderats på föglö med härligt folk och en aning mycket kul i flytande form. Vi har badat, dansat, åkt båt, lekt lekar och bara haft det riktigt kul även om det regnade större delen av lördagen. Idag är man trött men annat vore väl konstigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ja nu har några dagar passerat sen tentan, är så himla skönt att det är över för ett tag nu. Efter tentan gick vi och njöt av en riktigt god sallad och planerade inför kvällen.

Blev förfest hos Adela i deras grupprum, hur lyx att ha balkong med den utsikten? Var så härligt att kunna umgås utan stress eller krav på plugg. Sedan drog vi vidare till Backstage och dansade loss, har tyvärr inte bilder men borde ju tyda på att jag haft kul!

Blev en jobbig resa hem men hur värt när Emma tog studenten nu i helgen! Blev att på morgonen mata hästarna och sen snabbt skynda sig för att hinna till utspringet. Sen vidare till Emma där det bjöds på allt möjligt gott, ja åt väl för hela veckan men vad gör det. Sen var vi hos Emma en stund och sedan var det Arken. Alla var så trötta så vi skippade frukosten, sov och gick åt lunchade tillsammans istället! Har varit en riktigt mysig helg med vänner!

Likes

Comments

Det är med både glädje och mycket nervositet och press som jag imorgon har min sista tenta på 1 året på juristprogrammet. Jag bara hoppas att det ska gå bra! Är helt galet snabbt hur året har gått men har inte kunnat haft det bättre.

Det senaste dagarna har jag pluggat och nästan levt på picadellisallad. Idag däremot slutade jag plugga vid ett så att hjärnan får vila inför imorgon. Vi var runt på stan och tittade lite i butiker. Fick äntligen med mig en passande byxdress hem, har provat så otroligt många.

Men nu ska jag sluta, håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Var ett bra tag sedan jag bloggat just nu, men händer väl inte så mycket intressant just nu. Har mest solat, tränat, ridit och pluggat.

I fredags flyttade vi ut ur lägenhet så bodde en natt på hotell och sover nu hos en vän tills imorgon då jag ska sova hos Kims mamma. Bästa med flytten måste ha varit all sushi vi lyxade med!

Igår satt jag fransmodell, vilket var spännande. Blev lite naturligare/mindre fransar än jsg tänkt då jag missförstod lite när de frågade hur jag vill ha det. Men oavsett skönt o se fräschare ut utan att behöva sminka sig!

Men är galet att efter torsdag denna vecka har jag klarat av mitt första året på juristprogrammet förutsatt att jag blir godkänd i den här tentan.

Likes

Comments

Ja vad ska man säga, har inte blivit mycket plugg gjort idag men har varit en riktigt bra dag.

Imorse gymmade jag och Julia, börjar redan känna av träningsvärken! Sen låg vi i solen och pluggade, lyckades tyvärr få så mycket sol att jag fick en riktigt ful bränna på ryggen. På kvällen unnade vi oss sushi och såg på film och åt chockladbollar.

Likes

Comments

Igår njöt av det fina vädret, först vid näckrosdammen som är nära lägenheten. Sen mötte jag upp Klara och Julia och satt en stund på en uteservering sedan i Haga på ett fik.

Sedan var vi hos mig i tomma lägenheten och umgicks ganska sent inpå natten, så mysigt!

Idag har jag spenderat största delen av tiden i stallet hos fina Brolle. Red för tränare idag och var supernyttigt! Kul och se resultat på hur mycket finare han kändes i slutet. Är tydligt att det är ju nästan alltid man själv som ryttare som orsakar om det inte går bra.

Likes

Comments

Lite bild på maten jag lagat nu när jag försöker tömma allt mat ut frys och förråd. Lite kycklingwok och bananplättar med päronsplit smak och granatäppelkärnor.

Har mest varit i skolan men igår tränade jag med Julia och träningsvärken är total, då vet jag iallafall att jag tog i!

Förutom skolan idag så var jag till Brolle och red ut barbacka med trevligt sällskap i solen. Är så himla fint vid Delsjön! Däremot märks att min balans blivit sämre nu när jag rider mindre.

Nu på kvällen träffade jag mina fina flickor i Slottskogen och åt glass och strosade runt och tittade på djuren som finns. Skär lite i hjärtat de är inhängnade men kanske vet de inget annat.

Likes

Comments

Idag har varit en ganska typisk måndag. Var först i skolan på seminarium och satt sedan en stund och pluggade med Adela och Tanja.

Promenerade sedan ner till Ica och handlade lite när solen tittade fram. Blev mest att handla lite småsaker då jag försöker få slut på det som finns i förrådet och kylen.
Men majskakorna är ett måste, är så himla gott!

Provade en av NJIE:s proteinglassar idag. Provade Lovely lemon, skulle säga att den är bäst av de glassarna från NJIE jag provat. Den påminde lite om mascarpone. Den får 3,5 glassar 🍦.

Förresten måste bara säga hur nöjd jag är över byxorna jag köpte i helgen. Så galet sköna men ändå såpass fina att man klä ner och upp dem hur man vill.

Likes

Comments

Var ett tag sen jag bloggade men hände inte så mycket. Var och red den här fina killen med Jennifer, vilket var trevligt. Annars har jag varit i skolan och tränat lite med Julia.

I torsdags kom My hit och stannade tills idag. Varit härligt med lite sällskap i tomma lägenheten. I torsdags tog vi det lugnt och bara hängde. På fredagen blev det först lite häng på stan efter att jag varit i skolan. Köpt 2 byxor som jag är helt kär i!

Sen tonade vi mitt hår, ser väldigt mycket friskare ut nu men blev aningen mörkare än tänkt och med lite koppartoner i vissa ljus. Blev sedan lite uteliv så på lördagen valde vi att bara ta det lugnt. Nu idag så har vi strosat runt på stan tills My åkte hem.

Likes

Comments

Nu har jag landat lite efter resan. Tog länge från Stockholm till Göteborg men kom efter tågkrångel hem till bästkusten.

På söndagen blev det mest vardagspyssel såsom att handla mat och städa lite. Sen var det plugg som gällde.

Idag var jag i skolan på förmiddagen och nu på kvällen var jag och Johanna ute och gick i Slottskogen. Var däremot aningen mycket folk då vårruset pågick idag.

Likes

Comments