Julen börjar närma sig och det är så mysigt! I helgen var jag och Sabina hos Sandra och bakade massa julgodis och lussebullar. Annars är det mest plugg och promenader som gäller. Idag myste jag och Sandra med loite sushi. Var även på info om ICM, är ju inte aktuellt flr mig ännu men åh vad spännande det verkar och vad jsg vill göra min master där alltså!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från senaste veckorna/månaderna(?). Hinner med lite kul mellan allt plugg iaf. Har varit hem några gånger i höst och fått träffa familjen, fina Ida och ha massa hästmys. Besökte halloween på Liseberg men ser nog ännu mer framemot att gå på jul på Liseberg. Har redan hunnit se framemot julen med glögg och pepparkakor och julbelysning.

Likes

Comments

Var väldigt längesen jag skrev och såg nu att jag hade påbörjat ett inlägg om när jag var hos Sonja i Helsingfors. Var supermysigt och träffa Sonja och My och få fira henne! Flygresorna gick bra bortsett från att jag höll på missa mina anslutningar båda gångerna. Var ett välbehövligt miljöombyte. Fazers café var också så mysigt och med supergod fika.

Likes

Comments

Ett tag sen jag skrev igen nu. Har hunnit äta sushi med Julia, ha hållbarhetsdag och pluggat en del. I helgen var mormor o morfar på besök och var så mysigt. Vi har varit på stan och skaffat mig en tv (så nöjd!!) och lite nya kläder, vi har fikat och spelat spel. Så glad att de kunde komma!

Likes

Comments

I fredags firade vi Moa som fyllde 20 år, var superkul och jättebra ordnat! Vi lyxade hela natten med en utsikt över hela Göteborg. Ett bra sätt att avsluta en tung vecka med något positivt!

Annars är det mycket plugg som är fokus just nu! Sökt jobb också men får se då det är så många som sökt! Har varit lite sjuk på sistone så har lyxat med lite sushi.

Likes

Comments

Lite bilder från i somras, en återblick helt enkelt! Sommaren gick förbi alldeles för fort. Hade turen att få träffa mina fina vänner lite iaf💕

Likes

Comments

Som ni kan se på bilderna så förutom plugget så har mat och just dipp och grönsaker blivit det roliga. Lagade även typ världens godaste linssoppa som jag blev tipsad om!

I helgen firade vi Tanja, var en trevlig tillställning och kul att träffa vänner, bekanta och några nya ansikten. Har promenerat en hel del och annars så har det mest varit plugg. Idag gymmade jag med Julia och har redan galen träningsvärk.

Likes

Comments

Idag hade vi introduktion till T3, känns som att det blir en fartfylld termin. Men ska nog bli bra!

Försökte springa lite idag igen, gillar min lilla utkiksplats där jag brukar stanna en stund.

Nu på kvällen har vi haft kräftskiva! Har ätit helt galna mängder kräftor och räkor och lyxat med mat. Så kul och träffa alla tjejer igen, hade inte kunnat ha en bättre start på terminen.

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen, är väldigt blandade känslor men får åtminstone träffa mina fina vänner. Har mest fixat och försökt landa i Göteborg. Försökte springa lite igår men knäna och kroppen sa emot ganska direkt men ska nog ge med sig om jag kommer igång med träningen igen.

Likes

Comments

Första heldagen idag i Göteborg nudå, har fixat med mina saker en hel del även om det är tillfälligt. Fick sedan besök av fina Klara, vi gick ut och promenerade och kollade i området lite. Finns ju lite natur här också och utsikt över Göteborg fick vi. Sen lagade vi middag ihop, lite enkel veggie-mat. Har sen dess bara tagit det lugnt för är ganska trött så behöver vila också.

Likes

Comments