Ett tag sen jag skrev igen nu. Har hunnit äta sushi med Julia, ha hållbarhetsdag och pluggat en del. I helgen var mormor o morfar på besök och var så mysigt. Vi har varit på stan och skaffat mig en tv (så nöjd!!) och lite nya kläder, vi har fikat och spelat spel. Så glad att de kunde komma!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags firade vi Moa som fyllde 20 år, var superkul och jättebra ordnat! Vi lyxade hela natten med en utsikt över hela Göteborg. Ett bra sätt att avsluta en tung vecka med något positivt!

Annars är det mycket plugg som är fokus just nu! Sökt jobb också men får se då det är så många som sökt! Har varit lite sjuk på sistone så har lyxat med lite sushi.

Likes

Comments

Lite bilder från i somras, en återblick helt enkelt! Sommaren gick förbi alldeles för fort. Hade turen att få träffa mina fina vänner lite iaf💕

Likes

Comments

Som ni kan se på bilderna så förutom plugget så har mat och just dipp och grönsaker blivit det roliga. Lagade även typ världens godaste linssoppa som jag blev tipsad om!

I helgen firade vi Tanja, var en trevlig tillställning och kul att träffa vänner, bekanta och några nya ansikten. Har promenerat en hel del och annars så har det mest varit plugg. Idag gymmade jag med Julia och har redan galen träningsvärk.

Likes

Comments

Idag hade vi introduktion till T3, känns som att det blir en fartfylld termin. Men ska nog bli bra!

Försökte springa lite idag igen, gillar min lilla utkiksplats där jag brukar stanna en stund.

Nu på kvällen har vi haft kräftskiva! Har ätit helt galna mängder kräftor och räkor och lyxat med mat. Så kul och träffa alla tjejer igen, hade inte kunnat ha en bättre start på terminen.

Likes

Comments

Imorgon börjar skolan igen, är väldigt blandade känslor men får åtminstone träffa mina fina vänner. Har mest fixat och försökt landa i Göteborg. Försökte springa lite igår men knäna och kroppen sa emot ganska direkt men ska nog ge med sig om jag kommer igång med träningen igen.

Likes

Comments

Första heldagen idag i Göteborg nudå, har fixat med mina saker en hel del även om det är tillfälligt. Fick sedan besök av fina Klara, vi gick ut och promenerade och kollade i området lite. Finns ju lite natur här också och utsikt över Göteborg fick vi. Sen lagade vi middag ihop, lite enkel veggie-mat. Har sen dess bara tagit det lugnt för är ganska trött så behöver vila också.

Likes

Comments

Då var det dags, är med väldigt blandade känslor som jag nu lämnar Åland på riktigt för att fortsätta plugget. Har under dagarna hemma umgåtts en del med Ida och varit i stallet. Hann också vara lite på stugan med Nicke och mormor och morfar. Igår fick Ida och jag träffa fina Hedvig som jag inte sett på hur länge som helst! Var superkul och mysigt att höra hur hon haft det, synd att vi inte hann ses mer. Men kanske vi lyckas åka iväg och hälsa på henne i Scottland.

Likes

Comments

Hur längesen var det inte sen jag uppdaterade? Hittade att jag påbörjat ett inlägg med lite bilder från när jag var i Göteborg. Har nu varit här i helgen igen och fixat men är påväg till Åland igen nu.

Har varit en ganska tung sommar och mycket som jag inte tänkt mig men tror nog att hösten ska fixa sig.

Likes

Comments

Igår provade jag på paintball med Jossan och alltför skickliga snubbar. Började med grillning och sedan var det spel på schemat. Hur kul som helst! Men kändes och märktes att man är en riktig nybörjare mot de andra men är ju inte konstigt. Har massa sjuka blåmärken nu, den på bilden är en av flera. Kul och hänga med nya människor också!

Idag efter jobbet var jag till stallet till min fina kille. Blev galoppjobb på åkern, härligt och han tyckte det var kul och få sträcka ut lite. Sen har jag varit på stugan med syrran och spelat spel och läst, härligt!

Likes

Comments