​Det känns som det enda jag gör nuförtiden är att jobba... Mitt tio veckor långa sommarlov blev endast till tre. Jag trivs på mitt jobb men jag är helt slut nu. Jag skulle vilja träffa mina vänner mer men vi arbetar så olika. När jag är ledig jobbar dem och tvärt om. Lite tråkigt men det är bara några veckor kvar nu! Sen ska jag och Felicia till både Malmö och till Gotland. Så grymt roligt! Det ska bli skönt att få lite ledigt på riktigt och kunna slappna av lite.

Bilderna är från en varm sommarkväll förra året när jag, pappa och min farbror var i skärgården. Hoppas ni har det bäst där ute!  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​I lördags var jag på festival med min älskade Lovisa! Vi hade så grymt roligt! Skrattade, dansade och mötte flera av mina andra vänner på festivalen. Detta är ett minne jag sent vill glömma och jag vill så gärna tillbaka igen nästa år. Förhoppningsvis kan vi kanske vara där alla tre dagar och campa också. Nu jobbar både hon och jag ganska intensivt på våra arbeten så vi kunde bara gå på lördagen.

Vi såg Maggio, Alan Walken och Wiz Khalifa. Vi hoppade in i moshpits och dansade ihjäl oss. Fler dagar som denna tack!

Likes

Comments

​Igår hämtade tre av mina tjejkompisar upp mig efter att jag hade jobbat och körde iväg till min vän sannas sommarstuga. Vi var vakna till klockan 4 på morgonen och tog ett nattdopp i sjön som låg precis nedanför stugan. Jag kan inte påstå att det var speciellt varmt men vi hade väldigt kul. Fler kvällar som dessa vill jag ha i sommar! Kram på er!

Likes

Comments

​Grattis till min fina Lovisa på hennes studentdag! 

Det var ett par dagar sedan men jag vill bara upplysa den här dagen lite extra! Min fina barndomsvän tog studenten! Jag har nog aldrig sett henne så lycklig. Hon var (och är) så vacker! Den här bilden absolut älskar jag, så mycket kärlek och lycka i bilden, precis som det ska vara! 

Likes

Comments

​En liten hyllning till min bästa vän genom hela livet.

Jag kommer ihåg allt min vän. Jag kommer ihåg hur du tog hand om mig när jag var liten, jag kommer ihåg hur vi lekte som små. Vi hade det bra vi två. Jag kommer ihåg när beskedet kom. Jag kommer ihåg när du inte orkade kämpa mer. Du hade kämpat hela livet och tillslut fanns inte orken kvar. Jag kommer ihåg hur jag grät mot din päls och jag kommer ihåg när vi satt i bilen påväg mot veterinären. Jag kommer ihåg hur vi delade godis du och jag, innan dina sista andetag. Jag älskar dig min vän och jag kommer aldrig att sluta minnas dig.

Likes

Comments

​Håkan Hellström. 

En sådan magisk kväll jag fick av honom. Jag och Lovisa stod och skrattade, dansade och sjöng med till hans låtar. Så underbart och så fint. Han lyckades samla en publik i alla åldrar och med helt olika stilar. Jag är djupt imponerad. Vi slog även nordiskt publikrekord med 70144 människor!! Jag är så glad att jag fick vara där och det blev bara bättre av att ha min bästis vid min sida. 

Likes

Comments

Wihuuu prideparaden i Norrköping! Jag och mina vänner gick prideparaden idag! Det är ett sånt fint engagemang och bara massor kärlek och glädje! I år var det rekord många som gick vilket jag tycker är fantastiskt! Efter paraden så gick jag och mina vänner och köpte mat på spicy hot och gick till folkparken. Efter det drog vi till en sjö och badade! Det är så fint väder ute och det känns verkligen som sommar! Nu blir det plugg för min del! Hoppas ni har det bra

Likes

Comments

Idag har jag jobbat 3 timmar och pluggat. Kul valborg... Men jag får iallafall skypa med Felicia! Vi var båda ensamma hemma och jag ville egentligen åka till henne men hon är sjuk. Det sög ju! Men vi har det mysigt iallafall. Jag kunde inte direkt dra ut på några fester då jag ska jobba imorgon igen! Hoppas ni har en fin valborg och kan träffa era närmaste! puss så hörs vi

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Själv är jag ganska trött och sliten. ÄNTLIGEN har game of thrones kommit ut med en ny säsong!! Jag och mina bröder sitter bänkade framför teven! Har ni några bra serier som ni brukar kolla på? Själv kollar jag på Game of thrones och orphan black för tillfället! Tipsa mig gärna om fler!
puss på er

Likes

Comments

Igår var jag och Lovisa och kollade på dansare från Dansakademien Norrköping. Det är min gamla dansskola. Eller ja, det är min dansskola jag har bara inte gått någon danskurs på ett tag. De var så sjukt duktiga!! Jag är glad att se att skolan har växt så enormt mycket och blivit så pass bra som den är! Hoppas allt är bra med er! puss

Likes

Comments