Jag bara älskar torsdagar, en kort dag och dom få lektionerna vi har är ändå ganska chill.
Har precis tagit en power nap och just nu sitter jag och äter lite mellis. Om cirka 30 minuter ska jag till actic och träna, efter det har jag inte så mycket planerat, kanske kollar på några glosor tills tisdag.
Imorgon är det fredag och det väntas roligheter, är sååå pepp! / E

Likes

Comments

En lång och en ganska så seg eftermiddag stod på schemat idag. Började morgonen med löpning i spåret på idrotten och satan vad jobbigt det var, nu inser man hur otränad man faktiskt är haha.
Gick med hem till Hanna efter skolan för att få lite hjälp med matten av snillet, där ifrån drog vi sedan till gymmet (äntligen) för två pass.
Nu ligger jag i sägen nyduschad och kollar på idol, hörs! / E

Likes

Comments

Bortsett från stress och springande till tåget hem samt två fel tagna väskor har vi haft några bra dagar i Köpenhamn. Sitter just nu på tåget och är hemma i Eskilstuna runt 22, kommer förmodligen somna på direkten då jag är sååå trött verkligen.
/ E

Grattis till min lilla mormis på 65-års dagen

Likes

Comments

Hej,hoppas allt är bra med er!
Just nu befinner jag mig på ett hotellrum i Köpenhamn, vi är här för att fira min mormor som fyller på måndag. När tåget rullade imorse var jag sååå trött med tanke på att jag inte fick många timmars sömn inatt då jag var med några vänner. Innan det var jag hos frissan för att få ett lite ljusare hår, inte riktigt vant mig än, men det gör jag väll så småningom ;)! / E

Likes

Comments

Tänker aldrig ge upp! Krigar / J

Likes

Comments

Godmorgon!
Tog det lugnt på förmiddagen igår, kollade på film och satt ute i solen, inget ovanligt haha. Framåt kvällen mötte jag upp Vikkan för en fika på bistro, det var behövligt med en catch up nu när hon har varit utomlands, jätte mysigt!
Nu ska jag äta frukost, hörs! / E

Likes

Comments

Alla mina dagar ser inprincip lika dana ut nu när solen är framme. Vaknar skapligt, äter frukost och sedan går jag till Hanna för lite bad. Har precis tagit en nap och vaknade lagom till mat dags, så jag ska kila nu, kram!
/ E

Likes

Comments

När vi satt ute på min altan och grillade, myste och bara hängde. Världsklass / J

Likes

Comments

Hallå där!
Inatt hade jag väldigt svårt att sova och tror inte jag somnade förrän sent så har alltså sovit i knappt sju timmar. Lite segt!
Sitter just nu och äter frukost för om en timme hämtar farfar, farmor och hennes barnbarn Filippa upp mig för en shoppingdag i Stockholm. Är sjukt taggad! Ska shoppa gärnet!!
Är hemma sent ikväll så ska väll inte göra något speciellt antar jag, bara chilla och sova.
I morgon får jag äntligen träffa min älskling, längtar!
Två bra dagar står på schemat!
Ha det toppen! / J

Likes

Comments