Header

Vardag, Skönhet

Hej på er!
Jag har i princip städat största delen utav dagen, men det behövdes verkligen. Ikväll hade jag tänkt ha ett litet hemmaspa. Peeling, ansiktsmask, tända ljus och bra musik. Det som saknas i mitt hemmaspa är bara ett badkar, men det funkar fint med en lång, varm dusch istället.

Under hela denna veckan har jag tänkt att ikväll ska jag ha ett hemmaspa, men det har inte blivit av eftersom jag inte har haft tid till det på kvällarna. Mina lördagskvällar brukar ändå inte användas till någon vettigt, så idag kunde inte bli bättre

Brukar ni ha hemmaspa?

Kram, E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Så idag kom jag hem till detta fullsatta bordet. För vad är mer perfekt än en god fika efter en trött och seg skoldag?
Kärleksmums fast i större format - tackar aldrig nej. Kärleksmums är nog min favorit

Har ni förresten smakat den nya chokladen med smak av den jordgubb & lakrits skallen? Hur gott som helst, så köp & testa!!

Idag har jag haft en sån träningsvärk som man känner i varenda steg man tar. Igår var jag nämligen på crossfit med min syster & hennes sambo och det kändes haha. Träningsvärk är ganska härligt trots allt

Kram, E

Likes

Comments

Inspiration, Mode, Övrigt

Ingen kan väl ändå ha missat appen Wish?! Älskar att sitta och bläddra i appen, det finns så mycket roligt där - och riktigt billigt också. Men det där med kläder kan vara riktigt svårt när det gäller storlek, det är en ren chansning helt enkelt. Jag tänkte visa er två saker jag beställde hem och hade tur med

Första är dessa shortsen, som är riktigt snygga och samtidigt väldigt sköna för att enbart kostat 9 kronor (?!) Jag tycker det är väldigt bra kvalitet på dem om man tänker på priset. Dessa shortsen beställde jag hem i M, och den satt perfekt & jag brukar normalt viss har XS-S.

Första är dessa shortsen, som är riktigt snygga och samtidigt väldigt sköna för att enbart kostat 9 kronor (?!) Jag tycker det är väldigt bra kvalitet på dem om man tänker på priset. Dessa shortsen beställde jag hem i M, och den satt perfekt & jag brukar normalt viss har XS-S.

Den andra produkten

Den andra produkten jag tänkte visa är denna, snygga bikinin. Jag blev nästan förvånad hur fin och bra kvalitet det var på den, jag är riktigt nöjd. Det tråkiga var att jag hade planerat att ta med den till Mallorca, men tyvärr hann den inte komma i tid. Den passade bra, och jag tog storlek S, och brukar som sagt har XS.

Vad är ert bästa köp från Wish?

Kram, E

Likes

Comments

Hej på er!
Snart ska jag sticka iväg till min teater, och eftersom teater är den enda fritidsaktivitet jag har så känns det riktigt skönt att komma iväg till det. Jag önskar ibland att jag gick i en sport också, hur kul skulle det inte varit att gå i innebandy?
Jag tycker att teater och drama ger väldigt mycket. Inte bara det att det är roligt, utan man får modet att göra saker man inte hade gjort annat. När jag började var jag tyst & blyg, vem skulle kunna gissa att jag gick på teater? Jag säger inte att jag är jätte pratsam och öppen nu, men jag har så mycket enklare att prata med människor i min omgivning

På grund utav brist på bilder (</3) får vi blicka tillbaka till en bild jag tog i sommars. Inte alls höst inspirerande, men fin ändå.

Vad gör ni helst; spela träd i en föreställning eller spela huvudkaraktären och allas blickar är på en?

Kram, E

Likes

Comments

Hej på er!

Ny vecka, nya möjligheter. Eller? Jag tror mestadels av min vecka kommer bestå utav plugg, så just nu tänker jag "Bara jag klarar av denna veckan så kommer det bli bra". Men så tänker man varenda vecka ju. Grejen är den att jag känner mig fortfarande ganska taggad för att varenda vecka som kommer, gymnasiet var ju inte så farligt som jag hade tänkt mig. Jag har ett skönt schema, dagarna och framför allt veckorna går snabbare än vanligt.

Jag älskar mina kaktusar förresten, de är så små och söta, haha

Har ni några spännande planer denna veckan?

Kram, E

Likes

Comments

Vardag, Mat

Kolla vilken god ostbricka jag åt igår med min familj, så otroligt gott och mysigt

Måste bara säga att dessa, avlånga bröden är så otroligt goda. Min mamma kan <3

Det bästa med ostbricka måste vara att man plockar på sig med tiden, plockmat är det bästa ibland

Vad är ett måste på din ostbricka?

Kram, E

Likes

Comments

Nya inlägg