Nu är vi tillbaka på hotellet efter mat och bio. Riktigt lyckad dag men nu ser vi fram imot hotellfrukosten 😍

Just nu ligger vi bara i sängen och myser framför tvn. Egentligen firar vi nog inte bara Robins födelsedag, utan också de att detta är sista veckan som Robin faktiskt kan va ett "barn". För från och med måndag blir det arbetslivet för mannen i mitt liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är grejerna Robin fick av mig i födelsedagspresent. En Morris tröja och ett par adidas skor. Samt att vi ska sova en natt på ett hotell och äta Thai mat och se på Bad neighbours 2 på bio. Sedan fick han även en One million parfym av min mamma och hennes kille. En väldigt nöjd pojkvän har jag här hemma nu vilket känns helt underbart 😍

Likes

Comments

Har varken ork till att uppdatera bloggen eller instagram. Vet inte riktigt vad som hänt med mig..

Men i alla fall! Tröttnat på hur jag äter.
Pizza, kebabrulle och godis varje dag. Så nu har jag börjat försöka va lite nyttigare. Ska försöka sluta äta så mycket av allt de onyttiga och börja äta mer grönsaker och "kött". Så jag och Robin skall gå till affären sen och köpa hem lite sallad och sånt så ska jag göra bacon och kyckling sallad hade jag tänkt.

Imorgon är det Robins födelsedag, men han vet inte vad vi ska göra så de får ni reda på imorgon 😏 Är så himla pank nu då nästan en hel månadinkomst gått åt för hans födelsedag, men har sparat ett tag så. Vad gör man inte när mannen i ens liv blir 18 år 🎉

Likes

Comments

Igår var det inte en av dom bättre dagarna så att säga. Därför blev inte ingen uppdatering på bloggen och tänker inte ta upp vad de var som hände för det är privat.

En annan sak tänker jag dock ta upp. Vuxna människor som beter sig som 14 åringar, som ljuger, hittar på saker som inte stämmer och bara är allmänt knäpp i huvudet så att säga. De är folk jag verkligen hatar, någon mer? Juste, det visste jag väll 😊

Vad gör jag nu då? Jo jag ligger i sängen med Robin men han sover fortfarande dock, samma med Adrian. Så ligger här vaken och har allmänt tråkigt, Robin lär väll sova till tre idag men Adrian vaknar snart i alla fall.

Mitt mående idag?
Mår bra förutom tröttheten. Allt de negativa är liksom inte värt att tänka på. Vad blir bättre av att grubbla på saker som gör dig arg och ledsen, ingenting. Robin säger att jag måste bli mer känslokall och de ska jag kämpa för att bli. Får göra andra saker eller tänka på annat som håller det dåliga borta.

Likes

Comments

Drog och fikade förut med Alex men nu sitter jag ensam hemma och Adrian ligger på mitt bröst och sover. Älskar när han börjar skratta när han sover, och att han verkligen har börjar skratta på riktigt. Känns underbart att se, höra och kunna få honom att skratta äntligen!
Hur lång tid tog de för era bebisar att börja skratta ordentligt?

Likes

Comments

Familjeteamet var nyss här och nu ligger jag och Adrian i soffan ensamma här hemma.
Robin lämnade oss imorse för att åka och jobba så nu håller jag på att titta på en film och Adrian har nyss tränat nacken! Han har blivit så himla duktig, visste inte att man kunde känna en sån här stolthet.

Likes

Comments

Nu har man vaknat och ligger i sängen och gör absolut ingenting. Robin sover fortfarande och nu har även Adrian somnat så jag ligger här i min ensamhet. Men de är faktiskt skönt. Bästa med att vara mammaledig är att man inte behöver tänka på att gå upp tidigt på morgonen och ta sig iväg till skolan.

Jag vet inte riktigt vad som kommer hända idag, ska försöka få tag på Sabina och höra med henne om vi skulle till torp idag eller inte.

Likes

Comments