så sjukt trött på att det pågår små delar av särbehandlingar i skolan, bara för att vissa personer mår lite dåligt såsko dom få massa med extra grejer och bara avlägsnas från de dagliga rutinerna, okej fine om personen har en riktigt dålig dag att det kan prata med läraren och dom kan komma överens om något.

Men en person som på gång på gång bara får saker serverat på silverfat, jag tror inte det hjälper personen alls, men jag kanske har fel :)

Likes

Comments

mobbning

okej, mobbning vissa säger att mobbning kan försvinna med asså helt ärligtalat tror jag inte de! det kommer alltid finnas idioter på denna planet och idoler är idioter dom kommer kanske aldrib på en isakt i vad dom utsätter en annan människa för.

vissa säger att det är den mobbade som mobbar med det tror jag inte häller på, jag har själv blivit utsatt för den hemska situationen tillbringat ett helt lågstdium ensam, och inte fan skulle jag vilja utsätta någon för samma smärta som jag upplett i tre år.


mobbning är net bara handlingar med ord, det kan vara med vält via nätet osv alla är lika hemska. tänk att veta varje skoldag att det skulle bli ett rent jävla helvete i runt "5" timmar frammät att man inte fick ett enda leende på läpparna, skolan ska ju vara rolig att gå till, man ska inte ligga där med en extrem j`val söndagsångest, och ni som säger att ni har södagsånges för att ni ska plugga lite för att ni ska kunna lära er något tänk er vilken söndagsånges en som utsetts för mobbning har, ganska ligger och gråter stig till söms för att du mår så dåligt?

ni som ens skulle kunna tänka er att säga något om någon, tänk om en gång extra du vet inte hur den personen kanske har det privat eller om den kanske är mobbad redan, vad hjälper det att du påpekar något om hen?


jag som själv blivit utsatt för mobbning vet hur det ligger och nöter i kroppen det är inte alls roligt. jag mår nästan illa när jag tänker på hur många personer som tar livet av sig bara för att någon annan tog sig en j´val massa luft till lungorna och styrka i armarna och bara hävde på kommentarer, slag och påpekelser osv på en person så den sedan väljer att avsluta sitt liv.


självmord pga mobbning

vad jag tycker om självmord, jag tycker det är hemskt såklart, att en människa väljer att avsluta sitt liv att lämna sina anhöriga och bekanta bara för att en människa inte tycker om en, tänk inte bara på att du mobbar en person tänk på att du kanske kan knäcka hela hens familj, tänk om personen du månbar tåt till en "tågrills" och bara hoppar, personen hoppar och en sekund efter det finns hen inte längre du dom mobbade dödade en person, du dödade med ord, jag tycker det är så jävla vidrigt.


Likes

Comments

Heej, hoppas ni mår bra!
Idag har jag varit och pimplat för första gången i mitt liv, hahaha det fick inte så bra efter tio minuter gav jag upp och gick och drack varm choklad istället!
Jag har glömt mina termosar i skidklubbens, uteustnings-stuga så jag hade inga överdragisat utan bara ett par vanliga byxor så jag frös som f*n, hoppas ni haft en varmare dag iaf💗

Likes

Comments

det första målet för i år är att ta grönt kort i år med diva, då mina planer för lite senare tid med henne är att kanske börja tävla henne. jag ska nog ta grönt kort på vigselsjö ridskola med min kompis Linn som då oxå ska ta det.

min andra plan för i år är att börja blogga mycket mer och få ett "fastare" skena eller vad man kan kalla det!

tredje målet för i åt blir väll att stärka upp mig själv, och sluta tänka på det som är bakom mig och bara tänka fram, tror det skulle va bäst för mig då det som jag har bakom mig är ett stort svart hål med löften och förtroenden som slocknat, jag träs ner i det stora svarta hålet dag för dag och det mår jag skit över det och skulle vilja kunna stå emot det stora svarta hålet och bara ta spaden och fylla det med glädje istället
Likes

Comments