Jag har varit grymt dålig på att uppdatera bloggen, men ska försöka skärpa mig. Det var massa knas som påbörjades i mitt liv, så ibland måste man bara släppa allt och fokusera på det viktigaste. Men nu är jag tillbaka igen och jag är redo att köra igång.
Jag kommer att uppdatera med inlägg några gånger i veckan, det kan bli 2 - 4 gånger i veckan, om inte mer. Det kommer variera lite.

Nu kör vi!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det finns vissa saker som kan hända en som verkligen inte får hända, och vad gör man då i den situationen?
Jo, man får olika känslor, ilska, ledsam osv. men det man tillslut gör, är att lära sig att leva med situationen, man lär sig hantera det som har hänt. 
Tack vare det som har hänt kanske du får erfarenhet av att hjälpa andra människor som har fått samma sits som du kanske hade för 1 dag, vecka, månad, år sedan. 
Något man måste tänka sig för är
- Dra inte alla över en kant
- Ta aldrig ut dina känslor på någon annan
- Vara tacksam över dom som finns för dig
Man kan även börja tänka ''Okej, hen vet om mina problem som händer nu, varför säger hen inget om det?'' i själva verket bryr sig personen om situationen du sitter i men kanske inte vet vad hen ska säga, personen kanske är rädd för att ge dig fel råd, eller säga fel saker. Fast en person bryr sig om dig och din situation så kan hen bara fråga om du vill göra något eller helt enkelt byter samtalsämne.
Försök sätt dig i personen som du har vänt dig till om din sits, personen kanske inte har varit med om en sådant sak, man blir frustrerad på sig själv, för man vet inte vad man ska skriva till dig som mår dåligt. 

det jag vill komma fram till
när något sådant händer, försök vänd allt till det positiva, det kanske var menat att det skulle bli såhär, det kanske är menat att du ska gå igenom detta. Om det handlar om att din pojk- flickvän har gjort slut, det kanske inte var menat att det skulle vara ni, oavsett hur mycket ni än älskar varandra, så kanske det inte funkar i längden. Man kan inte göra mer än att försöka få det man vill ha, att försöka få det så perfekt som möjligt, om du känner att det är meningslöst med ditt kämpande, släpp på garden sakta men säkert. 

precis allt kommer lösa sig, ge det bara lite tid, om du börjar känna att du är längst ner i mörkret, så finns det JÄMT en extra gnistra som är tänd för att hjälpa dig, utnyttja den glöden för det tänds en ny varje gång. 

Alla kanske inte har fått hört att någon tror på dig och ditt kämpande
men jag tror på dig.

Likes

Comments

Hej.

Inatt vart det inte så mycket sömn från min sida, magen krampa och tankar som flödade, sliten men glad ändå.

Men vad gör det att jag har fått för lite sömn när jag får vakna vid min fina inredning i fönstrena?


gardiner: 49kr IKEA http://m.ikea.com/se/sv/catalog/products/art/90232331/

Lampa: 20kr IKEA

Plastblommor: tyvärr ingen aning på summa eller vart dom kommer ifrån.

Hjärtljusstaken: 20kr ÖOB

Likes

Comments

Jag har nämligen bloggat tidigare men tillslut slutat pga olika situationer men nu är jag redo att köra igen på riktigt.

Något jag har använt dagligen i ca 3 år och är riktigt nöjd med, är denna foundation

Maybelline: fit me foundation 145:- men nedsatt till 125:-

http://m.kicks.se/maybelline/fit-me-foundation--p18898

Likes

Comments