Hej!

Det var ett tag sedan jag var inne här och skrev. Har inte direkt hänt så mycket förutom att vi har haft provutgivning och det gick faktist bra i de flesta ämnena. Höjde två vitsord, ett i matematiken och ett i engelskan. SÅ himla stolt över mig själv! Har alltid kämpat mycekt med engelskan så det var skönt att för en gångs skull få ett påriktigt bra vitsord.

Men iallafall, igår började vårt höslov som tyvärr nog är endast två dagar, men bättre det än inget! Har egentligen inte så mycket planer till lovet utan tänker bara ta det lungt och försöka bli av med min huvudvärk som jag har haft hela veckan. Idag när jag vaknade for jag genast iväg till fammo och faffa för att kratta lite på deras gård och det var faktiat väldigt skönt att komma ut i det härliga vädret genast på morgonen. Tycker förvånandsvärt mycket om att kratta, det får mig liksom att känna att det påriktigt är höst nu. Andra planer till höstlovet är att imorgon ska vin fira Nea med några vänner och det ska bli kul! Vi har nu i säkert en månand planerat vad vi ska göra bakom ryggen på Nea med några andra så ska bli kul att entligen få se henens reaktion på det vi ska göra! Ni får helt enkelt vänta tills imorgon så kan jag kanske skriva ett nytt inlägg om hur det sen blev. På lördagen ska jag fa och se på min lilebrors ishockey match och kanske träffa en vän tillika och på söndagen tänker jag nog bara ta det lungt. Men vi hörs imorgon igen!

Här har ni också en låt jag gillat lite extra mycket på senaste tiden!

Kram! <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

På fredagen så hade jag en mys kväll hemma med min familj. Har inte på länge varit med familjen på veckoslutskvällarna då jag har varit borta varje kväll/natt på veckoslutet och min familj alltid är i ishallen på dagen. - så det var väldigt trevligt! <3

På lördagen for jag till Nea klockan 13.00 och planen var att vi skulle gå ut och gå i skogen men det gick inte så bra då det ösregna. Klockan 15.00 mötte vi upp Michelle och Jenny vid bussen och åkte till Åbo för att se på filmen It. Världens sämsta val för hatar skräckfilmer! Såg nog hela filmen och den var ju inte dålig alls, men skulle dock inte rekomendera den om du inte gillar skräckfilmer. Såklart finns det värre skräckfilmer än It men jag som hatar clowner och dockor höll ju på och bajsa ner mig.. haha

Har inte på länge skrattat så mycket som vi gjorde med flickorna igår! Världens bästa! Ser så mycket fram emot denna månad för vi ska ännu fira Neas födelsedag och Halloween. Slutet av november och början av december ska också bli jätte kul men varför kan vi ta sen ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på podden Therese och Zäta

Ha det bra! Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag är det lördag, min favoritdag på hela veckan. På grund av att min fredag gick helt åt skogen med bl.a ångest/panikattack tänkte jag idag bara ta de lungt. Se på TV och äta lite popcorn - mys <3. Dessa två dagar och egentligen hela veckan har gått åt till att läsa på prov då vi har provvecka. Hatar provveckan men kan ju inte exakt glaga såå mycke då jag endå nästan varje dag är hemma före klockan 11. Sen är det en helt annan diskussion om mina prov går så braa.. Har endast haft engelska och matematik prov ännu. Känns som att jag inte riktigt hade matten under kontroll men engelska gick faktiskt relativt bra känns det som. Nästa vecka har jag religions, samhällslära och modersmålsprov. I det här laget känns det nog inte så bra inför dem.. haha

En till sak som jag känner mig aningen ledsen för är serien Teen Wolf. Förra veckans söndag kom det sista avsnittet ut och har inte villat se på det ännu för att när jag väl ser det är det påriktigt slut. Världens bästa serie och den första serien jag började se på efter att jag slutade skrinna (något vi kan tala om senare kanske ;)). Såklart finns det andra jättebra serier. Just nu ser jag bl.a på Paradise Hotel, Whalgrens Wärld och The Vampire Diaries. Väntar även såå mycket på att Stranger Things säsong 2 kommer ut i oktober. Haha ni märker säkert att jag älskar serier.

Men nu så ska jag gå och poppa lite popcorn åt mig!

Kram!


PS. Här är några av de sånger jag i princip har lyssnat på non-stop de senaste dagarna och en fin beskrivning hur majoriteten i vår skola klär sig under provveckan. All credits till Lotta för bilden :)

Likes

Comments

Hej igen!

Jag lider av panikångest. Panikångest som många säkert vet är en psykisk sjukdom som drabbar väldigt många.

Jag fick diagnosen panikångest i november 2015 så har haft det nu nästan 2 år. Jag fick även mediciner nästan genast då vi förstod att jag hade låtit det gå för långt innan jag erkände att jag behövde hjälp. Medicinerna har under dessa två år gett mig väldigt många tankar och känslor. Ena dagen hatar jag det faktumet att jag inte klarar av att gå en dag utan att ta mina mediciner och följande dag så bryr jag mig inte så mycket om det. Idag är en sådan dag då jag hatar faktumet att jag inte klarar av en dag utan mediciner. Även fast jag tar mina mediciner får jag ångest. Ibland lite för stark. Ångest som jag inte klarar av att hantera. Idag är även en sådan dag. Det som är värst med min ångest är att för det mesta vet jag inte vad det beror på. Jag kan sitta och göra mina läxor eller bara lyssna på musik oc plötsligt, som att en liten gubbe skulle klämma på en knapp i mitt huvud, kan jag få ångest.

Ibland brukar mina ångest attacker även leda till panikattacker. Panikattacker är typ det som jag hatar mest i hela världen. Det finns inget värre. Mina panikattacker har alltid varit väldigt fysiska. I början var dom så hemska att jag inte visste vad jag skulle göra. Sen fick jag lugnande mediciner som har hjälpt mig en hel del men såklart har de biverkningar. När jag tar ett lugnande piller tar det ca. en halv timme och jag kan typ somna stående xd. På senaste tiden har jag fått panikattacker på morgonen och ni kan ju gissa hur min skoldag sen har varit.. Har seriöst tänkt somna på varje lektion, men efter maten har det bruka bli bättre.

Just nu är jag i en sådan period i mitt liv där jag har mycket ångest. En hel del små saker ger mig ångest. Min ångest har också lett till att jag tänker väldigt negativt om mig själv som sedan har lett till ännu mera ångest.

Kom ihåg att söka efter hjälp om du behöver det!

Kram!

Likes

Comments

Hej och vad kul att just du hittat till min lilla blogg!

Jag är en 17-årig flicka från den lilla skärgårdsstaden Pargas i Finland. I min blogg har jag tänkt skirva om mitt vardagliga (stökiga och stressiga) liv och så får ni följa med helt enkelt om ni känner för det. Just nu händer det inte så mycket intressant i mitt liv.. Jag går i skolan varje dag och den tid jag inte spenderar i skolan spenderar jag ätandes, sovandes och med familj och vänner. Har länge villa börja blogga så nus ak vi se hur det här går!

Kram!


Likes

Comments