Header

Lite mer än två veckor kvar till jag och Chris åker på semester. 10 dagar tillsammans! Våra scheman är totalt motsatta just nu. Jag jobbar måndag-fredag 08:00-17:00; Chris jobbar fredag-måndag 20:30-06:30. Det finns alltså inte så mycket tid över till att umgås. Vi har inte varit på en riktigt semester tillsammans sedan 2011, så det är väldigt välbehövligt. Vi skall spendera ett dygn i NYC, sedan en 7-dagars kryssning till Bermuda. Den som väntar på något gott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Igår kom mitt diplom på posten. En kurs jag läste mot min inriktning var tvungen att bli godkänd av någon på universitetet, så det tog ett par veckor innan diplomet skickades ut. Men nu så! Annars så är det som vanligt här. Jag har börjat komma in i saker och ting på nya jobbet, och jag trivs bra där. Jag jobbar heltid så resten av tiden går till att träna, äta, och sova. Det är väl inte helt fel det heller. Imorgon skall jag spendera morgonen med tjejerna på gymmet, sedan är det dags för att klippa och färga håret. Inte helt fel!

Likes

Comments

​Av någon anledning så har jag total missat en del kommentarer som trillat in här. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Jag hade fått många fina kommentarer som jag så klart hade svarat på på en gång, men totalt missat. 

Likes

Comments

Vad folk inte ser bakom stängda dörrar är polisen som kommer hem och inte kan berätta om sin dag för en femåring har blivit sexuellt utnyttjad, och det är för jobbigt att ens tänka på hennes ansikte igen. Vad folk inte vet är sms:en jag får när min man bara vill tala om att han älskar mig, för han sett något så hemskt under skiftet. Vad folk inte ser är hur min man överanalyserar varenda scenario för han är rädd att något skall gå fel.

Vad folk inte ser är hur familjemedlemmar har varenda nyhetskanal som favorit på telefonen så om något, gud förbjude, skulle hända, så vet vi det direkt. Vad folk inte ser är hur hjärtat stannar när jag vaknar på morgonen och vet att min mans skift är över, men han är ännu inte hemma, och jag har inga missade samtal eller sms som talar om att han måste jobba övertid.

Vad folk ser är poliser som mördar människor hej vilt i media. Vad folk ser är människor som inte skall försvara vårt samhälle. Vad folk inte ser är en polis som spenderar hela sitt skift med att dedikera sin tid till samhället. En polis som är villig att dö för din familj istället för att vara hemma med sin familj. En polis som tänker vid ett trafikstopp att det är då han eller hon har störst sannolikhet att bli mördad.

Det har varit några förbannat jobbiga veckor i USA den senaste tiden. Det som ses i media representerar inte alla poliser i USA. Men det vet de flesta om. Och folk som stödjer poliser är per automatik inte rasister och tycker att the BLM-movementen är "onödig" eller "påhittad".

Likes

Comments

Igår mötte jag upp Lindsay, hennes man Matt, och ett annat par från gymmet för att fira att jag fått jobb! Jag har ansökt och intervjuat så mycket den senaste månaden. Jag ansökte om det här jobbet i torsdags eftermiddag, fick ett samtal klockan 16 för telefonintervju. Jag blev inbjuden för en intervju med tre personen från företaget dagen efter. Så klockan 11 hade jag intervju. Klockan 13 ringde de och erbjöd mig tjänsten! Det är en administrativ tjänst för ett nationellt företag inom medspa. Jag kommer dock jobba på huvudkontoret i Scottsdale, inom HR, mestadels. Jag börjar redan på måndag! Så spännande. Och nervöst. 

Likes

Comments

Vi har äntligen lagt in vårt nya golv! Dessutom har vi gjort om vårt gästbadrum. Vi har målat om skåpen, väggarna, och lagt golv där. Det blev sådan skillnad! 

Likes

Comments

​Jag är nyss hemkommen från två veckor i Sverige. Jag hade tur med vädret i två dagar, men oavsett så var det en mysig resa. Jag sov mestadels, och umgicks med min familj. Inte helt fel.

Likes

Comments

​Dagen jag aldrig trodde skulle komma kom så klart till slut! Det var en jobbig termin, men jag lyckades ta examen med Summa Cum Laude, vilket jag är väldigt glad över. Nu söker jag massvis med jobb, och förhoppningsvis är jag inte arbetslös alldeles för länge :)

Likes

Comments

Efter jag återhämtat mig från två veckor av bronkit så har jag nu åkt på släng två av vad denna vinter har att bjuda på. Jag har legat utslagen på soffan i fyra dagar, tack och lov har jag spring break just nu. Jag dricker te, äter glass, och tittar ikapp på alla Bones-avsnitt jag missat under hösten och vintern.

Likes

Comments

​Jag måste bara få visa er det här. Just nu är vi mitt uppe i CrossFit open. Varje vecka släpps ett träningspass som alla som tävlar gör. Efter fem veckor och fem pass kvalificeras topp individer och teams till regionals, där man sedan kan ta sig vidare till the Games. Hur som helst. Vårt team har varit till Regionals tre eller fyra år i rad. Varje vecka så räknas 6 atleters resultat till vardera teams resultat. Top tre män och topp tre kvinnor i gymmet. Jag hade alltså ett av de tre bästa resultaten i gymmet av alla tjejer. Jag är så stolt! Jag är ingen regionsatlet och kommer inte att kvalificera någonstans, men jag är bara så nöjd med detta. Jag ha jobbat så hårt på gymmet och att kunna få sätta mitt resultat bredvid dessa atleter är så häftigt.

Likes

Comments