​Jag har haft ett par tuffa dagar i veckan. Jag drog ut en visdomstand i torsdags. Den har irriterat mig väldigt mycket de senaste månaderna, så det var dags att ta tjuren vid hornen. Själva uttagningen var inte så illa. Men smärtan efteråt? Sweet baby Jesus. Medicinen jag fått för smärtlindring gjorde i sin tur mig illamående, så det har varit mycket gnäll hemma hos the Sissons i veckan. Hur som helst! Jag mår bättre idag och skall iväg på manikyr om en timme. Jag har även accepterat en ny position på jobbet. Jag är både nervös och exalterad. Håll tummarna för mig! Jag har en vecka kvar med tjejen som håller positionen nu, så lite mer tid för träning. 

Gillar

Kommentarer

Vår plan var att fira 10 år tillsammans i Kauai, Hawaii, nästa år. Vi kunde helt enkelt inte vänta och spenderade en vecka där i slutet av april istället. Många åker till Hawaii och spenderar tid på Oahu eller Maui. Jag har visserligen inte varit på Maui, men av de tre öar jag varit på så är Kauai min absoluta favorit. Ön har fått smeknamnet "The Garden Isle" då det är så grönt.

Gillar

Kommentarer

Med tanke på min frånvaro sedan september förra året så kan det verka att jag glömt bort bloggen. Jag har tänkt många gånger att jag skall skriva något, men ingenting känns speciellt intressant. När jag var här i AZ som utbytesstudent så var allting nytt, spännande, och varje dag fanns det något jag ville dela med er.

Nu bor jag ju här. Jag har ett jobb, hus, hundar, och vänner. Det känns inte så intressant längre. Allra helst inte för er att läsa. Det känns som det var ett helt annat liv sedan som jag var utbytesstudent. Kanske för att det nästa år gått 10 år.

Nästa vecka firar jag ett år på "nya jobbet" som jag skrev om för två-tre inlägg sedan. Jag har även börjat studera på heltid igen. Visserligen på distans. Jag fortsätter min tidigare utbildning och läser nu till en MBA (Master of Business Administration). Utbildningen beräknas vara klar nästa sommar och jag fortsätter att jobba heltid.


Tanken var att jag och Chris skulle komma till Sverige i sommar, men det blir inte av. Vi siktar istället på hösten. Jag var hos immigrationsverket i torsdags och gjorde min medborgarintervju. Jag blev godkänd och väntar nu på att få ta eden och officiellt bli amerikan! Processen har tagit ca 8 månader hittills, och vi hade hoppats att detta skulle vara klart till sommaren så vi kunde komma till Sverige en sväng. Men, hösten blir fin den också... Så, det var väl en redig uppdatering på de senaste 8 månaderna.

Gillar

Kommentarer