Feels när man är sjuk med sin kompis samtidigt! Efter att ha känt sig lite småsjuk i en vecka så kom febern. Då blir det att skippa träningen den här veckan och försöka bli frisk. Att inte kunna träna på hela veckan är så tråkigt :(  men man får ju hoppas att man snart blir frisk och kan träna igen. Hoppas man kan gå till skolan imån för att sen blir det på lördag morgon tåget mot Övertorneå. Hoppas ni haft en härlig torsdag, medan man själv känt sig så himla lat i botten av sängen. 

PUSS PÅ ER!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tisdag morgonen kändes väldigt seg. Det var svårt att släpa min trötta kropp till skolan. Men dagen blev bättre, var med min klasskompis på stan för att se om man kanske skulle hitta nya glasögon vilket jag gjorde. Känner mig super nöjd för har sökt efter nya ett tag så skönt att jag hittade såna jag verkligen gillade. Det var också super najs att man fick med glasögon clips så att man även kunde ha dom som solglasögon.

När skolan slutat så har jag gjort massvis av läxor vilket kändes jobbigt i stunden men skönt nu när man fått de gjort. Nu tänkte laga mat och försöka vila och ta de lugnt resten av kvällen.


PUSS PÅ ER!!

Likes

Comments

20:00 / september 8, 2017 / Emilia

Bilder från mitt 17:års kalas


Härlig måndag på er alla! Min fredag var mycket fartfylld med överraskningar. Min härliga lillasyster Ida hade planerat allt super bra. Jag var super glad över att få en överraskningsfest av alla mina fina vänner. Jag fick även en väldigt fin present som dom arrangerat ihop :)

De här var mitt första blogginlägg ha en fortsatt trevligt måndag kväll 


PUSS PÅ ER!! 

Likes

Comments