Header

Hejsa bloggen

Hvis du kender mig, så er du nok klar over, at vinter er min absolut yndlings årstid. Hvis du derimod ikke kender mig, så ved du det i hvert fald nu. Der er en helt speciel grund til vinter er så speciel for mig, som den er, og det er nemlig julen. Uden og lyde som et lille barn, er julen faktisk det aller bedste jeg ved, og jeg håber ikke jeg er den eneste.

I min familie gør vi jo, som i nok kan gætte, en del ud af julen, hvilket vi altid har gjort. Og det også en lille del af det jeg elsker så meget ved den, at jeg tilbringer hele den her såkaldte "periode" med dem jeg holder aller mest af, nemlig min familie og venner.

Nu der knap og nap omkring de 41 dage til jul, men hvem tæller? Det gør jeg! og det starter jeg faktisk med ret tidligt, for det ikke skal være løgn. For mig er det ligeså meget dagene op til, der tæller og hvor det aller hyggeligst.

For bare tre år siden, brugte jeg hver dag i december enten hos mig selv, eller nogle venner hver aften på at se julekalender sammen. Så jeg må nok indrømme, at jeg har gjort mere ud af julen end jeg gør idag. Men for at være ærlig havde jeg også set julekalender endnu, hvis det ikke var fordi jeg enten arbejdede eller var til træning hver evig eneste aften.

Men ja, selvom jeg er blevet ældre, og jeg måske ikke glæder mig så meget til jul som jeg plejede, elsker jeg det stadig, rigtig højt endda, hvilket jeg tror i har fattet nu.

Nu tænker i nok, at jeg er utrolig mærkelig, og har sat mig ned og lavede et blogindlæg, blot for at fortælle jer hvor meget jeg elsker julen, og mandariner, Hvilket jeg ikke har skrevet, men bare gerne vil have i skal vide. Men nej, det var faktisk ikke derfor jeg har lavet dette blogindlæg, jeg vil nemlig rigtig gerne drage jer med ind i min verden, som ikke består af min mor, og far sammen til jul.

Nu ved jeg godt, det ret normalt ens forældre er skilt, og det også ret normalt at man så kun holder jul det ene sted. Det nemlig det vi gør hjemme ved mig, det ene år hos mor, og det andet hos far osv. Men der også mange familier hvor de holder to juleaftener, hvor de ikke får alle gaver på en gang, men de delt ud på to dage, den ene ved mor, og den anden ved far, det dog forskeligt hvornår folk vælger og ligge disse dage,

Da mine forældre blev skilt for lidt over tre år siden, var et af mine store spørgsmål hvor jeg så skulle holde jul. Jeg var heldigvis ret heldig, at mine forældre bestemte hvem jeg startede med at holde ved, hvilket jeg var ret glad for, da jeg synes det noget af en stor beslutning, at give til en pige på tolv år, at skulle vælge mellem hendes to forældre.

Idag er jeg ligesom rimelig vant til, det her hurlumhej med at undvære den ene af mine forældre hver eneste jul, men det kan stadig være en smule svært, når man har været vant til noget andet. Men jeg nyder så en del, at kunne holde jul med mine masse bonus søskende, søskende, og resten af min familie.

Håber rigtig meget at i nød mit første juleindlæg, og kom en smule i julestemning.

Hilsen Emilia<33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments