Header

Hejsa bloggen<33

Eftersom jeg ikke har blogget i 214 år, så har i måske helt glemt mig, så derfor genopfrisker vi lige lidt om mig. Og hvis i aldrig har kendt mig, er det måske på tide i lærer mig at kende. Så i får lige 10 uddybbende, og nok lidt ligegyldige facts om mig, som mine dejlige veninder Anna Bonde, Cecilie Lamp og Cecilie Becher har hjulpet mig med at skrive .

1. Jeg har haft en youtube kanal

Ja, det ikke noget jeg tit snakker om, men Anna Bonde og jeg har haft en youtube kanal "venninderne" (stavet forkert og det hele). Vi havde omkring 54 videoer, alt fra vlogs til 'hvad har jeg i min madpakke'. Videoerne blev lavet og Pro redigeret i fjerde klasse (ironi kan forekomme), og kanalen blev opdateret dagligt. Nu er i nok på vej ind for at finde kanalen, men bare rolig venner, den er for længst slettet og det er vist bedst for alle.

2. HårfaserNE

Da jeg var lille startede jeg mit liv ud med pagehår, kombineret med noget yderst flot pandehår. Senere lod jeg mit hår gro, og havde faktisk noget meget normalt hår, indtil jeg i femte klasse startede med min 'sidehestehale' og hvis i kender mig, ved i hvad jeg snakker om. Det var i pricippet bare en utrolig grim hestehale placeret i højre side, ca. en centimeter over mit øre, synes det var det flotteste nogensinde, men forstår senere hvorfor jeg ikke kunne score. For omkring en uge siden, havde jeg faktisk pænt hår, ingen pandehår, ingen sidehestehale. Men det lavede jeg da hurtigt om på, For jeg klippede da pandehår (selvfølgelig gjorde jeg det). Nu render jeg rundt med mit pandehår sat op, i den såkaldte 'tot'. - Ingen kommentarer

3. Min far er kok, så jeg kan ikke lave mad

Sjovt nok når min far er kok, laver jeg heller aldrig mad. Der er også en god grund til det, jeg er den dårligste i verden til at lave mad og jeg brænder alt fra mandler til sovs på. Så hvis du havde i tankerne vi skulle giftes, så lær lige at lave mad først.

4. Jeg har nok lidt OCD, eller bare ordensvanvid

OCD er intet og spøge med, i know. Men tro mig, kan ikke sove når det roder, når mit tøj og sportstøj til dagen efter ikke er lagt frem, hvis min taske ikke er pakket. Jeg har ikke tørret mine hænder i et sort håndklæde de sidste mange år, de virker urenlige og jeg har en mærkelig tanke om sorte håndklæder, så derfor ejer vi ikke et eneste.

5. Jeg har altid RET

Jeg er utrolig stædig, og jeg holder fast i mine meninger og holdninger, selvom de for det meste er forkerte. Mange der kender kender mig, ved at det virkelig sjældent jeg giver andre ret. Det virkelig dårlig stil, det ved jeg, og jeg prøver virkelig og skille mig af med det. For det meste hvis jeg diskutere om noget, og jeg finder ud af jeg faktisk ikke har ret, så kan i regne med jeg ret hurtigt for skiftet emne, og får dig til at glemme hvad vi lige diskuterede om.

6. Jeg kan ikke lide Cola

Jeg har i hele mit liv i alt drukket 8 cola'er, jeg har faktisk en note på min mobil hvor jeg sætter en streg, for hver gang jeg drikker en. Jeg kan ikke udstå hverken Coca Cola, Pepsi, Pepsi max eller NOGET i den stil, men jeg er ved og lærer og drikke det, eftersom jeg er den eneste i min vennekreds der drikker vand, når de andre får en cola, men det skal nok komme.

7. Personer der klædt ud skræmmer mig

Har ikke altid været bange for folk der klædt ud, det startede for 3 eller 4 år siden. Jeg var på ferie i Italien, og min mor og jeg var inde i byen, der står så en mand der klædt ud i et sølv kostume, var sikker på det var en statue, for han står helt stille. Jeg ville så bare helt normalt gå forbi ham, han stod på en form for stakit. I det jeg går forbi han, hopper han ned lige foran mig, og jeg bliver så bange, jeg løber skrigende væk, og alle i hele gågaden kiggede så utrolig meget, tror faktisk også jeg tissede lidt i bukserne. Ligesiden har jeg været skrækslagen for mennesker der klædt ud, begynder bare og tude hvis ulven Billy kommer lidt for tæt på.

8. Jeg snakker med mig selv

Nu skal i ikke tro jeg er mærkelig eller noget, fordi ærligt så tror jeg mange gør det. Snakker i hvert fald tit med mig selv, mest når jeg laver lektier, eller skriver med nogle, så er det lidt lettere og diskutere med sig selv, når det højlydt. Det ligger faktisk til familien, min far gør det, min farmor gør det utrolig meget. Når man sidder i deres stue, og hun går og laver mad, kan man hele tiden hører hende snakke med sig selv, men som hun siger "så der i det mindste ikke nogle der svarer igen".

9. Jeg holder meget af gyserfilm og popcorn

Det bedste jeg ved, er nogle popcorn og en god gyserfilm på skærmen. Det for det meste jeg ser dem med min søster, som jeg tror holder lige så meget af det som mig. Vi kan sagtens, bruge en hel søndag, også nå og se omkring 4 gyserfilm. Jeg lidt nede for tiden, har set alle gyserfilm på viaplay, og der er nok omkring 10 stykker jeg ikke har set på netflix, og det de gyserfilm som ser lidt kedelige ud, så vi går lidt og venter på der kommer nogle nye gode gyserfilm vi kan se.

10. Jeg ELSKER små børn

Jeg holder af ALLE små børn. Tror det hele startede da min mor var dagplejer, og eftersom jeg var tæt på børn hele tiden, tror jeg i grunden det derfor jeg elsker dem så meget. De er så pisse søde, med deres små hænder og fødder, det er det sødeste nogensinde! Var faktisk også i praktik i en vuggestue, som jeg var utrolig glad for, men skal dog godt nok ikke være noget i den stil.


I får lige nogle billeder med fra min weekend. Håber i får en dejlig ferie, tager afsted onsdag, og håber på at opdatere dernede på bloggen også.

XxE


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments