Hej!! Idag har jag och Solei varit i stan, käkat lunch på Frati där vi åt den gooodaste pizzan! Sedan gick vi till Trädgår'n eftersom att Cody Simpson hade en konsert där. Super mysigt, han var verkligen jätte duktig! Hoppas att ni också haft en bra dag :)))

Pusspuss(:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ååååhh det är så soligt nu! Sverige levererar hahah (:

Likes

Comments

Hej!! Bara lite random tips, jag äälskar dessa två konton: @sexualising och @ttumblr. Sexualising är ett rolig konto och lägger upp Bildt som man kan relatera till medans ttumblr är ett svenskt konto som helt enkelt lägger upp tumblr bilder!! Beys låtar tröttnar jag aldrig på så mer än det kan jag inte säga;))) ungefär sånna här bilder lägger ttumblr upp.

Pusspuss

Likes

Comments

Hej! Kände att det var jätte längesen jag åt Frozen Yoghurt så jag och Scout drog till Honey Comb på torget nu på våran studiedag. När scout drog i glass maskinerna blev det fööör mycket hahahah, får se om hon äter upp allt ;))

Pusspuss

Likes

Comments

Dom här skorna är sååå snygga!! Perfekta till både fint och till vardags. Har dock hört att kvalitén är ganska dålig och att dom inte håller så länge, trots att det är ett dyrt och populärt märke... Ska nog köpa dom och skriver då på bloggen om hur dom är.
Pusspuss

Likes

Comments

Topp: Zara, 399kr
Jeans: Zara, c. 560kr
Skor: Nike, c. 1100kr
Solglasögon: Monki, 99kr

Köpte lite vår-plagg ifrån Zara och detta var två utav dom. Toppen finns också i ljusblå färg men jag har inte så många toppar i orange och det är snyggt med lite pop of color nu till vår/sommar. Jeansen passar till allttt och jag älskar dom verkligen!! Zaras nya kollektion har så mycket fina grejer, kika in där om du är sugen på lite lättare kläder till varmare väder.
Pusspuss :)))

Likes

Comments