Halloj!
Idag så var jag och några dansare på min skola med i skol DM! Vi har övat i bara några veckor tillsammans och vi vann!!
Vi vann skol DM!
Det var jätte jul! Plus att vi även vann pengar! Det roligaste var dock att dansa!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Igår så var det äntligen tävling igen! Och det gick jätte bra!
Tävlingen var i Örebro och vi åkte minibuss tillsammans med några andra danskompisar. Så i fredags direkt efter skolan så var det dags! Det tog cirka 6 timmar upp då vi fick stanna och äta.

När vi kom fram till hotellet så var det dags för krusning av håren direkt. Det är något som vi gör kvällen innan för att det tar för lång tid för att göra det på morgonen. Men med lite hjälp så gick det rätt snabbt ändå.

I lördags startade tävlingen vid 10.00 och sedan dess var det full rulle. Jag är väldigt nöjd med tävlingen! Förhoppningsvis kommer det att stå mer om tävlingen på
adance.se ifall ni vill veta mer. adance.se är vår dansförenings egna hemsida.

På vägen hem så stannade vi och åt på ett ställe där det bl.a. Fanns thaimat, pizza, sushi och chokladfontän.

Kram

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag hemma igen efter att jag varit på ett dansläger från onsdag till lördag. Det har varit jätte roligt och väldigt lärorikt! Mycket träning men inte jätte mycket sömn. Så imorgon ska jag försöka sova länge innan jag ska till Karlskrona och prova en dansdräkt. Vi avslutade ikväll med en show i knuthanskolans aula.
Kram

Likes

Comments

Hejsan!
Första lektionen i skolan idag var slöjd. Jag ska sy en klänning och jag ligger rätt mycket efter... Men jag får jobba ikapp.
Efter skolan så träffade jag mina kompisar och visade Linn, som kommit hem från Thailand, en film som vi gjort till henne medans hon var borta. Eller det är väl mer en musikvideo. Men hon skrattade mycket och det slutade med att nästan alla av oss grät... Dock inte så mycket glädjetårar. Det var nog mest att vi inte vill skiljas åt när vi slutar 9:an. Man kan ju alltid försöka hålla ihop, men vi vet alla fyra att vi inte kommer träffas lika mycket när vi går på olika skolor...
Men vi får göra det bästa av tiden som är kvar av 9:an.
Kram

Likes

Comments

Hej!!
Denna helgen har det hänt mycket. I fredags var Linnea hemma hos mig. Vi gjorde hemmagjord pizza och vi hade jätte trevligt och kul. Egentligen så skulle vi ha en tjejkväll/ födelsedagsfirande med Elin och några till. Men det var flera som var sjuka så vi får ta det en annan dag.

Igår så var jag först hemma hos Oscar, och sen åkte jag hem till Linnea. Även igår hade vi det jätte roligt. Vi åkte b.l.a. pulka mitt i natten... Sen blev vi lite över trötta också... Vi kom även på en idé som vi vill fila lite mer på innan vi berättar om den.
Jag sov över hos Linnea och i morse gjorde vi jätte goda scones. Jag stannade hos henne ända tills hon skulle iväg till sin gymnastik träning.
Kram

Likes

Comments