Kun ulkona ei tarkene enää lyhythihaisissa ja täytyy pukeutua yhä lämpimämmin, tuntuu että asuun on todella vaikea tuoda mielenkiintoa. Kiva look peittyy takin alle, etenkin jos tykkää pitkistä trensseistä ja villakangastakeista. Miten ihmeessä voisi näyttää tavanomaista mielenkiintoisemmalta pukeutujalta myös viileämmillä säillä?

Olen saanut viimeaikoina todella paljon inspiraatiota vöistä! Niitä on nyt pinnalla todella paljon, muuallakin kuin pitämässä housut jalassa. Mielestäni lookkiin tulee heti jotain mielenkiintoista, kun takista ottaa alkuperäisen vyön pois ja laittaa tilalle jotain näyttävämpää!

Mielestäni vyöllä stailaamisessa parasta on, että niitä löytyy paljon erilaisia. Ohuita, leveitä, simppeleitä, koristeellisia...Olen itse tykästynyt valtavasti tähän mustaan, sillä se sopii monen takin kanssa! Nappasin sen viimeeksi perheen luona käydessäni äitini vaatekaapista, joten en ikäväkyllä tiedä mistä se on ostettu. Vinkkaan kuitenkin, että H&M:ltä löytyy hyvin samantyylisiä!

Vaatekaapissani odotteleekin yksi punainen vyö, minkä kietaisen takin päälle varmasti lähipäivinä. Eri värisiä vöitä voikin käyttää esimerkiksi mustassa asussa mielenkiintoisena väripilkkuna.

| Paita - Gina Tricot |

| Takki -Soaked In Luxury |

| Kengät -Skopunkten |

| Laukku - David Jones |

| Kello - Glitter |

Jos siis kaipaat jotain uutta, pientä ja kivaa esimerkiksi kaupunkiasuun, vaihtele vöitä ja leikittele niiden kanssa. Ne toimivat hyvin myös esimerkiksi sifonkipaitojen tai mekkojen kanssa! Olen tykästynyt tähän ideaan ihan älyttömästi, vaikka en ole koskaan osannutkaan käyttää vöitä, edes housuissa...Pienillä muutoksilla saa mielenkiintoista vaihtelua aikaan!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Usein kun näen mielenkiintoisen näköisen ihmisen, minua kiinnostaisi tietää mitä hänen tämän hetkisen lookin takana on. Laittautuiko hän kymmenessä minuutissa vai parissa tunnissa? Millaisia tuotteita hän käytti ja mitä hän jätti pois? Listasin itsestäni 12 meikkifaktaa, jotka kertovat mitä tapahtuu lähes aina (ja mitä taas ei) kun laittaudun arkisin...

1. En koskaan käytä meikissäni highlighteria, vaikka pidän siitä muiden kasvoilla erittäin paljon. Pyrin aina ihon mattaisuuteen, minkä takia poskipuna on itselleni ihan ykkösjuttu!

2. Meikkaan silmäni lähes aina smokey eye -tyyppisesti. Tämä sopii mielestäni ihanasti ruskeisiin silmiin, minkä takia pidän sitä luottona!

3. En tee kulmakarvoilleni kevyesti sävyttävän geeliharjauksen lisäksi mitään. Luojan kiitos kulmani kasvoivat tuuheina takaisin teiniaikojen viiva -kulmat villityksen jälkeen, kääk!

4. Jos meikkaan (esimerkiksi yökyläilyn takia) muualla kuin kotona, kannan aina valtavan boksillisen meikkejä mukanani, eli kaikki tarttuu mukaan mitä ikinä vain omistan. Noh, tarvitsen niistä vain murto-osaa, mutta en osaa siltikään karsia yhtäkään pois...

5. Olen erittäin nopea meikkaaja. Tykkään tehdä näyttävän meikin arkenakin, mutta saan tehtyä sen hyvin vaikka parissa kymmenessä minuutissa. Toisaalta, voin helposti käyttää siihen myös pari tuntia halutessani, hah!

6. Olen jättänyt silmärajauksien tekemisen kokonaan pois. Joskus se oli luottojuttuni, mutta ajan säästämiseksi ja luomivärien korostamisen takia en ole niitä hetkeen tehnytkään. Ehkäpä kokeilenkin sitä taas joku päivä...

7. Aina kun meikkaan, minun on pakko katsoa tai kuunnella jotain samalla. Netflix tai YouTube vain pyörimään meikatessa, siitä nautin! Tarvitsen aina jonkun höpöttelemään siksi aikaa.

8. En osaa käyttää concealeria silmien alla. Mielestäni se tuo yleisilmeeseen heti sitä jotain, mutta ei! Se ei vaan koskaan päädy naamalleni.

9. Käytän todella paljon allergiatestattuja tuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Itselleni sopimattomat meikit on aiheuttanut valtavasti iho-ongelmia, joten nykyään täytyy todella katsoa mitä sitä naamaansa laittaa.

10. Ja sitten se setting spray...Suihkaus. Toinen. Kolmas. Kymmenes. Sitä tulee lätkittyä naamaan oikein olan takaa, vaikka ihan vain muutama suihkaus loisi varmastikin parhaan lopputuloksen...

11. Yksin kotona ollessani, meikkaan lähes aina sohvalla. WC:ssämme on todella hyvä valo (kun taas olohuoneessamme ei), mutta mukavuus kunniaan ja meikkiareena pystyyn WC:n ulkopuolelle!

12. Vihasin nuorena meikkaamista. Kun äitini edes ehdotti ehostautumista diskoa varten, hyvä etten juossut kauhusta kankeana karkuun. Asia on kuitenkin kääntynyt täysin ylös alaisin, sillä nykyään meikkaaminen on tärkeä tapa tuoda itseäni esille. Ja on tässä välissä tullut työskenneltyäkin kosmetiikan parissa, joten ei se nyt ihan niin kamalaa olekaan, hah!

Olisi super hauska kuulla meikkifaktoja sinusta, tai jos vastaavasti samaistuit johonkin kohtaan luettelemistani asioista!

Likes

Comments

@emiliaholtta