Lifestyle

...nauttia perheen seurasta. Suuntasimme eilen Tampereelta Mikkeliin perheeni luo.

...nukkua hyvin. Kerrostalossamme on käynnissä vesivahingon jälkeiset purkutyöt, minkä takia arkipäivisin herätys on heti kahdeksan aikaan mielettömään meteliin!

...kyläillä sukulaisten luona vielä ennen joulua, sillä tänä vuonna vietämme sitä Tampereella.

...koristella perheemme kuusen, joka odottaakin jo pihalla! Kaikki joulufiilistely on tervetullutta.

...syödä mielettömän hyvää ruokaa. Kotona on aina parhaat pöperöt!

...käydä ehkä elokuvissa, mikäli siellä pyörisi jotain mielenkiintoista.

...nauttia ulkoilmasta. Toivon siis, että lunta ja kirkkautta riittää! Nyt näyttää ainakin hyvältä...

...saunoa! Meillä ei ole kotona saunaa, joten tämä on jokaisen perheen luona vierailun must -juttu.

...viettää ihanaa ja rentoa aikaa ilman kiirettä mihinkään. Nauttikaa tekin viikonlopusta!

Siirrä blogisi Nouwiin - nyt voit tuoda vanhat blogisi - Napsauta tästä

Likes

Comments

Lifestyle

It's the most wonderful time of the year! Rakastan joulunaikaa ihan mielettömän paljon ja minulla onkin tapana panostaa siihen ihan kunnolla. En pihtaile joulukoristeissa ja käytän paljon aikaa joulukorttien sekä -lahjojen parissa puuhasteluun.

Halusinkin jakaa teille tämänvuotisia vinkkejä lahjapaketointiin: kerron millä idealla paketteja teen ja vinkkaan parhaat paikat paketointitarvikkeiden ostoon!

Mitä ideoita käytän paketoinnissa?

- Lahjojen antamiseen saakka paketit koristavat kuusen alustaamme, joten värimaailma valikoituu tämävuotisen sisustuksen ja erityisesti kuusen värimaailman mukaan: tällä kertaa se koostuu pääosin punaisesta, valkoisesta ja hopeasta.

- Tärkein seikka itse paketointi hetkellä on paketin muoto. Jos lahja ei ole valmiiksi kulmikas, laitan sen esimerkiksi lahjalaatikkoon. Tätä toteutan erityisesti pehmeiden lahjojen kohdalla, sillä ne ovat erityisen hankalia paketoitavia!

- Paketteja voi tehdä monella eri tyylillä: ne voivat hohtaa glitterin kimallusta tai olla simppeleitä maalaisromanttiseen tyyliin. Tänä vuonna valitsin glitterin, jonka seuraan tuon tasapainoa erilaisilla nauhoilla ja koristeilla.

- Pyrin lisäämään jokaiseen pakettiin jotakin persoonallista: esimerkiksi koristeoksia tai huomiota herättävää nauhaa. Tämän vuoden paketeissa onkin hyvin vähän perinteistä lahjanarua ja tilalla on erilaisia nauhoja.

Parhaat paikat hankkia paketointitarvikkeita

Home made with love -nauha - Tiger

Koristeoksat - Tokmanni

Valkoinen glitter lahjapaperi - Prisma

Hopeiset pakettikortit - Tiger

Musta nauha - Sinooperi

Punainen nauha - Tokmanni

Tumman harmaa glitter lahjalaatikko - Tiger

Luotto lahjapaketointitarvike paikat ovat olleet tänä vuonna ehdottomasti Tokmanni ja Tiger. Tarvikkeet ovat edullisia, joten paketeiden ulkonäköönkin voi huoletta panostaa. Suosittelen käymään ostoksilla, mikäli jompi kumpi tai jopa molemmat liikkeet löytyvät kaupungistasi!

Toivottavasti saitte postauksesta inspiraatiota ja ideoita lahjapaketointiin! Ideoita saa ehdottomasti napsia oman maun mukaan ja käyttää omissa paketeissa. Viimeinen vinkki: Myös Pinterestistä löytyy hakusanoilla ihania ideoita, joten suosittelen kurkkaamaan inspistä sieltäkin!

Mukavia askarteluhetkiä!

Likes

Comments