Hoppas ni hade en underbar valborg! Jag gjorde inte så mycket, va i bygdegården eftersom brorsans klass skulle sälja fika där så hängde på. Kollade brasan och fyrverkerierna, dock var brasan så liten så det inte fanns. Den var typ tänd i 2 sekunder menmen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ellie Goulding är har jag äskat sen jag vet inte hur långt tillbaka. Hennes röst och låtar är to die for och hon är hur snygg som helst <3<3<3 SÅ tänkte visa er två av mina favorit låtar av henne just nu.Likes

Comments

Asså kan någon bara säga till mig att jag har en blogg hahah. Har glömt bort den totalt, sorry liksom. Har ingen vettig anledning till det heller. Men nu ska jag försöka ta och göra lite åt saken.

Har lite intressanta saker just nu som händer i mitt liv. Nästa vecka ska jag praoa på min förra skola i 7 dagar, då kanske ni undrar varför bara sju dagar?! Jo, jag ska nämligen till USA (Florida) i 2 veckor GAAAHS! Fick det i födelsedagspresent så det ska bli jätte roligt. Men innan måste jag hinna med 2 prov och som sagt prao.


Likes

Comments

Hejsan! Söndag idag vilket suger men bara två veckor kvar till lov. Idag har jag städat rummet lite för såg ut som en bomb hade slagit ner här haha. Har kollat lite på guardian of the galaxy med Viktor men vi han inte se klart den för vi skulle till gekås. Hittade tyvärr inte det jag leta efter men får åka ditt någon annan dag istället. Och precis har jag tränat klart, blev ett cardio och rupm pass haha, så nu är jag sjukt svettig och ska hoppa in i duschen. Hoppas att ni har haft en underbar helg <3


Likes

Comments

Har inte skrivit för haft fullt upp med allt nytt och alla läxor. Har inte nån att precis prata med heller så det är lite trist. Idag hade vi dans på schemat vilket jag har längtat efter, inte för det var så mycket vi gjorde så var det ändå kul. Vi fick även sluta en timme tidigare så det va bra.

Nu lyssnar jag musik och ska kolla några avsnitt av Glee, där är så bra och jag fangirlar sönder över Kurt och Blain GASH SO CUTE!!


Likes

Comments

I övermorgon börjar skolan!! Och jag ska även provgå en ny skola!! Är lite nervös men hoppas att det finns lite roligt folk där. Men själva lovet har varit jätte kul. Firat julafton med familjen, varit i Göteborg med syrran och hennes pojkvän, firat nyår med min kompis, hängt med gött folk och även lyckats läsa ut en 500+ sidors bok. Så jag tycker att jag har lyckats ganska bra.

Just nu lyssnar jag musik och lyssnar när det blåser utanför, är typ storm så det låter som hela huset ska flyga iväg eller något gahhs. Imorgon ska jag hänga med Linnea och vi ska spela fifa haha, för det är blivit vårt nya intresse.

Några bilder från lovet


Likes

Comments

Gud vad tiden går fort! Sista måndagen som vi går iskolan detta året, sinnes. Skolan idag var chill med betygsnack och kolla catching fire på franska. När jag kom hem så kolla jag en film som jag börjde på igår, dock var den inte jätte bra. Ska nog ta och städa rummet nu för det som tredjevärdskriget just nu hahah.Likes

Comments

Gud vad helgen har gått fort! I lördags så var vi uppe på travet, vilket inte var så kul eftersom jag inte gillar trav och hästar. Men medan mamma var och körde så åkte jag och pappa till en kille och kolla Eu-bil tror jag det heter. Vi hitta en, fick även provköra. Vilket jag inte var värds bäst på, men det var första gången så det spelade inte så stor roll.

Idag har jag spelat sims 3 yayay. Har inte spelat det på år och dagar hahah lite nostalgi. Har varit och dansat, idag fick vi lära oss poping. Vilket var sjukt svårt. Och så börja vi på dansen vi ska ha på dansuppvisningen, den var helt okok. Nu ska jag nog kolla Lost  och platta mitt hår yaaas.

Likes

Comments

Har gjort en vlogg för första gången yaaaaay!


Likes

Comments