Hej idag var det dressyrträning, och jag ska börja med att berätta att jag kommer nog att lägga upp film på varje blogginlägg jag gör när jag har ridit. Så nu ska jag berätta hur träningen gick idag och den gick BRA! Vi red mest på volten och jag skulle öva på att göra halvhalter (jag gjorde inte rätt när jag gjorde halvhalter så Cilla visade hur man skulle spänna låret och magen och inte luta sig bakåt utan sträcka på sig). Det var nog det mesta som vi övade på.
Imorgon så är hoppträningen inställd så vi ska hoppa på banan istället!
HEJDÅ!💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HEEEEJJJ!!❤️
Idag var det asså typ den bästa träningen!
👏🏼
Det var blandande övningar, upphöjda galoppbomar på böjt spår som man kunde välja mellan att rida på 2 eller 3 galoppsprång, travbom till en 5 och en halv:A till en kryssoxer, banan sväng, en linje på långsidan ett räcke med 4 fyra galoppsprång till en oxer och 4 galoppsprång till ett räcke, sen några enkel hinder.
Det som känns bra är att jag hittar avståndspunkten på alla hinder. Det kändes som att han lyssnade jätte bra på mig idag och jag antar att det beror på att jag ger eftergift. Nu rider jag mer på ytter än på inner.

FILM!
👇🏼

Likes

Comments

Hej idag var det dressyr träning igen och Buddie var ganska springig och i det läget så måste jag driva han fram till handen och så att han kan använda energin på bättre jobb. Travjobbet blir regel alltid bättre efter galopparbetet. I galoppen så var han typ överkänslig för när rörde han med sporren då lättade han på rumpan för att få mig ur balans för att slå sig fri från jobbet. Min uppgift i de lägena är att sitta kvar oberörd med stark mage, höften ska vara framför axlarna.❤️

Likes

Comments

Hej idag hade vi gymnastik hoppning på banan, vi hade en kombination med en galoppbom mellan hinderna, sen: bom, räcke, bom och sist samma sak fast på böjt spår. Det fick verkligen jätte bra. Vi satt avstånden varje gång och han lysande på mig. Allt var verkligen super idag!💘

Likes

Comments

👋🏽 idag red jag,mamma och Edith ut i skogen, det gick bra, först red vi en väg som går brevid järnvägen där det oxå finns en kulle som vi gick med hästarna och buddie typ galopperade upp.
Sen kom vi ut på järnvägen och galopperade fram till en stuga och svängde av in i skogen där man kan galoppera men vi travade för det var geggigt och då kan de halka, sen kom vi ut vid follingbo brottet och tog järnvägen hem.
Jag skulle vara med i helgen på tävlingen men det blev inte så, och jag ska vara funktionär imorgon när ponnyerna hoppar och ikväll ska vi bygga banan!💓

Likes

Comments

Hej! Idag när jag gick hem från träningen så tyckte jag att det gick dåligt men när jag hade tänkt en stund så tyckte jag att det faktisk gick bra Endån! Nu har jag kontroll på böjt spår med och han har blivit stark på ett positivt sätt, jag kan variera galloppen, även i landningarna. Men jag måste ge ännu mer eftergift, och jag sätter för höga krav på mig själv men i helhet så gick det faktiskt bra.

Övningar: en banan sväng med 7 galoppsprång imellan. 3 galopp bomar till en kryss oxer och en kombination.

Likes

Comments

Hej idag på dressyrträningen så fick jag se en bild på en tjej som red dressyr, jag fick se den för att jag skulle härma hennes händer och det gjorde stor skillnad, han var ganska pigg och då fick jag honom att gå i takt med mig när jag härmade hennes händer. Sen skulle jag rida på samma sätt runt fyrkantspåret och göra en halvhalt vid varje bokstav och tre halvhalter i varje hörn. Sen på volten så skulle vi göra runt 20 stycken. Halvhalterna ska jag göra oftare för då kan jag driva mer och han inte springer på snabbare.
Jag är jätte nöjd med dagens träning och imorgon så är det hoppning och då ska vi prova en jaktstång och jag hoppas det går bra.

HEJDÅ!💘

Likes

Comments

Hej idag var det pay & jump.
Jag fick äntligen mina första felfria rundor.
Känslan efter första rundan blev jag jätte glad, jag fick med mig ytterbogen i svängarna. Men efter andra rundan blev jag helt lyrisk för att den gick ännu bättre och vi hade jämt flyt hela rundan. Det kändes riktigt bra och jag är väldigt taggad på att starta riktiga klasser.💘

Likes

Comments

Hej!

Igår red jag inte för att jag slöt halv 4. Sen skulle jag plugga till massa prov som vi hade idag och det var grönt kort kurs. Jag har ett matte prov kvar imorgon och sen är det lov, jag längtar! Jag har inte ridit idag heller för mamma började jobba imorse så jag och Edith sover hemma själva inatt men imorgon Ska vi troligt vis hoppa små hinder och lite studs osv det blir kul!💗

Idag fyller min lillasyster hos pappa 5 år hon heter Ida.

Hahah bilden är från när jag, Ebba, Agnes och Hedda fick hoppa ut genom fönstret på NO:n💘

Likes

Comments

Hej idag var det hoppträning.
Buddie var stark och tror att han kan allting själv så han bara drar fast vi kopplade om så att bettet blev stark men han brydde sig inte. Det finns inte så mycket att skriva, så ja träningen gick alltså inte alls bra men man har väll sina bra och dåliga dagar.

Likes

Comments