Header

Sitter i bilen påväg hem från träningen! Gick jättebra men kunde inte ta med Ronny för hans sår:(
Sen har ju jag missat ganska många träningar så jag fick "ta igen" det och då red jag träningen efter som är en och en halv timme. Först red jag en typ unghäst som jag inte ridit på JÄTTE länge, och sen red jag en ponny som är JÄTTE stel i sidorna.

//Heidi

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Är ute och går med Egon! Går bara en liten bit för det är så varmt och han är ju svart och fluffig!

//Heidi
Likes

Comments

Tjaaa! Vi har varit på Erikslund och shoppat lite! Nu sitter vi på tåget mot Stockholm och vi ska gå på Gröna Lund, asså jag och Emilia!

På Erikslund åt vi först frukost på McDonalds och sen köpte Emilia svarta jeans, en tröja och ett schabrak till Baszek som var turkost! Och jag köpte en jacka och tuggummin!
Likes

Comments

Hej! Idag fick Ronny vila så jag hade ingen häst att rida för pappa ville rida Campari så han fick göra det!

Men jag red Lukett istället när Emilia red Baszek! Det var ganska varmt så de var lite sega!

Sen gick vi på en promenad nu på kvällen, alltså jag och Emilia! Vi fotade lite i skogen och så, så det kommer nog lite bilder imorn!//Heidi

Likes

Comments

...har gått och jag har inte kommit ihåg eller hunnit skriva något men nu har jag tid då nästan alla sover!

Sommarlov är det bästa som finns men när jag tänker efter så märker jag att det egentligen inte är sååå mycket ledigt ändå, bara lite av juni hela juli och lite av augusti! Det är egentligen inte så jättemycket och en Barca nu har gått JÄTTE snabbt!

I alla fall så ville pappa att jag ska rida igenom Campari nu ett lite tag så jag red han igår och så fick han vila idag och så ska jag rida han imorn!!!
Ronny har tränat på som vanligt och haft både SUPER bra och JÄTTE dåliga pass nu i veckan och nu så kommer han att stå ett tag för att han. Har ett sår som sadelgjorden "skaver" emot och som han har ont i. Så idag när vi kom hem från skogen så såg jag att det var blod på sadelgjorden och sedan gjorde jag rent såret och det visade sig att han ömmade ganska mycket vid och runt det!

//HeidiDet här är Campari förresten!!!

Likes

Comments

Hej på er! Det var ett tag sen, förlåt..
Idag red jag baszek tillsammans med sara och senaste gången var för åtta dagar sen, känns som evigheter och har längtat sååå mycket! Så klart bara skrift, barbacka dessutom, men fick ändå sitta på mitt hjärta ❤️ //emilia

Likes

Comments

Jag älskar dagar som den här när man vet att det kommer att hända en massa kul! Nu är jag i skolan vilket dock inte är så kul men sen efter skolan ska jag till min kompis och fixa mig osv, tror jag skrev det igår haha, och sen ikväll får vi SOMMARLOV!!!!


//Heidi


Likes

Comments