Header

Hej måndag<3 Ännu en helg har nu passerat och oj så skönt att bara ta det lugnt. Igår var det 2-årskalas för min brorsdotter och det bjöds på kramar, skratt, glass och massa bus och lek. Tack Freja för ett fint kalas och grattis på din dag idag!!!!!

Om jag inte hade varit på kalas igår hade jag befunnit mig på ett inredningsparty hos min fina kollega. Ett inredningsparty med produkter från Familyroom, som bl.a. har Design Letters sortiment. Trots min frånvaro kunde jag få lägga en beställning. Gissa om jag som redan samlar på deras ''servis'' blev lycklig??? Svar: JA! Så nu har jag köpt till fler tallrikar, skål och ett lock till mugg som nu då också kan användas till någon form av förvaring. En del nytt och dessutom med lite rabatt, lycklig tjej här då va. Wiiiie!

-Bilder: Pinterest

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Wow. En av Ikeas senaste reklamfilmer har nu visats på våra tv-apparater i några veckor och jag tycker den är extremt betydelsefull. Jag är själv skilsmässobarn och blir känslomässigt berörd varje gång jag ser den. Jag tror inte jag behöver skriva eller förklara så mycket mer då budskapet är tydligt. Veckans hiss går lätt till Ikeas nya koncept "Där livet händer".  Bra jobbat!

Likes

Comments

​I helgen när jag jobbade överraskades jag med finfina presenter från mina söta kollegor. Blev helt varm i hjärtat och så glad. Allt var dessutom så fint. Blev extra kär i ostknivarna som jag fick av Josefine och hennes man för jag passade deras hus i somras. Vilka fina människor jag har i mitt liv, både på jobbet och vänner/familj utanför. Jag är allt lyckligt lottad.  

Likes

Comments

Men titta vad som är på väg hem till mig. Har haft ögonen på dessa fina saker länge och nu när en del av det var på rea slog jag till. Kavajen i sammet är jag otroligt nyfiken på och jag hoppas den är lika snygg på mig som på Lisa Olsson. Dregel. För drygt någon månad sen testade jag Rebecca Stellas läppstift och läppennor. Kom fram till att kombinationen av Girl Gang och Royal var precis det jag var ute efter och är nu mina personliga favoriter. Har länge letat efter det där perfekta matta läppstiftet men haft svårt att hitta rätt färg. ÄNTLIGEN har jag hamnat rätt. Wiii.

Nog om shopping och grejer. Jag har en ledig dag idag och tänkte faktiskt bara ta det lugnt. Sen vet jag att det aldrig blir så ändå.. Avkoppling för mig kan ändå vara att plocka undan, städa och få ordning. Det är lite tråkigt men gör såååå gott. Jag vill bort en sväng till biblioteket också och låna hem lite böcker. Senare ikväll ska jag träffa Lovisa och fram tills dess ska jag försöka vila lite också och kanske kolla på någon film i höstvädret<3


Likes

Comments

Nouw Magazine