Header

Glömde visst bort att jag hade en blogg, helgen spenderades iallafall i Älvsbyn med Julia. Lördag umgicks vi med massa folk och på söndag for jag till Filip. Måndagen började inte så bra, halkade och hela telefonen böjdes, så idag for jag och köpte en iPhone 7plus, så jag är nöjd men pappa är mindre nöjd, bästa pappsen. 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Legat i sången hela dagen, får sån ångest när jag sjukanmäler mig till praktiken känns som att jag alltid är sjuk.
Hade feber i morse och sen fick jag för bara ett litet tag sen som jag hade i huvudet när jag var tvungen att åka till akuten, så lite rädd blir man ju, hehe.
Ja som sagt, legat i sängen hela dagen, duschat och ätit.
Nu ligger jag däckad i sängen igen, hade behövt städa rummet så hade ju varit bra om jag ordna det så jag slipper mammas tjat om det haha😅

Likes

Comments

Stressade till skolan för att jag för en gångs skull inte skulle komma sent, så visade det sig att vi hade sovmorgon.. jaja var iallafall i tid.

Det var inte mycket gjort på skolan idag, Facket var på skolan och vi fick veta en massa om dom och mycket inom frisörbranschen, sen pratade vi med floristerna om blomsterarrangemanget vi ska ha med dom på våran visning vi ska ha när det är öppethus.


Sen jobbade vi bara med en uppgift vi ska redovisa nästa vecka.

Har bara fortsatt kolla på 13 skäl varför och tvättat mina sminkpaletter och borstar sen jag kom hem, hehe. 

Nå väl, hoppas ni haft en bra dag. 😘

Likes

Comments

Sitter just nu i soffan och kollar på Tretton skäl varför, recomend recomend. Gör även filmanalys på den som är en uppgift vi har i svenskan, hehe.

Hade iallafall utvecklingssamtal idag, det gick faktiskt förvånansvärt bra, trots att jag hade en dålig idag också😅😅
Nä nu ska jag göra den här uppgiften så jag inte blir efter med den också

Likes

Comments

Var och åt sushi med Sanna igår sen for jag och fortsatte umgås med Felicia och Hanna, körde dom till bussen och for och hämta kläder hos pappa och sedan for jag till mamma.

Idag har varit en riktigt dålig dag, vet inte varför men den har bara varit dålig.
Hade iallafall praktik och sen kom Sanna dit och så for vi hem och åt.
Och just nu ligger vi i sängen och kollar på 112-på liv och död.
Hoppas ni har haft en bättre dag😅😘

Likes

Comments

Det gick inte så bra det här med att ta nya tag, hehe.
Sitter iallafall hos Felicia med Hanna och henne och ser film.
Gårdagen bestod av tandläkaren och sen for jag och hämtade upp umgänget ovanför, vi for till Felicia och fixa oss och sedan var med annat folk.
Idag har vi bara ätit och sovit, så det har inte varit så händelserik dag 😅

Likes

Comments

Äntligen gjort bort en skoluppgift jagligger efter i, efter många om och men. En sten lättad från axlarna haha.

Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit på skolan och fixat varandras hår, äntligen är utväxten borta och lite ljusare längder, tror mitt hår mådde bättre när jag hade mörkt, nu vill man ju bara ja ljusare och ljusare hehe.

Slutade iallafall kring två sen har jag bara försökt göra bort resten av uppgifterna, men allt annat blir ju intressant då.
Nä nu ska jag försöka fortsätta med alla dessa uppgifter, hoppas ni haft en bra dag 😘😘

Likes

Comments

Dagen gick ju sinnessjukt snabbt, känns som att jag inte hann mer än att komma till salongen innan jag slutade, hade möte med mentorn och min handledare om hur allt går och så. Kom hem och försökte hålla mig vaken men det blev en pn iallafall, skönt då mindre skönt nu när jag vill sova hehe. Imorgon har vi egentligen friluftsdag men tror jag ska stanna hemma och göra bort massa uppgifter jag ligger efter i.

Likes

Comments

Var ett tag sen sist?? Livet kom emellan, hehe. Känner att jag behövt landa i mig själv och det har varit mycket på senaste. Men ni har då inte missat något. Helgen har spenderats hemma för en gångs skull, syster kom upp över helgen från Örebro, och William har blivit så stor :(( våren har äntligen kommit till norr och det är ganska så najs att se solen lite mer, har inte tänkt på att vi inte har nå sol alls typ under vintern?? Nåja hoppas allt är bra med er 😘

Likes

Comments

Oj så lite fantasier om hur man startar ett inlägg, praktik idag från tio till sex, kan säga att det märks att det är löning, haft fullt upp hela dagen, men kul är det. Och när kunderna säger att man är duktig, bästa, hehe. Nä men nu sitter jag iallafall påväg till Piteå, var tänkt att helgen skulle spenderas i Luleå men hoj så långtråkigt det är att vara där. Ska till Filip men först vara med några vänner, så vi får se vad kvällen har att bjuda på.

Likes

Comments