View tracker

Alltså ursäkta den super dåliga uppdateringen. Veckan har mesta dels bestått av skola en och en halv dag typ och praktiken resten av veckan, vi har nu praktik tre dagar i veckan, så mesta tiden spenderas i salongen på skolan och praktiken. Trivs verkligen så himla bra där jag är och praktiserar nu, kärleks till det hehe. Nä men har väl inte gjort så mycket annars, samma gamla vanliga. Nä men nu ska jag faktiskt försöka ta tag i detta 😅

Likes

Comments

Käkat sushi två dagar i rad och lovet är över. Är helt slut, har verkligen vänt dygnet och det är inte en enkel match att återgå till rutiner. Sov tre timmar inatt sen kunde jag inte sova något mer. Hur som helst, hade Kundmottagning idag, klippte en herrklippning och nu sitter jag med Tea och Sanna hos mamma.

Likes

Comments

Så himla rolig kväll, for till Celina som hade tjejfest vid nio/ tio, dock var jag en av dom nyktra där hehe. Men hade faktiskt jätte kul, vi körde massa lekar och jag satt och smutta på min Sprite. For hem just efter två, sen dess har jag städat mitt rum och pratat med prinsen som är på villovägar i Gällivare. Imorgon fyller även pappa 44 år, eller ah eftersom klockan är efter 00 så blir det ju idag, så det blir väl tårta och släkt kalas för fulla muggar.

Likes

Comments

Varit så himla kallt idag, for till stan med syster och köpte en present till pappa, en choker och en näsring. Åt sushi medans syster solade. For sedan och köpte blekning av en friend så tänkte bleka håret imorgon innan mina silvertoningar som jag beställt kommer. Beställde även en päls idag, hehe.

Likes

Comments

Måste verkligen vända tillbaka dygnet, somnar vid 6 och vaknar vid tre/ fyra, det typiska med lov 😴 dagen har bestått av att fixa utväxten på naglarna och sedan hämta upp Elin för att ta in post hos Felicia som är på värmare breddgrader. Satt där och surra ett tag. Somnade kring ett och vaknade vid tre, vad annars liksom? Nä hojja, ska försöka sova och inte vakna upp allt försent.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nytt år och nya tag, ändå skönt med nytt år så man får lämna 2016 bakom sig. Inspirationen är inte på topp och händer inte så mycket här i livet, hehe. Filip och jag har varit hundvakt sen i torsdag så vi har mest legat inne. Ska hem imorgon och pappa fyller år på lördag så ska väl ta någon dag på stan och bränna lite pengar och köpa något till honom😘

Likes

Comments