View tracker

Är äntligen frisk, men stackars lillasyster blev magsjuk igår kväll så snart är väl resten av familjen magsjuk 😬men Filip kom igår och vi bakade hallon muffins, sen låg vi mest å såg på film. Han åkte imorse vid sex och jag ligger och väntar på farfar som ska köra mig till praktiken, ska ha möte med min lärare och handledare.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Rekommenderar starkt att köpa en steampod om ditt hår inte riktigt vill hålla sig platt eller lockigt. Man fyller den lilla "dosan" där med vatten och sen plattar man eller lockar håret bara som vanligt, blir bättre resultat om man drar ganska sakta. Den plattar/lockar då med vattenånga och fungerar jätte bra. Kunde tillexempel sova och mitt hår vad fortfarande platt på morgonen?? Verkligen värt pengarna. Håret ser även glansigt och mer levande kan jag tycka.

Likes

Comments

View tracker

Klart jag åkte på magsjuka igår.. stackarns Filip.. men jag kunde faktiskt inte vara gladare att han var här trots magsjukan, han är ju faktiskt världens bästa och jag är lyckligast i världen att få ha honom i mitt liv. 💘 men vi låg mest och mös och jag sprang med hinken mellan toan och rummet några gånger.. sen for han med pappa imorse. Men nu ska jag vila upp mig och försöka göra nå grejer jag ligger efter i.

Likes

Comments

Världens bästa pojkvän överraskade mig och kom till Luleå, kom hem efter praktiken och finaste Lisa låg i min säng mös med henne sen åt jag och Filip och nu har jag så himla ont i magen, hatar 😷 jag och pappa beställde även äääntligen en ny sax, tappade ju bort min, men nu är en ny påväg.

Likes

Comments

Sitter just nu på busstationen och väntar på bussen som går om 45 minuter, hojja det var länge sen jag var såhär trött. 😴 Ska bara hem och lämna min väska och sen vidare till praktiken, så hiiimla segt.

Likes

Comments

Vaknade med värsta träningsvärken, skönt men ändå oskönt, tog mig nästan inte upp ur sängen. Låg i sängen ett tag innan vi klev upp och gick ner och åt palt som Filips mamma precis hade gjort, varit sängliggandes sen dess och kollat på "Gåsmamman", hehe skyller på att vi laddar upp för gympass med tanke på att vi legat i sängen i typ 4 timmar

Likes

Comments

For hem från Julia vid fyra, vi vaknade vid tio och åt frukost och gick sedan in mot "stan" i -20, det var kallt kan jag säga, vi gick runt i olika butiker och sedan hem och fixa oss, klippte Julias mamma och sen for jag och Filip hem till Sikfors och for till gymmet, så himla skönt att träna.

Likes

Comments

Alltså hur snyggt är det egentligen inte med tatueringar??

Likes

Comments

Vaknade för inte så länge sen, har just käkat frukost framför tv:n och ska snart gå och duscha och fixa mig för att sen åka till bästa vän i Älvsbyn. Filip fick värsta astman igår och kunde knappt andas och det förbättrades inte heller under natten, haaatar när han får så och inte har astmasprayet med sig.. 😣

Likes

Comments

Ny månad och bara 24 dagar kvar till julafton, Filip och jag firar sju månader idag så ligger och myser med honom och ser Familjen annorlunda. Hade även praktik idag, klippte två herrklippningar så det var jätte kul, tycker det är så himla roligt att klippa herr. Men nu ska jag fortsätta mysa med prinsen

Likes

Comments