Hej!! Äntligen dags för mig att ta och skriva här igen!!
Ja allt har helt enkelt vart konstigt och jobbigt de senaste veckorna, jag bor iallafall inte i Norge längre utan hemma hos mamma i Skene igen.
Är dock nästan aldrig hemma, är mycket hos Martin eller hos Amanda.

Jag gör inte så mycket på dagarna, ska börja jobba lite extra på ett nytt jobb som jag fick förra veckan nästa vecka, och imorgon & på onsdag så ska jag på mer jobbintervjuer.
Mår inte så jätte bra i mig själv just nu och har väl varit en av anledningarna till att jag inte prioriterat att blogga, men det blir väl bättre nu antar jag när jag får lite rutiner på dagarna och slipper ligga hemma och tänka på allt exakt hela tiden.

När jag inte jobbar på helgerna så har jag haft myskvällar med Martin, var ute halloween helgen, coffe & Martin var här i fredags, har vart några dagar med abbe & Alexandra och ja lite så.
Nu ska jag tillbringa några veckor hemma, har inget planerat framöver alls så får se vad man hittar på.


Lägger in lite bilder sedan halloween och helgen.
Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, Kram!

  • Nära Kinna

Gillar

Kommentarer

Helgen har varit så bra.
Igår så var jag på intervju, det gick jätte bra.
Senare på eftermiddagen gick vi till parken där jag bor (frognerparken), gick en runda och kollade på allt som gick att kolla på i stort sett.
Vi åkte sedan in till stan där vi gick och kollade på operahuset som är gjort i marmor, så himla fina ställen verkligen och jag är så glad att vi fick det gjort.
Vi åkte sedan hem, gjorde mat och kollade film med de andra jag bor med.
Idag har jag vart inne en snabbis i stan, är själv nu igen och har riktigt ont i magen idag, så det var bara att lägga sig i sängen så fort man kom hem och här ligger jag fortfarande.

Ska snart ta mig upp för att göra lite mat, städa och tvätta lite. Ikväll blir det väl film och mys i vanlig ordning med de jag bor med.

Kram!

  • Nära Frogner, Oslo, Norge

Gillar

Kommentarer

Hej! Nu har jag snart bott här i Norge i en vecka.
Känns riktigt konstigt faktiskt men så roligt!
Jag har varit lite här och där, tappat bort mig några gånger och blivit sjuk.
Jag bor i en stor lägenhet med 10 st andra, har hittat 2 st som jag umgås med hela tiden, lagar mat och kollar film gör vi varje dag, det bästa med kollektiv.
I helgen får jag besök, ikväll ska vi ha tacomys och vinkväll och så ska jag på jobbintervju imorgon med.
Hade lite ångest för helgen innan jag fick reda på att jag skulle få besök från Sverige då jag knappt känner någon här och vill ju såklart inte ligga hemma som varje kväll, men det kommer nog lösa sig, har skrivit lite med andra svenskar som flyttat hit nu.

Ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt, men just nu så händer det inte så speciellt mycket roligt.
Ha en bra kväll!

  • Nära Oslo, Norge

Gillar

Kommentarer