Hej det var ett tag sen nu..
Jag har tyvärr inte uppdaterat här på bloggen pga skolan , plugg & jag har helt enkelt glömt bort och inte haft någon aning alls om vad jag ska skriva.

Vi kan ju börja lite med vad som har hänt på sistone:
Jag har börjat gymma för att jag har velat göra något med min fritid eftersom att jag inte går på någon sport så vill jag fortfarande försöka röra på mig. Dock kan jag inte gymma varje vecka eftersom att gymmet ligger ganska nära min mamma och då kan hon enkelt skjutsa mig men min pappa som bor längre bort kan tyvärr inte göra det.
Min mamma har varit med i teveprogrammet Lyxfällan (skulle kanske kunna göra ett inlägg om det?)
Jag har även beställt en "hårfärg" från cocopanda som kommer från märket " Nutri color créme " och i färgen Light Beige för jag vill göra en ändring med mitt hår eftersom att jag inte gillar min nuvarande hårfärg. Jag vill även klippa det lite för att få bort de slitna topparna och få fräscht hår igen. Jag hoppas att mitt hår blir fint annars så blir min lösning att färga det lite mörkare.

Det här är lite om vad som har hänt på sistone och förhoppningsvis så dröjer det inte så länge tills jag gör ett nytt blogg inlägg( hihi ). <3
U

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Igår åkte vi upp till Dalarna för att umgås med lite vänner och familj, det var jätte mysigt fast kallt eftersom att det regnade :(
Vi satt och fika vid vattnet och sen senare åt vi grillat, det var jätte gott men det var fortfarande kallt även fast det blev sol på eftermiddagen.

Sen efter maten och allt så åkte vi hem runt 22 tiden och kom hem vid 00 ungefär. Alla var jätte trötta så vi gick och la oss.

Idag ska jag förmodligen åka in till stan en liten stund med Ella ( @ellaahlander ) för att köpa lite grejer nu inför skolan som snart börjar. Jag kanske skriver ett inlägg om det senare:)

Likes

Comments

Hejsan :)

Idag var jag och fixade mina naglar inför skolstarten hemma hos en vän till familjen.
Skolan börjar nästa vecka och jag är inte så super taggad inför det.

Idag ska min bästa vän Ella (@ellaahlander ) och klippa sig . Hon har så långt och fint hår och ska klippa kort , jag är super taggad över att se henne i kort hår eftersom att senaste gången hon hade kort här var i typ 1an. Jag tror det blir jätte snyggt och hoppas att hon blir nöjd<3

Likes

Comments

Hej hej :)

Idag åkte jag upp till Mall Of Scandinavia med min kusin och hennes vän. Jag var inställd på att köpa massor av kläder men det slutade med att jag köpte lite smink , den populära ansiktsmasken från Lush & lite kläder. Efter vi hade kollat klart i butikerna så gick vi till espresso house & jag testade en frapino fruit med ingefära och mango , den var så god så jag tycker ni borde testa den.

Nu är vi hemma hos min moster och bara tar det lugnt sen får vi se om vi tittar på en film eller något men det blir bara en myskväll<3

Likes

Comments