Header
View tracker

Hej darls! Nu är det äntligen helg. Skolveckan har väl ändå gått bra faktiskt. Men det är alltid skönt med helg! Idag ska jag sega, vilket jag gör precis hela tiden, haha. Måste även plugga till ett so&no-prov. Skulle gjort provet igår men jag kunde ingenting så ska göra det typ nästa vecka istället.
Förresten, laddade upp en ny video igår, ni kan se den här.♡

Likes

Comments

View tracker

Hej darls! Kom ganska nyligen hem från skolan. Segade först lite. Egentligen skulle vi slutat kvart i tolv, men på grund av att dom hade bokat in några som skulle komma till våran klass var vi tvungna att stanna kvar i skolan en stund till. Inte jättekul kanske, men samtidigt så har vi haft så många lektioner inställda den här veckan så det jämnar väl ut sig. Nu ska jag iallafall redigera morgondagens video! Hoppas ni kommer gilla den.♡

Likes

Comments

View tracker

Jag måste få in mina rutiner igen. Jag har fortfarande inte lyckats ställa om dygnet helt sedan jullovet. Jag somnar alldeles för sent på kvällen, så jag är helt död på morgonen så hinner inte sätta mig framför bloggen, orkar knappt ta mig ur sängen. Det är väl dock ganska vanligt för mig, haha. Är ingen morgonmänniska. Men det har aldrig varit på det här sättet. När jag kommer hem från skolan är jag sååå trött och tar en powernap direkt, vilket inte heller är bra för då blir det ännu svårare för mig att somna på kvällen sen. Ugh. Ska verkligen försöka lösa detta, så inte blogger skjuts åt sidan, igen. ://

Likes

Comments

Asså hörni, jag är så glad. Igårkväll fick jag reda på att no, engelska och matten är inställd. Så skulle börjat 12:25 för att ha hkk och spanska. Nu på morgonen meddelades jag att jag även har inställd spanska. Inte värt att ta sig till skolan för en lektion, som är hkk (hemkunskap). Så idag blir en väldigt chilldag. Tänkte spela in en video, ifall jag har tid och kommer på vad jag kan spela in kanske det blir fler.

Likes

Comments

Måndag, igen. Helgen gick så fort. Det enda jag har gjort är att läsa den där jävlans boken. Hur som helst, så har dagen faktiskt gått jättebra. Spanskan var inställd, och vi lyckades övertala våran no lärare/vikarie att få beting så vi kunde gå hem direkt, och slippa vänta i skolan. Rektorn sa nej, men vi skulle låtsas som att vi hade varit på lektionen, haha. Äkta bro! Nu ska jag och pappa kolla på fantastic beasts and where to find them, mysmys♡

Likes

Comments

View tracker

Varit en riktigt seg dag idag. Känt mig så ofräsch. Äckligt hår, dålig hy, och bara tryckt i mig massa godis, hehe. Aja, sånna dagar får man ha ibland. Eller ah, typ varje dag för mig lol. Idag, egentligen under hela helgen, måste jag plugga. Måste läsa, för en bedömningsuppgift på måndag. Samt en uppgift som ska vara klar på måndag och på fredag har jag so och no prov. Kul. Skolan började precis vafan, måste dom stressa sönder en direkt?

Likes

Comments

Bilder från We Heart It

Hörni, vet ni vad som hände igår? Jag råkade radera mitt we heart it konto. Kom åt knappen, sedan var det ingen "bekräftelse" som det brukar vara på andra sociala medier/appar, ifall man är säker på ifall man vill radera kontot/skriva i lösenordet eller något. Det raderades direkt. Känns lite sådär. Haft det kontot i flera år, fått massa inspiration därifrån samt lagt upp egna bilder men som jag dessvärre inte har backat upp någon annanstans. Aja, vad ska man göra. Är man klantig så är man. Mitt nya konto finns iallafall här ifall ni känner för att stöd-följa det, haha.♡

Likes

Comments

Igår var första skoldagen. Dagen gick, helt okej. När jag kom hem så somnade jag typ direkt. Hade ingen energi kvar. Kan bero på mina sömnvanor. Lyckades dock somna hyfsat tidigt ifall man jämför med vad jag gjort de senaste tre veckorna. Idag är det hur som helst en extremt chilldag. Jag slutar nämligen 11:45. Har inte dom roligaste lektionerna dock, men jag klagar inte. Slutar tidigt på fredagar nu också, kring två. Så det känns jättebra!

Likes

Comments

Godmorgon darls! Så. Onsdag. Första dagen i skolan. Är så otaggad, vill bara stanna i min säng och sova. Vill verkligen inte till skolan. Grinar typ av att skriva det här inlägget, haha. Försöker intala mig att det kommer gå bra, men får väl se hur det slutar. Det enda jag ser framemot är sommaren & sommarlovet. Därmed två bilder från somras. Ge mig sommar nu tack!! Skönt iallafall att detta är sista året i grundskolan. Sedan blir det gymnasiet. Vill bara att det ska gå över.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Bara kollat på American Horror Story typ. La iallafall precis ut en video. Det är svaren på era frågor som jag bad er ställa för några dagar sedan. Så kika jättegärna in den så skulle jag bli jätteglad.
Nu tänkte jag fortsätta sega och inte göra ett piss med mitt liv. Vad har ni gjort idag?♡

Likes

Comments

YouTube
Emilia Gustavsson