Header

Hej darls. Idag skulle jag ju gjort spanskan, men jag hann aldrig göra den. Min lärare tar alltid mig sist så brukar komma undan, eftersom lektionen endast är en timma så hinner inte alla göra. Och det är ingen mer spanska lektion innan lovet så kommer därför att göra den efter lovet. Hallelujah!! Nu måste jag däremot plugga till ett no-förhör som är imorgon. Tagg på live' :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Veckans blogg tävling här

+ Fick resultatet på två svenska prov idag, klarade båda!!!

- Spanska muntliga prov imorgon, kommer gå jättedåligt, ångest deluxe.

+ Hade inte förberett alls inför spanska provet, tills jag kom på att, genom Zara och Zara fandomen, känner/vet vilka de är/skriver med, folk runt över hela världen typ, iallafall Europa. Varav en person är ifrån Spanien. Så han hjälpte mig med spanskan, så från att inte kunna någonting, så känns det lite bättre nu, haha<3

- Jobbig skoldag, fattar ingenting i skolan. Aldrig känt mig så trög som nu thb.

+ Mammsen och jag ska precis ha Ben&Jerry's mys och kolla Netflix. MYS MYS MYS!!!

- Haft väldigt ont, ah, typ överallt, idag igen. ://

Likes

Comments

​Veckans blogg tävling här

Godmorgon darls! Hur mår ni idag? Själv mår jag väl bra. Trött, som vanligt, ingen skolpepp heller. Men får tänka positivt att detta är sista veckan innan lovet. Är dock nervös inför utvecklingssamtalet. Utvecklingssamtal är och kommer alltid vara min största fiende, haha. Dock är det inte lika farligt som det var låg/mellan-stadiet. Men angående skola, utvecklingssamtal och BETYG. Igår kväll kikade jag in på dexter (där vi ser våra omdömen) OCH JAG ÄR GODKÄND I IDROTT!!!! Jag är sååååå glad. Många av er känner säkert "wow, det är ju j-äää-tte svårt att bli godkänd i idrott, eller inte". Men idrott är inte mitt starkaste ämne, haha. Så är jätteglad nu, hihi

Likes

Comments

Sitter just nu uppkurad i sängen med täcke och typ femtioelva stycken filtar. Fryser så himla lätt!! Dricker en smoothie, kollar lite på mobilen, läser bloggar, youtube och tänkte nu kolla på Prison Break. Myyyys! Söndagsångesten finns ju också, men detta är sista veckan innan höstlovet. Så det känns ju skönt! Får typ lov på onsdag. har utvecklingssamtal på torsdag samt nån uppgift vi ska göra hemma. När har ni lov?

Likes

Comments

Känns som att många bloggare har börjat med Veckans blogg igen, så tänkte att jag hänger på. Så jag sätter igång tävlingen nu och väljer ut två stycken på fredag.
Reglerna är (1) följ mig här på Nouw, undantag ifall du bloggar på en annan bloggportal. (2) kommentera att du är med!
Prenumerera gärna på min youtube kanal också, dock inget måste (länk)
Ifall du visar att du är aktiv här på bloggen så ökar din chans, då jag alltid kikar in aktiva läsares bloggar på direkten.

Likes

Comments

Godmorgon darls! Ugh, gårdagen blev inte riktigt som planerat. Tänkte fota, och hade även fixat iordning allt med studiolampor, fokus (använder mig av manuell fokus) osv. Även planerat inlägg för (går)dagen osv. Men plötsligt blev jag bara så trött och hade ont överallt, kunde inte ens stå upp, hade verkligen NOLL energi kvar, och inte bara på det sättet att en kände sig lite trött. Kunde liksom inte ens ha datorn i knät och skriva ett inlägg för jag kunde liksom inte skriva? Aja, idag mår jag iallafall mycket bättre, men ska ändå ta det lugnt idag.

Likes

Comments

Godmorgon darls. Just nu känner jag mig död, fick verkligen kämpa mig ur sängen imorse, behövde tid till att äta frukost då nationellaprov/läsförståelsen är nu på morgonen. Behöver lite energi så jag inte somnar det första jag gör, haha. Annars så känns det väldigt skönt att det äntligen är fredag och snart helg. Nästa vecka går jag bara i skolan tills på onsdag, sedan börjar mitt lov (samtalsdagar tors/fre-dag). Ser verkligen fram emot lovet!!

Likes

Comments

Hej darls. Imorse försov jag mig igen så morgonen blev jätte stressig och fick prioritera bort bloggen lite. Men nu är jag hemma från skolan iallafall. Är jättetrött, så ska försöka lägga mig tidigt ikväll för jag får inte vara för trött imorgon då vi ska göra ett gammalt nationelltprov i svenska, och det skulle vara i typ 140 minuter eller något sådant, blir lite stelt ifall jag skulle somna under provet/läsförståelsen, haha. Annars ikväll ska jag nog mest bara kolla på serier och myyyysa.
Och förresten, ifall någon har något tips för att få bra rutiner/bli morgonmänniska/kunna ta sig ur sängen på morgonen, kommentera, haha. Behöver all hjälp jag kan få.

Likes

Comments

​Godmorgon darls! Än så länge började denna dag inget bra. Jag fryser alltid så mycket, konstant, men speciellt på morgonen så vill verkligen, verkligen inte lämna min säng. Tänker bara 5 minuter till, men så somnar jag om istället. Att jag aldrig lär mig när det ser ut likadant varje morgon. Blir liiite sådär stressigt att vakna 10 minuter innan bussen går. Som tur hann jag, står på busshållplatsen, och ser allmänt vilsen ut för jag är verkligen jättetrött. Hoppas dagar slutar bättre än vad den börja.

Likes

Comments

Godmorgon darls. Idag är jag något extremt trött. Igår kväll kollade jag och pappa på Teen Wolf hela kvällen, sedan fick jag för mig att jag skulle kolla på Hobbit, en ungefär 3 timmars film. Inte mitt smartaste val kanske. Men den är ju så sjukt bra. Jag älskar sådana filmer, när saker och ting är så extremt orealistiskt. Inte riktigt så att man möter på Gandalf på stan precis. Men nu ska jag försöka lämna min underbara kärlek, min älskling - min säng och få i mig något att äta. Vi hörs sen, pusssss♡

Likes

Comments

YouTube
Emilia Gustavsson