Hej allesammans!

Det händer inte så mycket på hela utbytesfasen annat än att jag håller på att fylla i den ansökan som ska skickas till USA! Det är typ 9 olika delar som ska fyllas i med information och bland annat ska jag skriva ett brev till värdfamiljen om mig själv men utan att nämna typ var jag bor, namn på familjemedlemmar o vänner. Har inte ens börjat på brevet men tänker att jag ska försöka fylla i resten innan mitt höstlov är slut. Har varit så skönt att ha lov en vecka då jag inprincip haft två prov varje vecka senaste månaderna, men jag har inte legat på latsidan heller. Jag har faktiskt målat om mitt rum vilket var ganska jobbigt då jag fick göra typ allting själv då pappa jobbade men känns faktiskt bra att man kan göra sånna saker på egen hand. Bli mer o mer självständig vilket jag tror att jag behöver bli innan USA. Även fast jag är ganska självständig behöver man ibland en påminnelse om att man fortfarande är ett "barn" men även att man kan själv. Hoppas ni har tyckt om att ha höstlov lika mycket som jag och att vi hörs snart med förhoppningsvis lite mer roliga nyheter om USA!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Emilia och är 16 år gammal. Just nu bor jag i Göteborg där jag går andra året på gymnasiet och läser Natur.​ På fritiden åker jag synkroniseradkonståkning i team Spirit och umgås med mina kompisar. 

Men istället för att börja 3an nästa år så ska jag flytta till USA i 10 månader som utbytesstudent! På den här bloggen kommer ni få följa med innan och under mitt utbytesår och allt som har med det att göra helt enkelt.

Helt idéen att åka på ett utbytesår har alltid funnits i mina tankar men jag trodde aldrig att jag skulle få möjligheten att faktiskt åka. Jag började tänka mer och mer på det när min klass fick en utbytesstudent från USA. Jag gick då på ett informationsmöte hos Sts och jag kände bara Jaa!!!! Jag pratade med mina föräldrar och efter lite övertalning så blev det ett ja från de osså. Så jag kommer att åka men Sts under mitt år. Det är ju ett bra tag kvar tills Augusti då de flesta åker så jag har inte fått placering än, men jag hoppas det kommer så fort som möjligt såklart!

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa över Atlanten😊

Likes

Comments