Hej!

Jag heter Emilia och är 16 år gammal. Just nu bor jag i Göteborg där jag går andra året på gymnasiet och läser Natur.På fritiden åker jag synkroniseradkonståkning i team Spirit och umgås med mina kompisar. 

Men iställetför att börja 3an nästa år så ska jag flytta till USA i 10 månader som utbytesstudent! På den här bloggen kommer ni få följa med innan och under mitt utbytesår och allt som har med det att göra helt enkelt.

Helt idéen att åka på ett utbytesår har alltid funnits i mina tankar men jag trodde aldrig att jag skulle få möjligheten att faktiskt åka. Jag började tänka mer och mer på det när min klass fick en utbytesstudent från USA. Jag gick då på ett informationsmöte hos Sts och jag kände bara Jaa!!!! Jag pratade med mina föräldrar och efter lite övertalning så blev det ett ja från de osså. Så jag kommer att åka men Sts under mitt år. Det är ju ett bra tag kvar tills Augusti då de flesta åker så jag har inte fått placering än, men jag hoppas det kommer så fort som möjligt såklart!

Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa över Atlanten😊

Likes

Comments