Hej på er, som jag nämnde i mitt senaste inlägg så har jag och mitt bloggande börjat på nytt och därmed så tänkte jag göra en liten tag som gör att ni får lära känna mig lite bättre. Hoppas ni gillar det!

Vad heter du? Emilia

Smeknamn? Millan eller Milis

Födelsedag? 23 augusti

Längd? 165 cm

Hårfärg? Brunt

Ögonfärg? Blå

Piercing? Navelpiercing och hål i öronen (?).

Favoritfilm? Åh, det ändras ju verkligen hela tiden men just nu är det en film som heter "The Age of Adaline"

Favoritserie? Juste nu är det skam, älskar den!

Favoritfärger? Rosa och grå

Favoritrestaurang? Har många men vapiano är en solklar favorit.

Favoritaffär? Är inte så kräsen angående kläders "märke" så jag handlar lite överallt där jag hittar nått som jag tycker om.

Favorit skor? Atm är det faktiskt mina uggs.

Favorit plats? Gran Canaria, längtar tills nästa resa dit i februari

Favorit person? Min pojkvän John <3

Favorit dricka? Beror helt på, i vanliga fall skulle jag nog säga cola men det finns inget godare än havremjölk.. Så tror faktiskt att de blir havremjölk

Hur länge har du bloggat? Har bloggat i nästan 3 år fram och tillbaka, men aldrig lyckats kan man nog säga.

Vart befinner du dig om 10 år? Jag och John har flyttat till en lägenhet och jag är utbildad ekonom samtidigt som jag bloggar på fritiden. Skulle inte skada om jag hade en liten hund också.


Likes

Comments

åh hörni, nu var det flera månader sen jag bloggade. Är så besviken på mig själv över att det alltid blir såhär. Börjar alltid på topp och sedan går det neråt och neråt. AJA, nu är det dags att gå vidare, jag vet att jag vill blogga då det är ett av mina största intressen men jag kan faktiskt inte lova er hundra procent att detta går vägen. Vi får se, jag ska göra mitt bästa och sen får vi se hur det slutar.

Eftersom att det nu är 2017 så valde jag att radera alla mina tidigare inlägg för att få en ny start. Känner mig så motiverad till att blogga och vill helst lämna alla mina misslyckade försök bakom mig. Så nu börjar vi om helt på nytt. Kram på er <3

Likes

Comments