Rensningsjuice:

Gurka
Apelsin
Citron
Limesaft
Äpple


Idag gjorde jag denna juice efter jag tränat. Den blev inte supergod men den funkar absolut! Den innehåller bara nyttigheter och citrusfrukterna är bra för att rensa kroppen på dumheter. ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag var ju som sagt ledig idag, så jag och min farfar bestämde oss för att äta lunch ute. För första gången i år åt jag på ute serveringen vilket var supermysigt!

Likes

Comments

Hela helgen spenderades hemma hos Daniel med hans familj, var ett tag sen vi var en hel helg hos honom nu eftersom jag oftast tycker det är skönast att vara hemma. Vi gjorde inget speciellt utan mest bara umgicks eftersom vi inte längre kan träffas på vardagarna. Igår åkte jag hem från Daniel runt 12 tiden och vi stannade till på Ica och jag ville testa den nya Marabou chokladen med hallon, den var supergod! En ny favorit. Hursomhelst så är jag ledig idag eftersom att det är checkpoint dag på min skola. Den dagen är till för att kunna göra omprov om man missat något och också om man har F i något ämne kan man komma till skolan och jobba på de.

Likes

Comments

Hallå där. Idag är det måndag och jag är tyvärr hemma från skolan. Lite tråkigt att missa saker nu på slutet men man kan ju inte rå för att man mår dåligt ibland. Just nu ligger jag bara i sängen och kollar på Friends with Benefits och snapchatar. Jag har faktiskt ingen ork alls för att vara åtminstone lite produktiv idag. Brukar vilja försöka göra saker för att inte bara sitta still, som till exempel städa lite för att försöka lura mig ajälv att må iallafall lite bättre, men just nu känner jag att jag verkligen inte orkar.

Likes

Comments

Den här helgen har verkligen bara bestått av att ta det lugnt och vila. Tycker att det är skönt att vila upp sig under helgen eftersom det kan vara lite stressigt i skolan nu innan sommarlovet. Daniel var här hela helgen och i fredags började vi kolla på vår favorit film "En man som heter Ove". Vi såg den på bio för ett tag sen och när vi såg att den gick att hyra på Apple TV´n var det ju givet att hyra den och kolla på den igen. I lördags var det rally där jag bor som vi kollade lite på, inte riktigt min grej men en gång om året går ju att kolla lite på det. På kvällen kollade på vi Gladiatorerna vilket jag tyckte var jättekul eftersom att min idrottslärare var med, hon gick även till semifinal! Vi var inne största delen av helgen eftersom att det har varit sååå himla kallt och dåligt väder. Men ibland kan det vara skönt att kunna vara inne och inte göra någonting utan att få ångest av att se det fina vädret utanför fönstret.

​Jackan jag har på mig på bilden är mitt senaste inköp och jag är helt förälskad i den! Köpt på Zara. 

Likes

Comments

Jag har tänkt en del och insett att många i min närhet verkar inte tänka på att dom faktiskt ibland sårar mig med saker dom säger och gör. Ibland kan jag känna så himla ensam och liksom instängd i mig själv på något sätt utan att riktigt ha någon att prata med, vilket oftast gör så att det blir för mycket. Det finns en gräns och när man korsar den så rinner det över. Det är småsaker som tillslut blir större och större. Folk måste börja tänka mer på vad dom säger, för det som sägs kan faktiskt såra, antingen lite eller mycket. Även fast du själv kanske tycker att det inte är en stor grej. Det behöver inte ens vara saker som sägs, utan också saker som görs. Att vara som en grupp eller ett gäng och "prioritera" dom andra mer än en person av dom tycker inte jag är särskilt schysst. Förstå hur ensam och utstött man känner sig. Kanske är det för att jag inte passar in, inte vet jag. Men jag tycker inte man ska liksom nästan utesluta någon. Det är verkligen inte så att jag inte klarar mig själv, absolut inte, men det kanske kan bli för mycket ibland, och även fast man inte vill så tar man åt sig och det känns ändå. 

Jag brukar sällan ta åt mig av saker och ting, men ibland så känns det nästan som man borde. Jag brukar inte överanalysera saker heller, men ibland blir det så att man gör det. Jag ser oftast saker från den ljusa sidan, och det är jag väldig glad över, så när jag väl reagerar på något så är det något som jag antingen tänkt på för mycket eller något som jag tagit åt mig av. 

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan. Det är såå himla underbart väder, man blir så glad. Idag har vi dom sista nationella i engelska vilket är superduper skönt att ha klart, och ikväll så är det öppethus på min skola och då är vi några som ska sitta oh svara på frågor med dom blivande ettorna, vilket jag hoppas blir roligt!

​Bild på hur dagens outfit ser ut samt min favoritlåt just nu, hur bra som helst!! 

Likes

Comments

  1. Vad är ditt fullständiga namn? Emilia Adele Forsberg
  2. Hur gammal är du? Jag är 16 år, fyller 17 i juli
  3. Vart bor du? Utanför Uppsala
  4. Vad gillar du mest/minst med dig själv? Det finns inte direkt något jag ogillar med mig själv, men om jag måste nämna något så är det nog att jag kan ta ganska dåliga beslut ibland och sedan väldigt snabbt ångra vad jag gjort. Något jag dock gillar är att jag har väldigt svårt att lita på folk när det kommer till mitt privatliv och känslor, så jag berättar sällen för folk hur jag känner.
  5. Drömmar i livet? Resa en del, ha mitt drömjobb och att få skapa familj och gifta mig med den jag älskar.
  6. Vilken skola och linje går du på gymnasiet? Jag går på JENSEN Gymnasium i Uppsala och går ekonomilinjen. Trivs otroligt bra med både klassen och skolan!!

Det var inte alls många frågor men man får en liten överblick på hur jag är som person och fick kanske reda på lite om mig.


Likes

Comments