Hejsa:)

Jeg er lige vågnet og sidder bare med en kop kaffe i sengen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et lille indlæg, omkring hvad jeg lavede igår!
Jeg tog til Nørreport st med min bedste veninde, hvor vi bare gik rundt og shoppede, men fik jeg overhovedet købt noget tøj? Det vil der også komme et indlæg op omkring.
Vi tog derefter ud og spise på en super god cafe (cafe hoppes) super godt sted!
Vi købte en flaske hvidvin til vores mad, den var også super god! Derefter tog vi bare lidt rundt og fik nogle forskellige drinks diverse steder.

Jeg havde en super fredag, og det håber jeg også at alle jer der læser med havde! Husk at skriv i kommentaren herunder eller i min direct på Instagram (emiliafiala) hvis i har nogle spørgsmål eller ideer til hvad mine nye indlæg skal omhandle.

Kiss Emilia

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heeeeej igen :)
Jeg har ikke været så aktiv her på bloggen siden jeg ankom hjem fra Berlin sidste uge.. Det er jeg super ked af det over.. Som alle nu har haft, har jeg også haft påskeferie som desværre slutter imorgen... ævvvv:(
Min påskeferie har egentlig ikke være det helt store, jeg har bare slappet af og være til nogle påskefrokoster. Jeg har også arbejdet, trænet og været sammen med mine venner..
Som sagt så har jeg ikke været så aktiv i denne uge og det kommer ikke til at ske igen... Jeg kommer med en masse spændene indlæg i løbet af ugen, så GLÆD jer til det.
Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal skrive om, da jeg ønsker mine læsere skal få det bedste ud af det! Så hvis i har nogle ideer om hvilke indlæg i gerne vil have jeg skal skrive, kan i så ikke skrive nogle ideer her nede i kommentarfeltet eller på Instagram i direct (emiliafiala).

Nyd nu den sidste feriedag! Jeg har valgt at bruge den i sengen og samle kræfter til en helt normal hverdag imorgen, hehe:)))

Kiss Emilia <3

Likes

Comments

Heeeeej igen :)

Jeg kom hjem fra berlin igår og jeg har haft en super fed tur!

Jeg er helt ny med det her "vlog" så jeg håber i kan lide den, jeg har ihvertfald lagt rigtig meget tid i den, hehe.

Nyyyyd den<333333

Kiss Emilia

Likes

Comments

Heeej igen
Jeg vil så meget som mulig prøve at ligge indlæg op, et par gange om ugen.
Jeg befinder mig lige nu i Berlin og laver en masse ting, som gør jeg ikke har net altid og kan ligge indlæg op hele tiden.
Jeg kommer lige med et kort indlæg nu, omkring hvad vi har oplevet indtil videre.
Mandag da vi ankom ved 11.00 tiden gik vi egentlig bare rundt og shoppede en masse. Jeg fik ihvertfald brugt en masse penge haha:)
I dag var vi i zoo, også var vi også i det jødiske monument. Vi shoppede også en del i dag. Her til aftes var vi ude og spise et super lækkert sted!
Næste uge kommer der MÅSKE en vlog op omkring mit (trip to Berlin). Hvis ikke, LOVER jeg at lave en masse indlæg omkring hvad vi har oplevet og hvad jeg har fået købt!

Kiss Emilia

Likes

Comments

eeeeej igen

I morgen smutter jeg en tur til Berlin med min klasse.

Jeg glæder mig utroligt meget!

Jeg har aldrig været i Berlin før, så jeg er super spændt på hvad jeg kommer til at opleve dernede. Jeg ved vi skal rundt og se en masse forskellige ting og det glæder jeg mig såååååå meget til. Vi skal være der fra mandag til fredag. Jeg ved der er en masse fede shoppesteder dernede, så jeg skal nok få brugt en masse penge, haha. Vejret dernede skulle være dejligt dernede, så det glæder jeg mig også super meget til. Så jeg lover at lave et super godt indlæg til jer med en masse fede billeder! Glæd jer. Lige nu sidder jeg bare og pakker, så i dag har bare været en stille og rolig hygge dag, med min højt elskede mor.

Kiss Emilia

Likes

Comments

Heeeeeey igen

Jeg tænkte jeg ville lave et lille indlæg omkring hvilke ting jeg har haft allermest glæde af i 2017 indtil videre, da jeg alligevel ligger syg derhjemme.

Zara jakke

Jeg vil starte med mine grønne læderjakken fra Zara som jeg er super glad for og nærmest lever i, når vejret er godt!!! Vejret er først begyndt at blive godt nok nu, til at jeg nu igen kan gå i den. Den er super lækker og kan altid pifte et kedeligt outfit op!

Jakken er udsolgt fra Webshoppen og ved faktisk ikke helt om den stadig bliver solgt i Zara butikken.


Lala Berlin tørklæde

Det populære halstørklæde fra lala Berlin måtte jeg bare have på et tidspunkt, selvom der er ekstremt mange andre der også har det. Jeg syntes det var ekstremt fedt og jeg levede stort set i halstørklædet hver dag. Jeg ville gerne have halstørklædet i en lidt speciel farve, så jeg valgte derfor halstørklædet i farven sand. Jeg har været så glad for det, men har det D.s.v.Ikke længere, da jeg fik stjålet det til en fest i lørdags. Forstår ikke folk kan gøre det.


Balenciaga armbånd

Mit blå balenciaga armbånd er jeg også mega glad for! Jeg købte det brugt på en instagram profil, jeg ville nemlig gerne have det i den farve jeg har købt det i nu og som jeg har undersøgt kan jeg ikke rigtigt finde det på deres hjemmeside eller i butikken. Jeg bruger det stort set hver dag og er også super glad for det. Det kan pifte et kedeligt outfit op, på en dejlig sommerdag.


Sort net trøje

Jeg købte en sort nettrøje fra H&M for cirka 1 måned siden og den har jeg bare været super glad for! Den er utrolig billig og mega fed! Det kan styles på mange måder, tit har jeg den bare på, også en læderjakke udover og nogle gange hvis jeg skal have den på til hverdag, tager jeg en sort løs t-shirt udover eller noget lignende. Jeg kan godt syntes det er lidt for meget at komme til skole uden en trøje udover. Jeg er bare "in love" med den trøje!

Du kan finde trøjen her

http://www.hm.com/dk/product/62251?article=62251-A


Bukser fra H&M

Mine absolut yndlingsbukser er helt klart dem hjem fik i julegave af min far sidste år, de er sorte med en lang hvid stribe ned af benet. De er så herlige at have på!!! :) Samtidig er de mega fede og behagelige at have på. De passer til alt og er super dejlige lige at hoppe i om morgenen når man er lidt træt, og ikke magter at have stramme bukser på.

Bukserne kan findes her

http://www.hm.com/dk/product/59151?article=59151-A

og de er lige nu​ på tilbud til kun 99kr!!!!!​

Likes

Comments


Jeg vil gerne give jer et lille indblik i hvordan jeg er som person, så jeg tog mig tid til at tænke over hvordan i kunne lære mig at kende på få ord, da jeg helst vil undgå at mine blogindlæg bliver for lange og kedelige. Så jeg tænkte lidt over hvordan jeg lige skulle beskrive mig selv på få ord. Så kom jeg på en super ide, om at jeg kunne skrive "5 facts om Emilia Fiala"

"1 fact" 

Jeg tager utrolig mange billeder af alt og rigtige mange af mig selv! Mange tror jeg er super selvglad, men det er jeg faktisk ikke, jeg elsker bare at tage billeder af alt.

"2 fact" 

Jeg er virkelig dårlig til at holde tider jeg aftaler med folk, jeg kommer altid for sent! Det er så dårlig stil og jeg ved det godt, haha. Selvom jeg er klar til at gå, skal jeg altid lige gøre et eller andet der gør at jeg kommer for sent altid. Så skal jeg lige tage et billede eller være sikker på jeg ikke lige skal tisse inden jeg går ud af døren.

"3 fact" 

En ting jeg elsker er at drikke kaffe! Jeg har ikke altid gjort det, men da jeg smagte det første gang blev jeg bare forelsket... Jeg troede faktisk ikke at jeg kunne lide det, haha. Jeg kan ikke gå ud af døren uden at have drukket en kop kaffe til min morgenmad og hvis jeg ikke når at få spist min morgenmad, får jeg ALTID min kaffe med i hånden på vej til skolen. 

"4 fact"

Jeg er rigtig dårlig til at spise! det er nok en af mine svageste sider, det er tit hvor jeg bare springer et måltid over, fordi jeg ikke lige magter at lave noget, hehe :) Og især min morgenmad! Jeg har aldrig spist morgenmad og er faktisk først begyndt på at spise det, for cirka 3 uger siden haha. Det er nemlig utroligt vigtigt at få alle 3 måltider. Nogle siger faktisk at morgenmad er det vigtigeste måltid på dagen.

"5 fact" 

Jeg bruger alt for mange penge på crap! Når jeg får løn bruger jeg som regel alle pengene første dag, også har jeg ingen penge til resten af måneden. Det er så dumt! Men jeg er virkelig bare dårlig til at spare op eller holde på pengene. Hvis jeg har pengene i hånden, så bruger jeg dem også med det samme, haha! Jeg shopper altid første dag jeg får min løn, også køber jeg også en masse mad. 


Håber i fik et lille indblik i hvordan jeg er som person. 

God tirsdag derude, kiss Emilia 


Likes

Comments

I kender nok alle til når man er lidt mandags træt. Sådan har jeg det virkelig i dag...
Min dag starter ud med at jeg står op og har en virkelig slem kvalme, men jeg bliver hurtigt frisk. Jeg fik ikke sovet så meget i nat, så jeg er utrolig træt.
Min klasse og jeg skulle på tur i dag, så det gjorde mit humør lidt bedre, så vi ikke bare skulle side på vores mås og læse dagen lang. Min kaffe er den absolut vigtigeste om morgenen, den gir mig en vild god start på dagen og en super energi så jeg kan gennemføre sådan nogle dage, som jeg har i dag. Jeg er blevet lidt afhængig af det, Hihi :))

Ellers skal jeg bare på arbejde og slappe lidt af i dag. Så ikke den vildt store mandag for mig.
Jeg ikke helt fan af mandage.

Kiss Emilia

Likes

Comments

Præsentation af mig og min blog

Heeeeeeey

jeg sprang lige med på bølgen og startede en blog! Jeg elsker at tage billeder og skrive, så jeg tænkte at det ville være oplagt at lave denne her blog jeg kan skrive på nogle gange om ugen. Mit navn er Emilia Fiala og jeg er 16 år, men bliver 17 år lige rundt om hjørnet. Jeg går i 10. klasse lige nu i Vallensbæk, hvor jeg også bor. Jeg bor med min mor og bror. I min fritid elsker jeg at træne og tage ud på cafe med mine veninder og få en dejlig kop kaffe eller en lækker smoothie, det afhænger lidt af vejret hvad man nu lige får lyst til. Jeg håber i syntes det er en god ide og håber at i vil følge med. Eventuelt kunne i skrive nogle emner, så jeg har en lille ide om hvad i har lyst til at jeg skal blogge om.

kiss Emilia :)

Likes

Comments