Lite bilder ifrån min helg.
Blev mycket festligheter i helgen då jag och Sara var i Örebro i fredags och drog klackarna i taket på Ritz där Will sparks spelade. Igår blev det middag med tjejerna kvällen slutade med utgång. Ganska trött idag så har inte gjort så mycket mer än legat i sägen, faktiskt suttit ute i solen lite och såklart köpt hem en bakis pizza. Men det är ju så söndagar ska se ut hehe.
Nu blir det grillat, mummmsss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Denna super fina klänning fick jag hem i veckan tänkte jag kanske skulle inviga den ikväll, eller vad tycker ni?

klänningen hittar ni här.

Likes

Comments

Blev en morgonpromenad, super skönt då solen var framme. Nu sitter jag i bilen påväg till skolan för en lång seg dag som vanligt haha.
Hoppas allt är bra mer er!

Likes

Comments

Blev en långpromenad och en god sallad med Wilma. Var längesen jag va ute gick långpromenad på grund av att jag aldrig har tid så har verkligen glömt av hur skönt det är, man blir så mycket piggare.

Likes

Comments

Idag har jag inte fått mycket gjort... och har massvis att göra som vanligt. Blev en fika med Wilma och Vilma, super mys! Nu ska jag snart dra mig hemåt för att ta tag i resten av dagen.
Kram!

Likes

Comments

1) 2) 3) Dessa tre söta blusar ska garanterat finnas i min garderob till våren. För några dagar sen var jag på stan en sväng och fick med mig två nya toppar som kommer bli super fina till våren, fick även med mig ett par sjukt snygga jeans och lite annat som jag tänkte visa er i veckan.

Likes

Comments

Detta var ju inte lite gott!!
Hamburgare har gått och blivit min favorit helt klart, idag blev det sötpotatispommes till som också är en favorit.

Likes

Comments

Lite bilder ifrån i fredags då jag fyllde 18, bjöd hem tjejerna på mat och vin sen blev det utgång. Hade verkligen en super trevlig kväll och en grym födelsedag.

Likes

Comments

Dessa bilder är ifrån min födelsedagsfest jag hade för tjejerna förra helgen, väldigt lyckad kväll. Till helgen blir det ännu en till dag med firande då jag fyller år på fredag.

Likes

Comments