Började dagen med en promenad längst stranden, super fint verkligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår körde vi en utgång här på Gran Canaria för att fira Wilma lite som fyllde år i veckan. Utelivet här är väll inte det bästa men vi hade ändå en väldigt rolig kväll.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu lyfter planet mot värmen!

Likes

Comments

Hade en perfekt sista ledig dag igår med grill och myskväll. Har verkligen varit super skönt att vara långledig, skulle absolut inta tacka nej till några mer lediga dagar hehe.

Likes

Comments

Jag har funderat på att köpa en bil nu när jag håller på ta mitt körkort. Men frågan är om jag verkligen ska köpa en bil eller om jag istället ska välja privatleastning? Det är ju super viktigt att bilen fungerar i alla väder och även att den är snygg. Jag tycker ändå att det är riskabelt att köpa en begagnad bil på blocket tex.. för jag kan inget tekniskt om bilar därför blir det svårt för mig att veta om om bilen är i bra skick. Men även om jag köper bilen för ett bra pris eller inte med tanke på att jag har svårt att uppfatta vad den är värd. Begagnad bil känns därför inte aktuellt för mig. Skulle jag välja att köpa ny bil finns tre alternativt, nummer ett är att köpa bilen kontant, två köpa den på billån eller nummer tre privatleasa. Jag frågade runt bland vänner och dem har nämnt att jag borde kolla på att privatleasing som alternativ. Fördelen är att jag inte behöver tänka på om jag gjort en bra affär eller inte och om bilen skulle strula så har jag full garanti att tillgå dvs perfekt för mig.

Jag började surfa runt lite för att kolla över olika erbjudanden osv men gav upp ganska fort då jag märkte att det är som en djungel i att förstå vad som ingår och inte, dessutom känns det som att många har "lockpriser" för att få till sig kunder typ. INTE OKEJ

Efter jag kollade runt lite mer så tipsade en kompis mig om en så grym sida som jag också skulle vilja tipsa er andra som vill leasa bil privat.
Dom jämföra alla märken och modeller och det är superlätt att veta sin månadskostnad direkt. = Precis vad jag sökte. Dessutom grym service, jag chattade med nån support där jag kunde få svar på alla mina frågor, verkligen ett tips till er som är sugen på en ny bil.

Likes

Comments

Blev en Torsdag på stan idag, alltid lika kul att kika i affärer. Fick faktiskt med mig en hel del hem idag som jag såklart ska visa er. Nu blir det tacos och några glas vin för att fira Julia som fyller år idag.
Hoppas ni har haft en super bra dag!

Likes

Comments

Idag är det torsdag och jag känner att dagarna går alldeles för fort. Tur att jag inte sover bort hela dagen idag utan redan är uppe och ätit frulle och fixat iordning mig. Tänkte dra mig ner mot stan för att möta upp en fin vän, vi tänkte kika i lite affärer och luncha.
Kramis!

Likes

Comments

Igår kväll fixade jag och Julia ihop lite smått och gott som vi satt och mumsade på hela kvällen, en riktig myskväll. Men det var behövligt då jag skulle upp super tidigt idag för att köra bil men nu är jag hemma igen och ligger i sängen, kommer nog troligen fortsätta dagen här med någon bra film då jag är super trött. Hörs senare kram!

Likes

Comments

Startade morgonen med en härlig morgonpromenad och en frukost ute i solen, perfekt start på dagen enligt mig. Nu är jag påväg till Mariestad för körlektion sen får vi se vad som händer resten av dagen.
Hoppas allt är bra med er!

Likes

Comments