Header

Jag har krigat med Adrian varje morgon nu med att vi ska somna om igen efter amningen kl 06 men det har inte gått så bra så idag tog vi en morgonpromenad istället. Det var verkligen skönt, det får nog bli nya morgon rutinen! Sen hur jag ska orka med dagen är ju en annan fråga.

Sen blev det så klart smoothie till frukost! Bästa.*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vilken fin dag det har varit idag! Klarblå himmel och varmt. Satt ute i solen medan Adrian sov i vagnen. Sen kom det finbesök. Nikola och Josefine. Det är så otroligt kul att ha en kompis med barn i samma ålder. Nikola är 8v äldre än Adrian. Jag tror och hoppas att de kommer vara vänner för livet. De har varit lite skeptiska mot varandra men idag låg de och pratade med varandra och såg ut att komma överens. Ska bli kul att se dem växa upp tillsammans.*

Likes

Comments

Stod i köket och gjorde min smoothie som är gjord på hallon, blåbär och banan. Äter den som yoghurt idag. Den blev lite tjock så det blir lättast så, och godare eftersom man kan ha lite frön och annat till med.
Adrian låg i alla fall i babygymmet medan jag höll på och sen hör jag hur det blir tyst.. Går och kollar till honom och vad har pojken gjort.. Jo rullat runt, för första gången från rygg till mage. Åh blev så ledsen, ville ju se första gången. Men, det kommer ju förmodligen hända igen. Liten börjar bli stor!*

Likes

Comments

För ett år sedan (igår) fick vi reda på att det växte ett litet liv i mig. Från den stunden jag såg plusset visste jag att det var en Adrian där inne. Det var vad min magkänsla sa och så rätt jag (den) hade. Man ska alltid tro och gå efter sin magkänsla.

Vi hade försökt sen i maj att bli gravida så bara några veckor innan vi plussade hade jag gett upp hoppet lite även att jag visste att det kan ta tid. Jag hade inte så bra koll på min menscykel och tänkte därför inte på att mensen var sen, mina bröst gjorde så ont och inte förens då såg jag att det var väldigt längesen jag hade mens. Det första testet jag tog var ett ägglossningstest, hade läst att de blir positiva även vid graviditet. Vilket det gjorde. Därefter köpte jag två graviditetstest som båda visade positivt. Vilken lycka!*

Likes

Comments

Frukost. Viktigaste målet om dagen säger de, så jag försöker hålla den nyttig men mättande. Oftast en smoothie med kvarg och frukt + knäcke med avokado. Så gott!

Sitter i soffan och är helt slut med en sovande bäbis i famnen. Hela familjen gick och la sig vid kl 20 igår. Trodde verkligen jag skulle vara utvilad idag men såklart hade Adrian en jobbig natt och ville ligga nära och snutta från kl 01-04 ungefär så det blev inte så mycket sömn som jag tänkt. Men vad gör väl det egentligen. Det är så mysigt att känna hans närhet.*

Likes

Comments

Något jag verkligen behöver är nya kläder. Alltså en helt ny garderob ungefär! MEN varje gång jag går in i en butik för att kolla på kläder hamnar jag underligt nog på barnavdelningen.. haha. Jag har tänkt nu eftersom Adrian precis gått över till 68 och förmodligen kommer ha den storleken i minst 2månader ska jag nu unna mig lite nytt. Visst så måste jag köpa storlek 74 till han men han kommer ha den storleken i sommar så jag måste ändå vänta tills sommarkollektionerna släpps + att jag redan köpt en del då både Lindex och kappahl har 3för2. Älskar sånt!

Så här om dagen när vi var ute och gick, gick vi igenom stan och där hängde den. Drömjackan. Har varit ute efter en bomberjacka jättelänge men inte hittat någon som fallit mig i smaken men detta var kärlek vid första ögonkastet. Den är så unik, mossgrön tror jag man ska kalla färgen med guld detaljer. Jackan är från only och det bästa med allt, det var 50% på den så jag tvivlade inte en sekund!*

Likes

Comments

Vågar knappt inte säga det, vill inte att det ska vända för det är helt underbart. De senaste nätterna har Adrian somnat vid 21tiden och sovit till 06tiden. Ätit en skvätt och pratat lite sen sovit vidare till 09. Känner mig så utvilad och har så mycket energi. Tänk vad mycket en hel nattsömn kan göra! Men som vi alla vet så kommer det en dag då han helt plötsligt vaknar 10ggr på en natt. Så klart hoppas jag på att det fortsätter såhär! Jag tror det har och göra med att han sover i som egna säng nu. På natten men även på dagen. Nu sover han så jag ska passa på att röja lite OM jag kan slita mig från tvn. Haha. Har börjar kolla på one tree hill.*

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Jag ogillar Adrians rutiner så mycket just nu. Vi har redan varit vakna i en timma. Jag är dö trött men va ska man göra. Försöker pigga upp mig lite med en morgon smoothie. Jag får ta en liten nap sen när han sover mitt på dagen.

Några planer in för idag? Ne! Vi ska bara ta det lugnt. Ska nog laga någon god mat tills Anton kommer hem och kanske någon god efterrätt!

Likes

Comments

Nu är skrutten 4månader (och en dag) !!! Var hos BVC idag och vågen stod nu på 7800g och han är 65cm lång. Vart tog våran lilla bebis vägen?! Har även rensat ut strl 62 och bytt ut mot 68.
Nu får han ju även börja smaka lite mat. Vilket känns lite läskigt.. men det kommer nog gå bra. Vi kommer ta det lugnt. Än så länge nöjer han sig väldigt bra med b-mjölk så jag känner verkligen inte att vi behöver stressa med mat.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!! Som jag har väntat på denna dag! Dessa kläder är så fina och nu är de påväg hem till Adrian! Dock är största storleken 68 och Adrian börjar gå över till 68 nu så får hoppas han hinner använda dem. Hade bestämt mig för att bara köpa 74 nu men... jag var bara tvungen att köpa dessa!

Likes

Comments