Header

​Jag har köpt min dröm bil! 😍

Några veckor efter jag kom hem så köpte jag en ny bil då min gamla gick sönder, och det är verkligen min dröm bil! Har alltid velat ha en cab i antingen färgen vit eller silver och denna är perfekt!

Det är så skönt att ha en lite modernare bil med lite mer utrusning osv, min gamla bil var från 1994 och hade manuella lås och manuella fönster osv haha så det känns väldigt gött att bara kunna klicka på en knapp nu för att tex öppna dörren eller dra ner taket 😉

Den har även plåttak så den är lika säker som en "vanlig" bil vilket är väldigt skönt då cab bilar ofta har tygtak.

Här är lite bilder på den i alla fall! xoxo

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej!

Long time no see! Sist jag bloggade så var jag ju i London men nämnde då att jag skulle flyga till Sverige inom kort, och tanken var ju från början att jag endast skulle åka hem över några månader men sen kände jag bara att jag ville flytta tillbaka till Sverige på heltid så då blev det så! Jag höll även på att spekulera om jag skulle flytta till stockholm eller inte men nu letar jag lägenhet här i Kungsbacka och det känns jätte bra!

Även om det blev väldigt mycket ändrade planer så är jag väldigt nöjd med hur allt blev, jag hade en otroligt kul resa och fick uppleva jätte mycket 😍 men när man reser får man också mycket perspektiv på saker och jag har verkligen insett att jag ändå gillar Sverige bäst! 

Så nu är jag hemma och får se vart livet tar mig 😉 jag har lite blandade planer inför framtiden som jag är väldigt taggad på så jag får se hur det går med det! 

Här är lite bilder från min härliga promenad i solen med tindra och putte, så skönt att det är lite shorts väder ute iaf! ☀

Likes

Comments

​Hej!

Glömde lägga upp bilderna från när jag var och tog kort vid den kända rosa väggen även kallad "the pink wall"

Alltid massa som står där och tar selfies haha ;)

var även runt och kollade i lite affärer, hittade bland annat butiken Nasty Gal som är en klädbutik som jag bara sett på internet innan och dom har så sjukt snygga kläder!

Nu är jag ju i London men har ännu en gång lite ändrade planer haha, så berättar mer om det i ett annat inlägg, men kan iaf säga att jag flyger till Sverige imorgon!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu på LAX flygplats och försöker fördriva tiden då mitt flyg är 4h försenat..det skulle egentligen gått 19:00 så jag åkte från Hollywood vid 2 tiden för att verkligen ha god tid på mig, så nu har jag typ 8 timmar att vänta här haha.

Är riktigt taggad på London nu, men dock inte lika taggad på vädret haha.. kollade på väder appen och såg att det skulle bli 30 grader och sol här i LA hela veckan medans det ska bli 17 grader och regn i London😜 Men men det ska bli mer sol framöver så jag får nog lite användning av alla sommar kläder jag köpt iaf 😉

Här är lite bilder på as god sushi och froyo som jag köpte i La för några dagar sedan!

Likes

Comments

Hola!

Här kommer lite bilder från venice beach! Vi åkte även förbi Beverly Hills, det va jätte fint överallt och skulle egentligen velat åka till deras shopping center men det va ganska långt till stranden så hann aldrig det den dagen!

Nu ska jag fixa massa saker med lägenheten och även packa inför imorgon då jag flyger till London!

Hittade en candyshop! Fanns dock bara massa konstiga äckliga saker haha, men gillar ju ej godis ändå så hade inte tänkt köpa något ;)

Likes

Comments

​Åkte med starline tour bussen runt i hela LA i fredags och då åkte jag bland annat till santa Monica beach! Det var så fint och väldigt häftigt att se santa Monica pier i verkligheten! Jag åkte även till venice beach så kommer lägga upp mer bilder på det snart!

Likes

Comments

Sista bilderna från universal studios!

De äkta film bilarna ;)

Här fick vi se lite fake regn och även "flodvåg* effekten där det helt plötsligt kom en jätte flod av vatten ner från skogen och välte allt! Fick dock tyvärr ingen bild på det.

Likes

Comments

Här kommer ännu mer bilder från Universal Studios!

paris ❤

Harry potter land!

Så häftigt att dom byggt upp allt detta för filmer och serier!

rekvisita haj

Det var mycket eld och andra effekter men kunde tyvärr inte ta kort på allt då man va tvungen att lägga ifrån sig kameran inne i dom grottorna för att kunna hålla i sig i vagnen så man inte ramla av haha!

Mannen som är där gick runt med kniv och jagade vagnen osv haha! Det är inspelningsplatsen för en väldigt känd skräckfilm som jag inte minns namnet på

Tror detta var alla desperate housewife husen

​Detta var så sjukt häftigt och nästan lite läskigt för det såg så verkligt ut med alla ljudeffekter och rök effekter osv!

Och det sjukaste var att allt detta byggdes upp för endast 3 minuter i filmen world war 2 (tror det var den filmen)!

Likes

Comments

Hej!

Här kommer bildbomb från när jag var på universal studios här i LA! Det var så sjukt häftigt och stort😍det var som att dom byggt upp en liter stad där inne med massa hus, restauranger, shopping centrum osv! Jag tog så sjukt många bilder så kommer behöva dela upp dom i ca 3 stycken olika inlägg, men rekommenderar verkligen att besöka detta place om man någon gång är i LA!

Det fanns en studio tour som ingick i biljetten där man åker runt med en liten minibuss och får se alla kända inspelningsplatser där dom spelat in massa kända filmer och serier. Det var även massa 3D effekter på bussturen, man fick ett par 3D glasögon och under turen så åkte man in i olika "grottor" där hela vagnen började skaka och hela rummet fylldes med dinosaurier och eld osv som såg så sjukt äkta ut haha! I en av grottorna så ramlade hela taket ner och rummet började fyllas med riktigt vatten som skvätte på en, och det kändes verkligen som det var på riktigt så fick nästan lite panik där ett tag haha!

Annars var det skit häftigt med alla möjliga saker man kunde gå och se, kommer lägga upp mer bilder i nästa inlägg och även berätta lite mer! Ha det bra så länge!

​Här är en bild där man åkte in i grottan med alla 3D effekter osv! 

Likes

Comments

Heej!

Tänkte skriva lite om vad som pågår i livet just nu och vad jag har för framtids planer!

Har ju vart här i LA i ca 1 månad nu och skolan började den 2 maj, Efter jag vart i skolan ca 1,5 vecka så kände jag att jag inte ville gå kvar tyvärr :/ Det var verkligen inte som jag tänkt mig och uppbyggnaden av programmet var inte alls som jag förväntade mig, så jag bestämde mig för att hoppa av. Det var väldigt mycket beslutångest kring det valet eftersom att alla sa åt mig att jag måste ge det en chans och att jag kanske bara kände såhär för att allt var nytt, men jag kände redan efter första dagen i skolan att det inte var något för mig och man ska alltid följa sin magkänsla!

Så nu har jag alltså bara glidit runt i LA och softat i några veckor men jag har även försökt komma på hur jag ska göra nu istället för att plugga. Eftersom USA har alla möjliga konstiga regler så får jag inte stanna kvar här på mitt visum i mer än 30 dagar och jag får inte heller jobba, men eftersom det jag egentligen vill mest är att försöka få så många skådespelar jobb som möjligt samt att kanske extra jobba lite vid sidan om så kom jag på att London vore en bra ide!

I London får jag jobba och stanna hur länge jag vill utan något visum! Och det finns även lika mycket chanser att bygga upp en skådespelar karriär där ( ska bara försöka lära mig prata brittiska...)

Så nu har jag hittat en lägenhet som jag kommer dela med tre andra tjejer ( En av dom är från Norge!) och hyran är betydligt mindre än här i LA, den ligger endast på 5000kr i månaden med bills och allt inkluderat😍 till skillnad från denna som ligger på 12 300kr i månaden..

Kontraktet är endast på 3 månader men det är iaf en bra början, så kan jag leta ny när jag redan är där sen! Det tar ju även endast 1h 50 min att flyga till Sverige där ifrån och kostar bara ca 400kr så då kommer jag kunna åka och hälsa på mycket enklare när jag vill!

Så nu har jag beställt flygbiljetter den 12 juni så kommer flyga från LA kl 19:00! Tror detta kommer bli toppen och det känns verkligen som rätt val! Så nu ska jag försöka uppleva så mycket som möjligt av LA och Hollywood medan jag är här!

Så nu har ni lite mer koll på vad som händer i alla fall!

Peace out! xoxo

​Här är även lite bilder på min froyo jag köpte! Den ser as god ut men själva "glassen" hade mandelmassa i sig vilket jag verkligen inte tycker om..men toppingen var iaf super god haha!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw