Header

Hej!

Jag var på ullared för någon vecka sedan för att shoppa lite inredning då jag äntligen fått en lägenhet!!😁

Har letat så himla länge så är otroligt glad över denna! Den har två våningar och även en walk in closet😍

Kommer lägga upp lite bilder sen när jag hunnit inreda osv, men här är lite bilder från ullared!

​De två korgarna underst är emma och elins, resten är mitt haha!

​Ser ut som en dvärg här 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Här är lite bilder från vår grillkväll som jag glömt lägga upp! Så himla mysigt med sådana här kvällar 😍

​Det gick inte så bra för veggo burgaren haha!

Likes

Comments

​Jag har köpt min dröm bil! 😍

Några veckor efter jag kom hem så köpte jag en ny bil då min gamla gick sönder, och det är verkligen min dröm bil! Har alltid velat ha en cab i antingen färgen vit eller silver och denna är perfekt!

Det är så skönt att ha en lite modernare bil med lite mer utrusning osv, min gamla bil var från 1994 och hade manuella lås och manuella fönster osv haha så det känns väldigt gött att bara kunna klicka på en knapp nu för att tex öppna dörren eller dra ner taket 😉

Den har även plåttak så den är lika säker som en "vanlig" bil vilket är väldigt skönt då cab bilar ofta har tygtak.

Här är lite bilder på den i alla fall! xoxo

Likes

Comments

​Hej!

Long time no see! Sist jag bloggade så var jag ju i London men nämnde då att jag skulle flyga till Sverige inom kort, och tanken var ju från början att jag endast skulle åka hem över några månader men sen kände jag bara att jag ville flytta tillbaka till Sverige på heltid så då blev det så! Jag höll även på att spekulera om jag skulle flytta till stockholm eller inte men nu letar jag lägenhet här i Kungsbacka och det känns jätte bra!

Även om det blev väldigt mycket ändrade planer så är jag väldigt nöjd med hur allt blev, jag hade en otroligt kul resa och fick uppleva jätte mycket 😍 men när man reser får man också mycket perspektiv på saker och jag har verkligen insett att jag ändå gillar Sverige bäst! 

Så nu är jag hemma och får se vart livet tar mig 😉 jag har lite blandade planer inför framtiden som jag är väldigt taggad på så jag får se hur det går med det! 

Här är lite bilder från min härliga promenad i solen med tindra och putte, så skönt att det är lite shorts väder ute iaf! ☀

Likes

Comments

​Hej!

Glömde lägga upp bilderna från när jag var och tog kort vid den kända rosa väggen även kallad "the pink wall"

Alltid massa som står där och tar selfies haha ;)

var även runt och kollade i lite affärer, hittade bland annat butiken Nasty Gal som är en klädbutik som jag bara sett på internet innan och dom har så sjukt snygga kläder!

Nu är jag ju i London men har ännu en gång lite ändrade planer haha, så berättar mer om det i ett annat inlägg, men kan iaf säga att jag flyger till Sverige imorgon!

Likes

Comments

Hej!

Sitter just nu på LAX flygplats och försöker fördriva tiden då mitt flyg är 4h försenat..det skulle egentligen gått 19:00 så jag åkte från Hollywood vid 2 tiden för att verkligen ha god tid på mig, så nu har jag typ 8 timmar att vänta här haha.

Är riktigt taggad på London nu, men dock inte lika taggad på vädret haha.. kollade på väder appen och såg att det skulle bli 30 grader och sol här i LA hela veckan medans det ska bli 17 grader och regn i London😜 Men men det ska bli mer sol framöver så jag får nog lite användning av alla sommar kläder jag köpt iaf 😉

Här är lite bilder på as god sushi och froyo som jag köpte i La för några dagar sedan!

Likes

Comments

Hola!

Här kommer lite bilder från venice beach! Vi åkte även förbi Beverly Hills, det va jätte fint överallt och skulle egentligen velat åka till deras shopping center men det va ganska långt till stranden så hann aldrig det den dagen!

Nu ska jag fixa massa saker med lägenheten och även packa inför imorgon då jag flyger till London!

Hittade en candyshop! Fanns dock bara massa konstiga äckliga saker haha, men gillar ju ej godis ändå så hade inte tänkt köpa något ;)

Likes

Comments

​Åkte med starline tour bussen runt i hela LA i fredags och då åkte jag bland annat till santa Monica beach! Det var så fint och väldigt häftigt att se santa Monica pier i verkligheten! Jag åkte även till venice beach så kommer lägga upp mer bilder på det snart!

Likes

Comments

Sista bilderna från universal studios!

De äkta film bilarna ;)

Här fick vi se lite fake regn och även "flodvåg* effekten där det helt plötsligt kom en jätte flod av vatten ner från skogen och välte allt! Fick dock tyvärr ingen bild på det.

Likes

Comments

Här kommer ännu mer bilder från Universal Studios!

paris ❤

Harry potter land!

Så häftigt att dom byggt upp allt detta för filmer och serier!

rekvisita haj

Det var mycket eld och andra effekter men kunde tyvärr inte ta kort på allt då man va tvungen att lägga ifrån sig kameran inne i dom grottorna för att kunna hålla i sig i vagnen så man inte ramla av haha!

Mannen som är där gick runt med kniv och jagade vagnen osv haha! Det är inspelningsplatsen för en väldigt känd skräckfilm som jag inte minns namnet på

Tror detta var alla desperate housewife husen

​Detta var så sjukt häftigt och nästan lite läskigt för det såg så verkligt ut med alla ljudeffekter och rök effekter osv!

Och det sjukaste var att allt detta byggdes upp för endast 3 minuter i filmen world war 2 (tror det var den filmen)!

Likes

Comments