Hallå mina vänner!
Idag börjar jag blogga på VOYZ. En relativt nystartad portal som har en nisch på personer som bor utomlands. Där är 12 härliga bloggare och ska bli superkul att få bli en utav VOYZ-gänget och att få följa med i VOYZ utveckling.

Klicka HÄR för att komma till mig nya blogg,


EMILIA ESSER

EMILIA ESSER

EMILIA ESSER

EMILIA ESSER

EMILIA ESSER


Se till att fortsätta följa mig på VOYZ, vi ses där!​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från helgen

Började som vanligt med ett träningspass, härligt. Nu sitter  jag på Bruncwick och försöker få lite plugg gjort, har beställt en kale sallad som snart ska avnjutas. Ikväll blir det mer plugg men ska faktiskt åka till sockerbit och unna mig lite plugg-godis hehe. 

Likes

Comments

Skinnjacka weekday, kjol forever21 och tisha Ann-Sofie back

​Alltså, jag har ju en besatthet när det kommer till jackor (och skor). Denna jackan hade jag kollat in hela förra våren men tyckte att det vart lite väl saftigt pris, eftersom färgen minskar användningsområdet. Men när den kom på mid-season sale på 70% kunde jag ju inte göra annat än slå till. Ett av mina absolut bästa fynd. 

Likes

Comments

me myself and I (Och ett stökigt rum)

​Sneak på det jag shoppade idag. 

Då var denna måndagen över. Vart en lugn och fin eftermiddag hemma med lite fix, städning av hela lägenheten samt garderob, plugget får jag ta tag i imorgon. Nu ska jag möta frugan för att storhandla och sedan ska vi se på serier och göra mys. God natt, hörs imorgon!


Likes

Comments

mmmm, middagen igår blev på shelter i Willamsburg. Drömmysigt! Tanken var roberta's men det var 1h 40minuter kö.... ​

​Nu är jag hemma efter en dag i skolan, sista lektionen blev inställd så det blev lite shopping hehe. Men de har byggt i vår lägenhet idag så det är byggdamm i hela läggan, känns kul att städa nu då.. 

Likes

Comments

Jeans Levis, Body H&M, jacka Mango

​God Morgon! 

Sitter nu i skolan efter att sagt adjö till mor och far. Bilderna är ifrån igår när vi strosade omkring i soho för lite shopping. Idag blir det tillbaka till verkligenheten och ska försöka få så mycket plugg gjort som möjligt. Ändå taggad på denna veckan och längtar framförallt till fredag då Håkan konserten är!! 

Likes

Comments

Hade en superkul kväll igår, mötte upp Jennifer och Amanda på en rooftop på Manhattan, drack drinkar medens solen gick ner bakom empire. Så härligt. Åkte sedan till Brooklyn och mötte upp vänner, gick en sväng till el cortez för dans, superfun!

Likes

Comments

​Igår åkte vi alltså helikopter över Manhattan, Så sjuk att se det från ovan. Denna staden är så cool, slutar aldrig att förundras!

Likes

Comments

emiliaesser@emiliaesser