Idag hade min lillebror avslutningsmiddag med alla som slutar 9an. Minns själv när jag var på min avslutningsmiddag och tyckte det var så kul. Iallafall så var jag och pappa där i början för att ta lite kort och kolla på alla uppklädda ungdomar, precis som alla andra föräldrar och släktingar. Har dock svårt att föreställa mig att min bror redan är så stor att han går ut nian och ska flytta till Falun i höst för att gå gymnasium. Helt sjukt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Mår ni bra? Jag mår iallafall betydligt bättre nu än i senaste inlägget. Har nyss varit och fikat med Miriam och Emelie på stan och nu ska vi fixa lite grejer till ikväll. Ska bli så kul!

Likes

Comments

Alltså äntligen har säsong 5 kommit ut på Orange is the new black. Som jag längtat! Nu ska jag nörda hela kvällen. 😉

Likes

Comments

Kom ganska nyss hem från jobbigaste jobbdagen på länge. Vi sålde mer än förväntat och var underbemannade. Hann inte ens få en hel rast utan fick kasta i mig maten bara. Åh va jag hatar sånna här dagar. Sen fick jag jobba över också. Som tur var för mig fick vi dubbelt betalt idag så det gjorde ju ändå att man stod ut lite lättare. När jag kom hem möttes jag av Sigge som börja skrika och springa mot mig när han såg mig. Han gör jämt så när man kommer hem, så rolig. Så vill han att man ska ha han i famnen och gå runt så ett tag. Idag va han extra mysig, han kanske kände att jag mådde dåligt.

Likes

Comments

Hej på er! Vi kom hem vid halv 8 i morse och vi började resa igår kväll kl halv 9. Så vi har rest hela natten. Det var svårt att sova i flyget osv så vi fick inte mycket sömn. Tur jag är ledig idag så jag hinner vila upp mig och fixa inför jobbdagen i morgon. Jag kollar just nu på Playmakers som är ett av mina favorit program just nu. Tycker det är så bra!

Likes

Comments

Hej på er. Idag är det fjärde dagen vi är här och jag är så himla nöjd med allt på det här stället! Alla är super snälla och trevliga, är super goda drinkar, fint väder och najs pool. Är så härligt med en veckas värme + ledighet.

Likes

Comments

Såhär såg våran uteplats ut först. Vi hade bara ställt ut bord å stolar så man kunde sitta där om man ville. Inte speciellt fint som ni ser.

Sen åkte jag till Ikea för att se om de fanns nå snygga möbler. Det fanns inga som jag ville ha men hittade lite små grejer såsom ljusslinga, ljuslyktor och en matta för att det skulle bli mysigare där ute.

Men så hittade jag tillslut de utemöbler jag ville ha och köpte det direkt. Det är så mysigt att sitta därute nu.

Likes

Comments

Hej på er! Igår jobbade jag mitt sista pass innan en veckas semester. Så idag har jag bara varit extremt taggad på att åka iväg samt fixat lite inför resan. Miriam sover över hos oss inatt, det blev bäst så då vi åker i morgon förmiddag. Vi har precis ätit och nu ska vi se på skräckfilm. Spännande!

Likes

Comments