Idag har jag äntligen opererat mig. Jag och pappa åkte till Falun halv 9 och det var väldigt mycket väntetid innan så de började inte operera fören halv 1. Förstår ni hur hungrig jag var, då jag fastat från kl 12 på natten. Innan de började hade jag fått drop och tabletter inför operationen, jag hade även fått ombyte. Alltså jag började skratta åt mig själv när jag såg kläderna. Så fula haha! Operationen gick bra och när jag vaknade var min näsa dubbelt så stor, tack vare tussarna som ni ser på bilden i mitten. Jag ska ha så tills i morgon då jag ska ta bort dom på lasarettet i Mora. Längtar så tills dom försvinner, då jag endast får luft via munnen. Näsan är alltså helt igentäppt. Är rädd att jag ska kvävas/sluta andas i sömnen men ska typ sitta upp när jag sover inatt har jag tänkt det kanske underlättar. Såret blöder fortfarande och det är därför jag har kvar tussarna. Det är så äckligt för jag får lov att svälja massa blod. Vi kom hem igen vid halv 7, så det blev en lång dag. Nu kollar jag på tv och blir ompysslad av Simon. Längtar tills i morgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fy vad jag mår piss. Efter 9 jobbdagar i sträck såg jag fram emot en ledig helg, men då blev jag magsjuk under natten efter sista jobbpasset. Så typiskt. För bara två veckor sen var jag förskyld liksom (också på mina lediga dagar) och så kommer det här. Minns inte ens när jag var magsjuk senast, det måste varit flera flera år sedan. Så kanske var dags nu?? Ville bara uppdatera så ni vet varför jag är frånvarande.

Likes

Comments

Hej på er! Just nu sitter jag ute på min "balkong" med Sigge. Han smet nyss så fick lite panik men jag lurade in han igen. Sixten är ju en innekatt för er som inte vet det och vi har en stor väg precis bredvid vår lägenhet. Jag skulle dö om han blev påkörd. Mormors katt var här idag och lekte lite med honom. Dom är så söta tillsammans. Idag har jag varit på ett möte på morgonen och sedan har jag bara fixat i hemmet. Jag har en tuff jobbvecka framför mig då jag ska vara dagchef varje jobbpass. Men det ska nog gå bra.

Likes

Comments

Jag fick en förfrågan om jag kunde skriva ett inlägg om min operation, då många kanske inte alls har en aning om vad jag ska göra för operation. Så jag förstår att ni är nyfikna.

I hela mitt liv har jag haft svårt att andas och då inte bara för att jag har astma utan även för att jag alltid (då menar jag verkligen ALLTID) är snorig i näsan. Vilket leder till att jag sällan kan andas genom den och får andas genom munnen istället, men också att jag måste snyta mig säkert var 10 minut samt att jag får sår och blod kommer alltid ut när jag gör det. Det är liksom min vardag och jag är inte van med något annat. Vi har kollat upp vad det kan vara men jag brukar bara få olika nässpray utskrivna och de har inte funkat riktigt. Så i oktober förra året tröttnade jag och gick till vårdcentralen igen, berättade att nässpray inte fungerade osv. Så jag fick komma på en undersökning på Öra näsa hals mottagningen och där såg dom direkt att mina näsgångar är väldigt små men även att näsmusslorna är stora och svullna. Jag hade aldrig hört talas som ordet näsmussla förut, så det var något nytt för mig. Men hon som undersökte mig förklarade vart dom satt och varför min näsa är som den är. Min första tanke var åh nej, det kommer säkert inte finnas något dom kan göra åt det här. Jag kommer få leva såhär resten av mitt liv. Att varje gång jag äter få lov att hets äta för att hinna andas mellan tuggorna, inte heller få tillräckligt med syre till kroppen och alltid gå runt och vara trött pga det. Men så sa hon att man kunde operera bort näsmusslorna och frågade om jag ville göra det. Jag ba JA det vill jag. Så jag skulle få vänta på en tid som kunde ta upp till 5 månader. Även fast hon sa att det inte var säkert att det skulle bli helt bra så är jag så lättad och glad över att det kanske blir bra tillslut. Jag tror knappast att det kan bli sämre än var det är så jag kände att jag har inget att förlora. Jag hade turen att få välja om jag ville bli sövd eller inte och självklart ville jag det. Skulle aldrig kunna tänka mig något annat, fy vad obehagligt att vara vaken när dom håller på.

I alla fall så tänkte jag visa en bild på hur näsmusslorna ser ut och vart dom sitter. Jag ska operera bort mina på båda sidorna.

Likes

Comments

20 år äntligen. Grattis till mig! Mitt första köp på systemet, Check. Bara för att jag fyllde år idag så fick jag en gratis alkoholfri dricka av systemet. Hur snällt!? Nu ska jag byta om och sedan fixa det sista innan gästerna kommer på födelsedagsfika. Sen är det bara festen kvar, hoppas kvällen blir riktigt rolig fast jag fortfarande är krasslig. Men ingenting kan stoppa mig just idag. ;) Mer bilder får ni i morgon. Ha en bra lördag allihopa, för det ska jag ha!

Likes

Comments

God morgon darlings, mår mycket bättre idag fast är fortfarande inte helt frisk än. Ser ut som ett troll just nu också med en torr och röd näsa. Har bokstavligt talat snytit upp minst 6 toalett rullar. Helt sjukt egentligen men så blir det varje gång jag är sjuk. Nu ska jag och Simon åka och handla och sedan är det bak dags! Vi ska baka lite grejer till i morgon och även städa. Det är väl egentligen bara det som står på vårat schema idag. Juste kom på att jag ska göra spraytan idag också. Yay, behöver verkligen lite färg nu..

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det länge sen jag skrev något här. Det har egentligen inte hänt så mycket förutom att jag blev sjuk i tisdags och kunde alltså inte operera mig på onsdagen dagen efter. Så himla typiskt då jag inte varit sjuk på hur länge som helst och så blir jag det just den veckan jag verkligen inte får bli sjuk. Men det är som det är och jag avbokade operationen. Så jag hoppas att jag får en ny tid snart och inte om flera månader. Tycker jag väntat tillräckligt länge nu. Jag är fortfarande sjuk men på bättringsvägen så jag tänkte att idag vilar jag ännu en dag och i morgon börjar jag fixa inför min födelsedag som är på lördag. Är så taggad på att fylla 20!


Likes

Comments

Är super nöjd med håret efter jag var hos frisören. Det är äntligen så ljust som jag ville ha det från början.

Likes

Comments

Det blev en taco torsdag idag. Så gott! Idag har jag bara fixat lite i hemmet och när Simon kom hem åkte vi direkt å handlade. Nu väntar vi bara på att hockeyn ska börja. Kommer bli så spännande! Imorgon ska jag jobba, precis som resten av helgen. Känns ändå helt okej, då jag är ledig igen nästa helg och då fyller jag år också. Kommer bli super!

Likes

Comments