Header

Igår så åkte jag och tjejerna till Växjö för att äta mat och kolla på bio. Vi åt på pinchos vilket var första gången för mig. Sen köpte vi godis och gick till bion för att se efterlängtade Fifty shades darker och den var ännu bättre än vad jag trodde!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Äntligen fredag och lov! Detta var dock min enda dag i skolan denna vecka men ändå lika skönt med lov som alltid. Tror detta lovet kommer bli så bra verkligen. Nu ska jag äta pannkakor som farmor gjort och Ikväll ska vi bara äta gott och mysa. <3

Likes

Comments

Måndag idag och jag är forfarande inte frisk. Så idag får jag ta det lugnt ännu en dag och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Senare idag kommer min farmor och farfar till oss och stannar här ett tag. Så roligt då jag inte träffat dom särskilt ofta när de bor så långt bort. Nu ska jag mysa ner mig under täcket, äta något gott och kolla på någon serie. Kramis

Likes

Comments

Hej fina ni! Sitter i skrivande stund i sängen och försöker få lite plugg gjort. Går väll sådär då jag känner mig på gränsen till sjuk. Typsikt då jag haft cup i helgen och att den forsätter även i morgon. Så får hålla tummarna och jag mår bättre i morgon bitti när jag vaknar.

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas ni haft en bra helg och inte hade allt för mycket söndagsångest igår. Tror inte jag har haft det en enda gång under trean faktiskt och det är så sjukt skönt. Ny vecka nu och det innebär att de är en ny helg att längta till och denna kommer bli riktigt skoj!

Likes

Comments