Header
View tracker

Hej på er! De senaste dagarna har jag varit sjuk, vilket suger. Men hoppas att jag kommer känna mig helt frisk snart. Iallafall när jag slutat ta medicinen hoppas jag på. På tal om annat, igår kollade jag på Sofias änglar när det visades på tvn vilket resulterade i att jag kollat på flera avsnitt av det idag. Det är så bra verkligen och samtidigt sirligt, har kommit några tårar under varje avsnitt..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förra veckan så fick de som ville åka till Göteborg på skoltid. Självklart valde vi att åka dit. Vi gick först på en mässa där det var massa olika universitet som visade upp sig. Vissa ställen lockar mer än andra och jag vet på ett ungefär vart jag vill gå och vad jag vill läsa till. Så för mig var det väldigt givande att vara där och få lite mer information. Tänk att i höst är det den tiden som jag så länge har väntat på. Tycker det är så spännande att tänka på hur livet kommer se ut då.

Likes

Comments

View tracker

Två bilder sedan i fredags. Dock bytte jag till ett annat vitt linne då det var white party så det kändes lite mer passande till temat. Hade en så sjukt bra kväll med mina la tjejer.💗💗

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och endast 6 veckor kvar till jullovet? Hur snabbt har inte detta året gått egentligen..

I skrivande stund sitter jag framför brasan med hunden och väntar på att mamma ska göra klart en jätte god kaka så jag kan mumsa på den. Senare idag ska jag och några tjejer iväg på white party. Wiiiie ska bli så kul!

Likes

Comments

Måste verkligen tipsa er om denna boken. Den är skruven av Michaela Fornk och man kan verkligen relatera till den så mycket. Fick låna denna av en vän då hon tipsade mig om denna. Har läst halva boken än så länge och lär läsa ut den snart. Så bra verkligen!

Likes

Comments

I fredags fick vi äntligen höstlov. Så skönt då jag haft så mycket i skolan det senaste. Har haft ett skönt lov än så länge, igår var jag bland annat i Jönköping och senare idag ska jag gå bredvid på mitt troligen nya jobb. Hoppas ni haft en bra tisdag. Kram

Likes

Comments