Header
View tracker

Hej fina ni! Nu har mamma kommit hem från jobbet så vi ska laga lite mat, är riktigt hungrig hehe. Därefter ska vi fixa lite i mitt rum då jag äntligen har fått byta rum med min bror. Vilket innebär fler garderober till mig. Yey☺

Likes

Comments

Hur snyggt är det inte med långa och fina naglar? Ett av mina nyårslöften är att ta hand om mina naglar bättre än förr samt få de längre och starkare. Tycker verkligen det är så sjukt snyggt med långa naglar och dessa ovan är enormt fina!

Likes

Comments

Hej fina ni! Hoppas ni haft ett bra lov och njutit extra mycket av ledigheten. Dock är det ju endas bara några få dagar kvar av detta lov. För mig gör det faktiskt ingenting att skolan strax drar i gång. Har nämligen bara en termin kvar i skolan och massa spännande och roliga saker att se fram emot! Wiiie

Likes

Comments

Hej på er! De senaste dagarna har jag varit sjuk, vilket suger. Men hoppas att jag kommer känna mig helt frisk snart. Iallafall när jag slutat ta medicinen hoppas jag på. På tal om annat, igår kollade jag på Sofias änglar när det visades på tvn vilket resulterade i att jag kollat på flera avsnitt av det idag. Det är så bra verkligen och samtidigt sirligt, har kommit några tårar under varje avsnitt..

Likes

Comments

Förra veckan så fick de som ville åka till Göteborg på skoltid. Självklart valde vi att åka dit. Vi gick först på en mässa där det var massa olika universitet som visade upp sig. Vissa ställen lockar mer än andra och jag vet på ett ungefär vart jag vill gå och vad jag vill läsa till. Så för mig var det väldigt givande att vara där och få lite mer information. Tänk att i höst är det den tiden som jag så länge har väntat på. Tycker det är så spännande att tänka på hur livet kommer se ut då.

Likes

Comments