Onsdag 5 april
Vaknade av någon orsak klockan tre överpigg och kunde inte somna om. Adrián hade inget för sig så vi passade på med videosamtal, finns det ett verb för det förresten? Fejsa? Skypa fast man inte använder skype? Aja whatever. Superkul var det i varje fall. Och mysigt också för den delen att ligga och prata när man inte kan sova.
Lyckades sen somna om skönt nog och var mer än redo att dra iväg till Lojo och Ikea med Prillan för dagen. Hon plockade upp mig och vi åkte iväg. Så härligt med en heldag med min pingla!
Tillbaka i Karis blev det mathandel också inna jag kom hem. Spenderade kvällen med att researcha om Chile (Om en vecka är jag där!) och så när jag började söka på typ intressant fakta om Chile så blev jag sjukt intresserad av att söka på detsamma om vårt Finneland och hittade en massa intressant. Fasen vårt land är nog himla bra!

Har så fina vänner i livet!

<3

Deras giftemålsfunderingar tycker jag är ytterst underliga till exempel. First - Oh Why? Har aldrig tänkt på det innan men det är ju supermysigt med att dela namn när man är gifta och verkligen höra ihop liksom. Second - Hur i sjutton har det inte varit lagligt att skilja sej innan 2005, shit det var ju likosm igår känns det som.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag 4 april
Försökte ordna och fixa med alla möjliga saker under morgonen. Senare kom Frey och hälsade på. Så kul att se honom också. Senare drog jag iväg för en dejt men världens bästa Sandra. Vi satt bara och pratade om aööt hur länge som helst.
På kvällen fick jag ett sms angående jobb så nu är det också säkrat, haha, känns himla bra.

Frukost, bäst ever!

Likes

Comments

Måndag 3 april
Smoothiemorgon och inget särskilt alls. På eftermiddagen träffade jag Fiizen min i Serendi. Som jag saknat den bruden också, galet! Vi hade det så himla kul som vanligt. ÅÅh! Ända minuset var sorgen vi kände över att ha missat pampas iår. Jag kom ju hem precis så jag nästan skulle hunnit men tänkte mig inte att någon annan var påväg så sket i det och så tänkte även hon. Attans att vi bara inte hörde med varann för så skulle vi åkt! Aja, inget att göra åt det mer, haha.
Senare träffade jag Casso och hängde med henne resten av kvällen. Finis.

Mysmisse!

Så mycke löööv!

Likes

Comments

Söndag 2 april
Vaknade som ett vädligt slött krabbisbarn. Solen lös där ute och smälte bort den snö som kommit ungefär en timme tidigare. Vädret hade moodswings med andra ord och så jag med för tja, det hör ju till som krabbisbarn så vädret passade mig perfekt!
Jag snackade en massa med Adrián också och det börjar bli lite smånervös inför att åka dit. Shieet, vad har jag gett mig in på. Även om jag inte åker bara för att träffa honom utan även se mig runt i landet är det nog inte så att jag hade åkte dit om ifall att han inte råkat bo och leva där. Nejdå, visst är det ju han som fick mig in på den tanken och jaaa, det är lite småskrämmande!

Likes

Comments

Lördag 1 april
Prillan slutade runt ett och vi tog oss en pizzadejt direkt när hon slutade. Så mys att sitta och prata med henne en hel massa. På kvällen blev det sen Serendi med Casso, Simon och några till. Efter en del drinkar där bestämde jag och Casso oss för att vi minsann vill ut och vi vill minsann köra på Fé denna gång. Simsson ville stå över utgång så han var istället supermegadupersnäll och körde oss. Lyxigt. Kvällen bjöd (bokstavligen) på en del mer dricka, kanske lite för mycket kaN jag medge men visst hade jag kul för det! Fasen så bra att vara hemma. Haha.

Slö morgon!

Leonie skickade mig bilder och ååh vad jag redan saknar henne, ställena och jaa! Resandet i det stora hela!

Likes

Comments

Fredag 31 mars
Vaknade upp till snö, hur härligt är inte det? Världen ville liksom ge mig en sista glimt av snö innan jag åker ivgä igen för att komma hem till vår och sommar. Det var den ena härliga överraskningen jag fick mig denna morgon. Den andra var att Casso var sjukt söt och bjöd mig till Serendi på frukost! Åååh vad härligt att se henne äntligen! Har saknat min fining så himla mycket.
Dagen gick åt till mycket slöas och lite uppackas. På kvällen träffade jag sen Simon. Så bra att äntligen få träffa honom också. Såg ju honom när han var söt och mötte mig på flygplatsen och åkte med oss hem men det är ändå inte samma sak som att verkligen träffaträffas. Galet så många fina vänner jag får ha i mitt liv. Tacksam.

Såatt ja... Hemma. Så mycket känslor, bra som dåliga. Tror det fakto att jag åker iväg lika fort igen som jag kommer hem fungerar som en liten mjuklanding i själva hemkommandet. Ska ju inte stanna så länge nu men det är ändå annat än att bara komma hem rätt och slätt för att stanna i det bekanta och gråa plötsligt efter dessa månader utan det minsta varken bekant eller grått!

Jag är så glad över vad jag fått uppleva, så glad över allt jag lärt mig, så glad över att jag har ett så underbart "hemma" att kunna komma hem till, så glad över alla fina jag lärt känna och alla fina jag får komma hem och träffa igen! Helt enkelt sååå glad! Så glad över att vara påväg bort igen om bara lite mer än en vecka. Perfekt!

Snö och så var jag tvungen att ha lite klänning och klackar bara för att.. Haha, fyra månader utan fick mig att sakna!

Likes

Comments