Onsdag 16 november
Sista dagen praktik och vi åkte iväg till Helsingfors för kurs. Ena föreläsaren pratade väldigt monotont så det var hemskt att försöka orka lyssna. Men resten var intressant att lyssna på.
Det var i en skola dessutom så jag fick lunchen för ynka 1.69. Fattig-resesparare som man får jag ju jubla av glädje över sådant.
Tillbaka i Karis var jag bara hem via och slängde i mig en smörgås innan jag sprang vidare till Serendi. Hade stämt träff med Elin. Sötsak! Jättekiva att ses och inte heller henne har det blivit av att träffa på superlänge så nu har även planerat in nästa träff för att undvika att det ska gå lika länge ingen innan nästa gång.

Längtar för övrigt såå till att vara icke studerande. Missförstå mig inte, jag älskar studielivet och har trivts som fisken i vattnet men nu när det börjar närma sig slutet har det där med att alltid ha en uppgift som väntar på att bli gjord börjat kännas allt skönare att få slippa. Tänk er att komma hem från jobbet och inte behöva fundera på någonting överhuvudtaget som har med skola eller jobb att göra, eller ja, ni som har det precis så behöver ju inte tänka er. Nu känns det som jag inte hinner med något. Allt i skolan ska göras klart, allt inför resan och så jobb dessutom. Att sen ha tid för att träffa vänner känns ibland lite svårt. Men snart så!

Efter en sväng via butiken och mat i magen fixade jag med skolarbete resten av kvällen och tömde också telefon för den ska på service så måst flytta alla bilder till datorn så jag inte förlorar dom!

Såhär såg fjongen plötsligt ut så nu ska den hoppeligen hinna bli fixad innan avfärd.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag 15 november
Självstudiedag så alltså inga tider att passa, trots det vaknade jag redan lite efter sex när jag ju somnade så himla tidigt. Så nu är ju hela min dygnsrytm halvfuckad, så då ork ja ju definitivt inte vara vaken på kvällen sen, haha, ond cirkel.
Fixade med skolarbeten under dagen. Traskade sen på eftermiddagen till Serendi för en Fiizdejt. Sååå härligt, evigheter sen senast men nu är en ny dejt inbokad till nästa vecka så det säkert inte ska bli så länge tills nästa, hihi. Hon är så fin!
Supermysigt hade vi med té och babbel.
Jag har sååå fina vänner och  kommer sakna dem sönder och samman när det bär av från finnelandet!

Likes

Comments

Måndag 14 november
Min sista vanliga praktik dag var idag så igår när jag gjorde toscakaka gjorde jag dubbelsats. En till dagiset också som tack för att jag fått vara där på min superbra praktik. Jag har fått göra precis allt, tiden har gått hur fort som helst och jag har haft sjukt roligt och intressant! Så ett tack sätt verkligen på sin plats.
När dagen var slut för min del fick jag en examinationspresent också. Så gulligt!
Planerade veckan litegrann sen och började fundera på julklappar, har aldrig varit såhär tidig men jag har ju nästan en halv månad mindre att fundera på det iår också, hehe. Det är inte särskilt många klappar jag har att fundera på heller så nemas problemas.
Sen somnade jag nio... Jag kunde inte på något vis stå emot tröttheten haha.

Likes

Comments

Söndag 13 november
Farsdag idag men första delen av dagen spenderade jag på jobbet. Var tvungen att bli på övertid men när jag sen slutade skyndade jag hem för att baka till pappsen. Valde att fixa ihop toscakaka. Åkte dit såfort kakan var ur ugnen sen för att fira farsdagen och råkade komma himla passligt för alla andra råkade också precis ha kommit. Hade superkiva med min söta pappsis och alla de andra.
När vi firat klart hämtade jag Simon och vi åkte hem för att kolla serie men precis som alla andra kvällar den senaste tiden somnade jag. Är så himla trött! Tror det beror på mörknet bara men så otroligt enerverande. Redan vid nio smiter all energi iväg och jag får kämpa för att inte somna på stört.

Likes

Comments

Lördag 12 november
En väldans slö lördag till en början. Åt, chillade och kollade på någon film, inte mycket mer.
Mot kvällen skildes vi åt och jag stack iväg till Serendi med Casso. Vi pladdrade på i vanlig ordning men fick även lite ordnat vill vårt party. Vi beslöt tema, fixade det som fb-evenemang och bjöd in folk. Vi är supertaggad verkligen! Usch vad roligt det ska bli.
Efter ett antal timmar i Serendi drog jag vidare till KW dit Prillan hade lurat med halva S-Market. De andra åker iväg på firmafest i form av kryssning nästa helg men vi har inte möjlighet att åka med så vi tänkte ha lite firmashackhäng nu istället. Dock var alla supertrött så när klockan började närma sig tolvsträcket skiljdes vi åt och traskade nöjda hem.

Fick gurka som såg ut som en hajbaby och fnittrade för mig själv.

Favvoprillan!

Likes

Comments

Fredag 11 november
Hade en vanlig praktikdag och traskade sen snabbt hem för att fixa mat och äta med Simsson. Nästa på dagens schema var Prillandejt. Jag gick och mötte upp henne i KW. Superskoj att diskutera livet med den finingen också som vanligt. Vi smet en sväng via Canny när vi pratat klart också. Jag kunde omöjligt hålla tassarna borta från en tröja de hade där, den var så fin. Jag ska ju inte köpa varma kläder nu, åker ju snart iväg till värmen men detta en plagg var jag tvungen att se mellan fingrarna med, hihi.
Umgicks sen bara med Simon resten av kvällen.

Likes

Comments

Torsdag 10 november
Vanlig dag på praktiken. Mötte sen mammsen i butiken när jag var och handlade så fick skjuts hem av henne sen.
På eftermiddagen kom Simon till Karis. Fixade mat och babblade länge innan jag fick springa iväg till Serendi för en dejt med Petra. Evighetslänge sen vi setts, hon är på Åland nu för tiden så blir inte så ofta men det var superkul att ses och vi satt länge och prata om allt. Finis!
Traska sen glatt hem för mys med Simon. Vi hann precis se slut Under The Dome innan det blev sovdags. Superbra serie, har ni inte sett den? Se den!

Likes

Comments

Onsdag 9 november
Började dagens praktik med föreståndarmöte i Ekenäs. Första jag var med på så det var kul.
Tillbaka i Karis fortsatte praktikdagen i vanlig ordning.
Jag och Casso försökte få glöggrundabiljetter också men nejdå, biljetterna var slutsålda på 30 sekunder, seriöst.. vi hade inte en chans.
Och så var ju dagens ändå samtalsämne den orange gubben där på andra sidan havet, själv orkar jag inte bry mig särskillt mycket dock.

Likes

Comments

Tisdag 8 november
Praktik igen. Vi gick på föreläsning om rusmedel i VNF och den var sjukt bra. Först var det allmänt men sen berättade en nykter alkoholist om sitt liv och det var så sjukt intressant att lyssna på. Hur han inte förstått att han haft problem, hur han nästan tagit sitt liv och hur han sen lyckades bli nykter och har varit det de senaste sju åren.
Gjorde inte mycket under kvällen sen, gårdagens fiilis låg nog lite kvar än.

Trots slött humör känns vintern för tillfället himla mysig.

Likes

Comments

Måndag 7 november
Vaknade med weird humör, ingen ork och ingen motivation. Allmänt nedstämd. Låg och kollade på känslosamma filmer hela förmiddagen och dagen. Bland annat McFARLAND USA. Lipa som en liten gris haha, precis det jag ville.
Mot kvällen fick jag sen igång mej och fick skolarbete fixat. Traskade dessutom en sväng till butiken i kylan. Bara ögonen framme, frysa är det värsta som finns. Med med massa varma kläder var det riktigt mysigt att gå i snön.

Likes

Comments