Lördag 15 oktober
Fortsatte städandet och prissättandet och förde sen saker till loppiset. Och mer städas. Så blev klockan igen en gång mycket så var bara för mig att sätta igång och fixa mig för hade planer med Casso.
Mötte upp henne i Serendi och vi joinades av ett par andra roliga filurer också. Vi hade super kul och världens slöaste humor kvällen lång. Tillslut bestämde vi oss för utgång så vi traskade hem till mig för att byta kläder och lite sånt.
Utgången blev självfallet helt sjukt kul och vi dansade bokstavligen verkligen sönder våra fötter båda två! Så värt. Såå kul! In på småtimmarna traskade vi hem och somnade.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag 14 oktober
Började min morgon vid åtta efter för få timmars sömn men planen var att ringa efter tandläkartid vilket går att göra bara mellan åtta å elva. Mitt nummer hamnade dock bara i kö så i väntan på att de skulle ringa upp mej började jag skriva lite på ikeastuff som fått följa med hem. Köpte lådor och en dörr till min hylla nämligen.
Fick en tid och planen var att sen fortsätta sova men var så inne i alltihop igen så kunde inge stoppa mej själv. Städade vidare i full fart. Slängde kassvis med saker jag hade liggandes i lådorna, ordnade upp, gick genom halva garderoben nästan, åkte och reserverade loppisbord och sen var jag såklart tvungen att börja prissätta också.
Förutom detta fick jag ett mail av min lärare, ett riktigt horrormail. De påstod att jag inte skrivit finskatent för över två år sedan och kommer tvingas skriva om den. Jag har skrivit den och fått den godkänd men något i dokumenterandet måste gått fel på deras håll och eftersom vi har bytt lärare sen dess ville de inte tro mej. Protesterade totalt såklart men fick inget besked sen ändå, de skulle återkomma så där fick jag sitta med ångest över att kanske inte bli klar socionom itid. Muntert..
Casso kom till Karis då träffade henne och blev genast på bättre humör. Min räddare i nöden, tihi. Senare hade jag sen dejt med Fiizen min inplanerad så mötte upp henne i Serendi och satt där och babblade i en halv evighet.
Somnade sen äntligen gott för dendär tanken imorse med att sova vidare blev det ju absolut inget alls med, haha men har fått en hel massa gjort så är nöjd ändå!

Likes

Comments

Torsdag 13 oktober
Simon hade skola igen så när han skulle iväg dit traskade jag till bilen och körde hem till Karis. Fixade allt nödvändigt som jag skjutit upp under min "minisemestet i storstan".
Krångelkursen är nu också fixad och godkänd, så himla skönt. Sen började jag städa. Och städa och städa. Gick igenom alla lådor och skåp ett efter ett och plötsligt var klockan fyra så fick snällt gå och lägga mig.

Köpte denna under shoppingen i Sello. Från Bikbok, så sjukt bekväm och perfekt. Tror den ska få följa med till Asien till och med!

Likes

Comments

Onsdag 12 oktober
Simon var ledig från skolan så blev inte lämnad ensam alls. Förutom en sväng till butiken kollade vi serier hela dagen. Pratade massa och åt en massa gott. Superbra dag. Huvudvärken var visserligen kvar fortfarande så orkade inte så mycket men på kvällen bestämde vi oss för att gå ut och gå. Det var hur skönt som helst faktist.

Likes

Comments

Tisdag 11 oktober
Simon stack iväg till skolan igen medan jag blev hemma och sov. Underhöll mig sen med Pinterest resten av dagen tills han kom hem igen.
Då åkte vi till Sello för lite shopping, ingen av oss shoppade mycket men det var kul att gå runt och kolla på allt. Vi åt sushi också vilket var helt sjukt gott!
När klockan va sent och vi hade kollat i nästan alla de affärer vi ville åkte vi hem igen.
Kvällsmål och serie i vanlig ordning. Dessutom hade vi köpt med oss efterrätt från Arnolds så blev sött och sliskigt men ack så gott kvällsmål, haha.

Likes

Comments

Måndag 10 oktober
Simon stack iväg ti skolan och jag chillade bara hela dagen. Försökte sova lite mer för att gå bort huvudvärken också. Och kollade filmen Hop, supersöt.
Sen kom Simon äntligen hem så vi for iväg till Ikea. Vi gick runt jättelänge och hade jättekiva där. Åt de obligatoriska köttbullarna och köpte lite saker.
Sen hade vi tänkt att vi skulle åka vidare till Sello men klockan var redan så mycket så blev inget av det.
Vi åkte hem och åt kvällsmål medan vi kollade film med Miko och Inka. Simsson bor alltså med Miko. Vi såg på Alice through the looking glass. Den var jättebra.
For sen och sova bara eftersom huvudvärken vägrar släppa. Märkte dock under dagen att de måste komma av att ja har så stenhårt stel nacke och rygg. Märkte det inte igår eftersom jag för de första trodde det var krabbis och för det andra inte hade ont i nacke och rygg alls då ännu.

Likes

Comments

Söndag 9 oktober
Vi sov länge och låg sen bara och kollade serie hela dagen lång. En sväng till butiken och matfix hann vi visserligen ändå med.
Mot kvällen fick jag helt grym huvudvärk så fick gömma mig djupt under alla täcken och dynor jag kunde hitta för var helt hämst och ens minsta lilla ljus gjorde det ännu värre, typ outhärdligt periodvis.

Likes

Comments

Lördag 8 oktober
Hade morgontur men såfort jag slutade tog jag mitt pick och pack och vrommade iväg till Hesa. Eller Vanda egentligen, Simon bor där juh.
Var så slut efter väckning 5 och sedan bilresan dit så vi fixade mat och bara såg tv när jag kom fram. Men tröttheten gick inte över så sen var Simon gullig och lät mig ta en tupplur vilket såå behövdes. Vi hade ju planerat att dra på partaj men var rädd att jag inte skulle orka men så efter luren var jag helt på g igen så vi fixade oss och drog iväg. Fest som hans klasskompisar hade och det var superkiva där med alla. Vi spelade massa ölspel bland annat.
Det blev dock ingen utgång eftersom alla hade så kul där, det var lite synd men som sagt var det kul där med så utgång behövdes egentligen inte heller.
När klockan närmade sig morgon skulle vi ta tåget hem, missade det så det fick bli taxiresa istället.
Hemma somnade vi såfort huvudena landade på dynorna.

Likes

Comments

Fredag 7 oktober
Började min dag med jobb innan jag körde iväg till Ekenäs för att ta vaccin. Grundvaccin, alltså stelkramp och dedär. Ännu ett steg närmare reseredo med andra ord. Mötte sen upp Elin för en Karl de Mummadejt. Superkul att ses och uppdatera varann litegrann.
På kvällen blev det dags för Fiizdejt. Jag har då himla fina vänner!

Likes

Comments

Torsdag 6 oktober
Hoppade upp ur sängen och sprang iväg till tåget. Vi hade konferens om fullvärdigt medborgarskap hela dagen. Luncha gjorde jag med Ronja och Marre och när vi slutade skrev jag lite skolarbete med Casso. Sitter på tåget nu men ska skriva vidare när jag kommer hem. Tänker ha ena arbetet klart idag, helst två men får se hur det går, är ju trött redan nu efter så tidig uppstigning men får se. Men jag ska försöka fokusera på det idag för imorgon är dagen fylld med jobb och kompisdejter så kommer inte finnas tid för skolarbete då.

Försöker gå in skorna som ska få ta mej runt Asien. Eller ja, pröva om de ens är tillräckligt bekväma.

Lekte med snapchat...

...och fick fyra ögonbryn.

Likes

Comments