Godmorgon!
Fick lov att vakna strax efter halv sex imorse för att ta tåget men är inte särskilt trött alls ändå.
Skola, en efterlängtad träffis med Ronja efteråt och skolarbeten ikväll är dagens planer. Låter kanske som en tråkig dag i övrigt, förutom Ronjadejten, men så känner inte jag, ska se till att få mycket gjort och efteråt kommer det kännas så himla bra! Hoppas ni också är taggade på skola, att lära er en massa och att få saker undangjorda!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tisdag 30 augusti
Iväg till tåget och vidare till skolan. Timmarna gick fort och satt mig sen i datasalen och började lite på skolarbetet. Tog sen första bästa tåg hem. Fixade mat till mig, bykte och lite andra hushållssysslor. Fortsatte sen med skolarbetet. Det gick grymt trögt till en början eftersom vi har så många källor vi ska ha med och eftersom ämnet är så brett vet jag inte alls vad de vill man ska ha med men tillslut började det löpa lite bättre ändå. Mitt mål är tre sidor per dag vilket jag uppnådde. Det är inte supermycket precis men vill inte hårdstarta och genast tappa all motivation i samband med det så detta känns passlit.
Sista timmen innan läggdags spenderade jag på pinterest med backpacking in Southeast Asia som sökord. Ååh vad jag vill!

Likes

Comments

Måndag 29 augusti
Första skoldagen efter sommaren! Tog tåget och hann printa utförandeplaner och liknande innan vi började. Började med info om terminen. Terminen som för övrigt är den sista, sen är vi klara. Det är bara tre månader kvar så är vi klara, helt sinnessjukt!
Efter den insikten traskade vi iväg för att äta, jag, Casso och Fiizen. Mina finisar.
Mer lektion och satt under hela lektionen mest och stressade och funderade kring hur jag ska hinna med allt som ska göras. Alla våra kurser ska i princip göras på en och en halv månad eftersom resten av veckorna vi har kvar går åt till praktiken.
Efter skolan stack jag med Casso till stan och traskade runt lite, köpte inget annat än ett par saker till skolan men det var kul att traska runt med min finis såklart. Vi var till Arnolds på kaffe också. Pratade och funderade på lite härliga planer vi har ihop!
Vi skiljdes åt och jag sprang till tåget.
Hemma
städade jag hela dagen för att kunna ha ro i själen resten av veckan till skolarbete, 10 sidor med deadline på fredag men då ska Casso och jag på kryssning så det blir att få det klart tills torsdagen för vår del istället. Nu är här fint i varje fall. Vill visserligen såå gärna måla mina möbler vita eller köpa nya vita eftersom jag börjat tröttna på det mörka men ska hålla mej, tänker inte lägga pengar på det nu, måste spara, ska resa som en dåre är ju tanken så möblerna kan inte vara prioritet nummer ett.
Bytte lakan det sista jag gjorde så fick krypa ner i renbäddat, ååh så härligt och mysigt!

Ny and i auraån, så söt juh.

Mina älsklingar!

​Skräckblandad förtjusning att snart vara klar!

Likes

Comments

Söndag 28 augusti
Simonhäng dagen lång eftersom han ska iväg till Vanda och vi då inte ses på länge, hur länge vet jag inte men vi ville ändå ta ordentligt vara på sista dagen. Vi vaknade och åt mogonmål och kollade en film. Sen åkte vi till frisbeegolfbanan och kastade. Jag är så väldigt obegåvad på det men ibland är det roligt ändå.
Vi kom hit till mig och åt innan jag sen körde honom till tåget. Inge kul alls. Pratade sen i telefon med Casso en god stund när jag kom hem. Så mycket kärlek till den bruden, bästast!
Spenderade det sista av kvällen med att gå på en minipromenad och plocka rönnbär.

Likes

Comments

Lördag 27 augusti
Morgonmål och slöas hela morgonen. Jobbade sen kväll. Efteråt försökte jag få med mig mina vänner och kolla forneldarna. Simon och Marc var med så vi drog iväg. Vart vi skulle visste vi inte eftersom ingen av oss tidigare varit och kollat. Dit vi valde att åka var allt redan över. Vi klättrade upp på berget ändå och visst var det vacker men vi stannade inte jättelänge. Vi funderade på att åka någon annanstans men Marc ville hem och sova så vi skippade det hela vi också. Kul kväll ändå trots att det inte alls blev som jag hade tänkt mig.

Likes

Comments

Fredag 26 augusti
Efter jobbet kom FinFiizen till mig och vi tog dejt ute på min balkong. Hur mysigt som helst och jättekul att få prata lite med henne igen. Vi låg där flera timmar innan hon drog vidare. Började sen städa och fortsatte med det tills Simon kom hit. Vi såg på filmen The Impossible. Sjukt tung film. Rå, rörande, hemsk och vacker, allt på samma gång.

FinFiizen och Corollan!

Likes

Comments

Torsdag 25 augusti
Hade morgontur och sprang sen runt stan på ärenden. Köpte seriebiljetter till tåget, som Vr har på specialpris, och gick och printtade dem från automaten på tågstationen eftersom jag har någon fix idé om att ha dem som riktiga biljetter, haha. När Sandra slutade jobbet stack vi på kaffe vilket var lika kul som vanligt.
Träffade efteråt ännu Casso. Hon skulle till Åbo så plockade upp henne och drog till tågstationen där vi spenderade flera timmar med babbel om allt innan hennes tåg gick. Ååh vad jag älskar den bruden!

Likes

Comments

Onsdag 24 augusti
Vi vaknade tidigt, åt morgonmål, lade oss igen och kollade mer Strange Things och slumrade till där på dagen. Slött men skönt. Sen var det bara att lasta bilen, diska, fixa och dra till Karis. Jobb väntade för min del.
Så glad att vi hann vara i stugan ändå nu innan sommaren är slut. Jobbade sen till stängning så gjorde inget alls efteråt.

Likes

Comments

Tisdag 23 augusti
Körde iväg till Ekenäs och dagiset när jag vaknade. Dagisfreden utlystes och allt gick hur bra som helst. När dagen där var över styrde jag kosan tillbaka till Karis, plockade upp Simon och vi åkte och handlade. Sen kunde vi äntligen dra ner mot Båsa. Lagade mat det första vi gjorde eftersom magarna kurrade rejält.
Efter maten gick vi ut i skogen för att plocka svamp. Trodde Simon skulle tycka det var sjukt trist och vilja sluta efter en kvart men nejdå, killen gillade det så vi gick länge i skogen och sökte de små gulingarna. Plockade även lite blåbär sen men bara så det skulle räcka till morgonmål ungefär.
Senare spelade vi lite beerpong vilket var kul men mörkret och myggen kom fort så vi slutade och gick istället in för att kolla vidare på Strange Things.

Likes

Comments

Måndag 22 augusti
Började dagen med skypemöte så nu är allt i ordning inför morgondagen och utlysandet av Dagisfreden. Efter mötet drog jag på jobb.
Prillans födelsedag skulle sedan självklart firas. Vi satt i Serendi ett gäng först innan jag sen for med henne en sväng till Klubben också. Grattis min världsfina Pingla, älskar dig!

Likes

Comments