Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag 29 april
Gick ju som sagt och lämnade ifrån mig nycklarna. Sedan raka vägen till skolan. Skickade äntligen in stipendieansökan och gick sen för att träna. Körde pass med fokus på cardio så det blev en timme på crossen innan jag gjorde några rumpabenövningar.
När träningen var över satte jag mig med skolarbete igen men bara en timme för sen gick tåget.
Så härlig känsla att komma ut och gå till tåget, vädret är helt underbart ikväll och solen värmde så skönt när jag gick.

Älskar mitt skal!

Likes

Comments

Åbo är vad som är på agendan idag igen men orkade inte stressa imorse och behövde verkligen få sova lite efter gårdagens sena flytt så tog först halvelvatåget. Påväg dit var jag via posten och lämnade Nellypaketet jag fick här i veckan. Paketet innehöll två rockar och en bh men inget var så perfekt som jag ville så allt fick åka tillbaka. Rockjakten fortsätter med andra ord. Började den såfort jag kom till Åbo. Utan resultat, så det är bara att fortsätta söka.
Gick sen för att lämnade in nycklarna till lägenheten sen så nu är det gjort, nu har jag offeciellt ingen lägenhet här längre.

Var via lägenheten en sista gång för att dubbelkolla att allt var i ordning. Usch vad konstigt det kändes att säga hejdå åt sitt hem liksom.

Likes

Comments

Torsdag 28 april
Började dagen med gym, cardio följt av armaraxlarryggpass. Tror dock jag har lite flunssa på kommande för kraften i kroppen var inte på topp, men fick trots det till ett skönt pass.
Mötte upp gruppen tio och började jobba med slutarbetet. Vi fick en del gjort nog men jag var tvungen att gå hem redan två för att städa allt färdigt inför flytten, så vi slutade alla jobba redan då.
Städade för fulla muggar och hann sen ta det lugnt i soffan en stund eftersom mammsen min blev lite försenad men tror det var bara bra för att orka fortsätta flytten.
Vi bar och bar och bar, lastade släpkärran full, bilen ännu fullare och vid tio var vi äntligen redo att starta. Kärran förde vi till mamma och så hjälpte hon mig lasta ur bilen så klockan hann bli närmare ett på natten innan vi var klara. Helt slut landade jag i sängen och somnade.

Såhär död!

Likes

Comments

Jag får nästan alltid sömn utan problem men ett par dagar sen låg jag vaken hur länge som helst. Tänkte därför prata lite om sömn och dygnsrytm. Jag vill bli mer av en morgonmänniska. Har försökt att de senaste veckorna stiga upp senast åtta varje vardag vilket jag också gjort.

Att stiga upp samma tid varje dag är bra för att din kropp då kan utveckla ett väckningsschema. Det gör att kroppen väcks automatiskt "rätt tid" genom att hjärnan frigör högre halter av hormon, som dopamin, och höjer kroppstemperaturen. Då vaknar du mer alert och utvilad.
Att snooza förstör eftersom att om du vaknar för att sedan somna om sätts det naturliga väckningsschemat helt ur balans och hjärnan blir förvirrad. Den vet inte om den ska vakna eller somna.
De gör att du rycks ur din djupsömn och vaknar ännu tröttare istället.

Själv har jag varit queen av snoozing eftersom jag är rädd att försova mej och har därför löjligt många larm för att försäkra mej. Nu försöker jag att vänja bort det vilket går relativt bra. Jag kan ligga kvar fem minuter om jag verkligen inte orkar upp men tillåter mig inte att somna om.

Sömn behövs för att inte tappa humöret och för att klara av att hantera stress.
De är mitt ansvar att vara trevlig och ingen bitter, stressad filur som man helst gömmer sej för så därför tycker jag det är så viktigt att få rytm. Dessutom känner jag mig mycket duktigare och effektivare om jag stiger upp någorlunda tidigt och mår genom det också bättre. Bara fördelar med andra ord!

Likes

Comments

Onsdag 27 april
Började dagen med gym eftersom jag igen visste att ork inte skulle finnas efter allt arbete med slutarbetet som stod framför mig idag. 7.15 stod jag på crossen och fortsatte sen med magepass.
Vi jobbade på slutarbetet hela dagen sen. Hade handledning på förmiddagen också, kände dock som om det mesta nu är under kontroll så andra infallsvinklar gav inte lite mycket som tidigare gånger utan blandade mest bara bort. Men ett par goda ideer fick vi som vi nu har tagit vara på.
Lunch med FinFiizen var perfekt paus i arbetet innan vi alla jobbade vidare. Satt med Fiizi och fick sjukt mycket gjort. Älskar att sammarbeta med henne eftersom vi jobbar sjukt bra vi två på tu man hand. Vi tänker någorlunda lika, förstår varann hur bra som helst och vågar komma med alla konstruktiv kritik som behövs, positiv som negativ!
De andra gick hem och vi fortsatte kämpa en stund till innan även Fiizen for. Jobbade vidare med ett annat arbete en stund och konstaterade att tolv timmmar gått sen jag kom till skolan. Efter enbart lunch på hela dagen kände jag mej illa tvungen att komma hem och äta.
Helt mör så mycket mer fick jag inte gjort men lite packat i varje fall. Torsdag är flyttdag för mej nämligen. Fasen vad månaden sprungit fram!

Moti noll för allt när jag äntligen kom hem, haha.

Likes

Comments

Tisdag 26 april
Började dagen med att gå och inhandla morgonmål eftersom jag inte hann till någon butik igår. Efter morgonmål fixade jag med Kela. Betalade tillbaka för förra året då jag tjänade för mycket. Vill ju ogärna betala 15% extra nästa år när dom skickar räkningen.
Gick via posten efter ett Nellypaket innan det blev gymmet för träning. Cardio och rumpaben idag och det brände vill jag lova. Jobbade med skolarbete några timmar ännu sen i skolan innan jag kom hem.
En supergod salladslunch och har slöat hela halva eftermidden och kvällen sen. Ska strax ta itu med mera skolarbete dock en stund innan sovdags.

Arbetskillarna såg ut som de var på dejt och låg och kollade på stjärnor, tihii, såg så gulligt ut.

Likes

Comments

Måndag 25 april
Vaknade, åt morgonmål och drog mej i lugn och ro till skolan. Vi har sen jobbat med vårt slutarbete hela dagen. Träning efteråt,  ett cardio och bröstnedrerygg pass.
Efter en uppfrächning satte jag mig sedan och jobbade med skolarbete ända till sju. Mötte då upp Casso och gick till henne för en lång dejt. Äntligen fick vi tid att träffas ordentligt! Vi babblade oavbrutet till tio då ja börja traska hemåt. Jäklar vad det hunnit hända mycket i den brudens liv senste tiden, vi kom fram till att hennes liv varit som en realitystars i jämförelse med mitt senaste tiden haha <3

Tavlan till hjälp för att få överblick är hur bra som helst!

Sååå glada över att vara klara och fått en hel massa gjort!

Likes

Comments

Söndag 24 april
Tog sovmorgon eftersom jag varit vaken alldeles för sent igår. Har sen varit på jobbet hela dagen och sitter nu på tåget påväg till Åbo.
Mamma kom och hälsa på medan jag väntade på att tåget skulle gå, fick sen skjuts också vilket var supersnällt för vädret idag... Alltså va händer? Hagel, regn, slask och snö. Bara några dagar innan maj. En smula förvånad blir man.

Likes

Comments

Lördag 23 april
Klockan nio var jag hos pappsen där han böt mina däck. Världens snällaste pappa!
Hann bara hem en snabbsväng sen innan jobbet kallade.
När klockan nio timmar senare slog stängning körde vi en snabbdejt med Pinglan min. Brorsan kom sen och hälsade på och vi babblade om allt möjligt långt in på natten. Har inte träffat honom på hur länge som helst så det var superkul att hänga lite nu.
Min fjong slutade fungera under dagen också men thanks to google fick jag äntligen igång den när jag kom hem. Hade hunnit bli ledsen över alla förlorade bilder redan men tur var det helt i onödan!

Ägg till morgonmål är nog sjukt gott.

Bilen är redo för sommar, då blir man minsann glad!

Woopa!

Likes

Comments