Lördag 30 januari
Vaknade upp till världens finaste himel! Den synen gav mig motivation så sprang till gymmet i illfart, drog cardio och mage och traskade nöjd hem igen. Efter en dusch fixade jag mig, packade väskan och lagade lite mat. Sen var det bara att börja traska mot Caribia och Onnibussen. Det är första gången jag åker Onnibuss så hade inte så höga förväntningar alls men det fungerar hur bra som helst. Tillräckligt med utrymme, wifi, eluttag och framförallt svinigt billigt! 1€ kostade resan mig! En ända euro, kan ni fatta? Helt sjukt!
Om en halvtimme är vi i varje fall framme i Hesa, Simon möter upp mig och vi drar iväg hem till deras, sen blir det party!
Ha en superfin lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag 29 januari
Gick iväg och träna runt tio och det kändes nästan som vår i luften när jag traskade. Solen sken, fåglarna kvittade, vägen var isfri och torr och det kändes varmt. Så härligt!
Körde cardio och tränade axlar och rygg. Satt sen i skolan i några timmar med skolarbete och ett av dem är nu inlämnat. Woop!
På kvällen var jag bara hemma och slöade, somnade dessutom alldeles för tidigt med tanke på att det var fredag men det var himla skönt.

Vår i luften!

Likes

Comments

Kom nyss hem från Ronjas. Vi satt och dagdrömde om att spendera nästa vecka på varmare breddgrader. Sökte runt på resor och drömde oss till ett liv i värmen för en vecka. Cancun blev nummer ett på önskelistan sist och slutligen. Vore minsann härligt.
Nu ska jag sova för imorgon är en ny dag och då är det slut på latandet. Gonatt!


Likes

Comments

Torsdag 28 januari
Har bara latat mig hela dagen och tänkte fortsätta i samma linje. En träff med Ronja är ända planen jag har för dagen. Hoppas ni alla har en skön torsdag!

Likes

Comments

Onsdag 27 januari
Skola halvnio där vi gick igenom vad de olika grupperna hittills fått gjort inom slutarbetet. Slutade redan tolv och lunchade med brudarna vilket var himla kul.
Var sen superduktig och spenderade över fyra timmar i sträck med skolarbete så nu är ena riktigt strax klart, yey. Körde sen cardio och axlar/rygg på gymmet. De spelade superdålig spansk musik och skrek åt varann där så sådär skönt som träning brukar vara var det inte idag. Men när alla gick och jag själv skulle tänja så blev det plötsligt heltyst, precis vad jag behövde för en stund.
Klockan hann bli över åtta innan jag ätit och duschat så sen dess har jag bara chillat. Det var party i lägenheten nu hela kvällen och jag hade sån lust att dra med ut med dem nyss när de rörde sig vidare. Lyckades i varje fall låta bli så nu ska ja sova. Nati!

Likes

Comments

Veckans planer

Har skola idag, alltså onsdag, från halvåtta till fyra, resten av veckan är skolfri men kommer sitta med massa skolarbeten. En del träning ska det också bli och några kaffedejter med fina vänner. Har sen ledig helg vilket kommer vara sjukt skönt men ska dock lämna Åbo. Helsingfors står nämligen på agendan för lördagen och närmare bestämt fest med Simon och hans vänner, kommer bli hur kul som helst, han är minsann en av de som ligger i toppen som partypolare. 

Har ingen passande bild så här får ni en throwbackbild från då mitt hår ännu var långt och en av favvoklänningarna just hade ploppat ner i brevlådan.

Likes

Comments

Mätt i magen började jag alltså med skolarbete och fick några sidor skrivna. Sen kom Jürgen förbi och chillade en stund, babblade och lyssnade på skön musik. När han stack fortsatte jag med skolarbete men gick inget vidare för Petra och Jenny var här och förberedde sig för fest så hängde med dem istället. Sussi hann också vara här en stund innan de drog vidare. Drack te och såg ett avsnitt Gossip Girl just men tänkte orka fortsätta med skolarbetet nu en stund innan läggdags.

​Finisar!

Likes

Comments

Har nu sen igårkväll suttit och suktat efter dessa. Försöker hålla emot och inte falla för frestelsen men ni kan aldrig ana hur svårt det är, är hela tiden fem föra att klicka hem dem. Habegäret är enormt just nu!

Likes

Comments

Tisdag 26 januari

Tjoho!

När klockan ännu är innan tolv och man redan hunnit träna ett gött rumpabenpass, ha möte på banken, skött andra ärenden som räkningar och apoteksbesök, duschat och plockat fram allt man behöver för att göra skolarbete känns det rätt så bra! Känns som jag fortfarande har hela dagen kvar fastän jag har fått en massa gjort, härligt.

Nu blir det mat och sen ska jag sätta igång med skolarbete, ha en himla trevlig tisdag finingar!

​Haha, har märkt att jag gör peace på massa bilder, varför vette fasen.

Likes

Comments

Världshistoriens bästaste brud var nyss här. Hade sjukt kul som alltid med henne såklart och babblade på hur länge som helst om precis allt. Så skönt att ha någon man kan prata om precis allt med som aldrig dömmer en, som alltid kommer med superbra tips och som man kan skratta med i evigheter. Hon finns alltid där för mig, hon är värd mer än guld och diamanter!

Likes

Comments