Söndag 22 november
Vi sov länge allihop, sen tog jag mig hemåt. Lite senare plockade jag upp Casso när hon slutade jobbet så fick en superskoj träff med henne sen tills hon skulle vidare till Åbo. Så jäkla skönt att bara sitta och babbla med henne om allt och inget, med henne går man absolut aldrig tråkigt!
Kvällen gick sen åt till mera skolarbete ända till sovdags.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag 21 november
Jobb men slutade redan kvart över ett vilket var sjukt skönt. Slöa, skolarbete och fixade mig festredo. Kapade av lite hår också för har tröttnat på frillan min totalt, haha.
Drog sen iväg till Sandra för lite förfest. Massa babbel i timmar innan det bar av mot Fé. Helt bra kväll faktist, vi dansade och hade kul natten lång, inget märkvärdigt liksom. Men sen! Fé stängde och vi åkte ett gäng tillbaka till Karis och var alla påväg hem men så kom vi på att Affes ju är öppet en timme längre än Fé så vi klampade in där undefär en halvtimme innan stängdning bara som en kul grej, vi förväntade oss rätt folktomt och så men ville bara dansa lite till meen nääedå, Affes levererade med gott om folk och bra fiilis! Jösses vad glada vi blev. Massa kul folk, min fina Petra bland annat så vi dansade loss rejält, hade superskoj och sen blev det efterfest. Skoj det också så en riktit bra kväll sist och slutligen!

Likes

Comments

Fredag 20 november
Skrev arbete, hade skola, lunch med fina klasskompisar och Tobias som joinade oss och fortsatte sen skriva i många timmar och fick faktist en del gjort. Jej för mig!
Tog tåget till Karis, Jonne skulle ti Karis han också så fick sällskap, en timme i tåg går alltid sjukt mycket fortare när man har nån att prata med så på nolltid var vi framme.
Fixa med lite grejjer och somnade tidigt.

Likes

Comments

Ber om ursäkt men nu tänker jag klaga lite...

Igår när jag skrev på arbetet märkte jag att jag med 99% säkerhet inte hinner få uppgiften klar till deadline vilket gör mig så sjukt besviken på mig själv. Över tio sidor från information på finska. När jag blir sådär uppgiven och besviken då sitter jag bara och är ledsen istället för att göra det bästa av sitiationen och skriva så fort jag kan så därför har jag ju inte fått mycket gjort hittills heller. Korkat, jag vet.
Det är alltid detdär när stressen kommer. Man älskar livet egentligen eller det gör i varje fall jag! Men när man känner en massa stress så känns allt hopplöst och allt börjar bara kännas dåligt..

Men om en månad har vi jullov, då är praktiken och alla arbeten och uppgifter undan så ska se framåt och fokusera på det nu och få det här skrivet. Bättre att få det gjort så fort som möjligt nu fast det inte blir itid, ge upp får man ju inte, haha!

Nu är tåget i Åbo så ska gå till skolan och skriva så det ryker om tangentbordet nu tills vi börjar har jag bestämt!

Likes

Comments

Torsdag 19 november
Tidig tur igen. Så skönt att få sluta tidigt fastän det inte är det enklaste att stiga upp innan fem på morgonen. Sista praktikdagen för veckan också för imorgon har vi skola så drar en sväng till Åbo.
Efter praktiken åkte jag via mammsen en stund och hälsade på. Delade med mig av min skolarbetesångest och mamma behöver inte säga något särskillt för att trösta, bara att hon finns räcker ju, så sen mådde jag en smula bättre. Världens bästa mamma!
Hem och äta, chilla och kämpa med skolarbetet.

PS. Börjar klä mig mer och mer som en dagistant, randiga benvärmare och allt, haha.

Likes

Comments

Onsdag 18 november
Praktik med supertidig tur så fick även sluta tidigt. Stack iväg och simmade en timme igen. Så befriande känsla. Hemma blev det mat och chill en stund innan jag skulle sätta igång med skolarbete vilket jag gjorde men källrna till 3 av 4 uppgifter är på finska vilket gör att det tar hundra år för mig vars finska är riktigt illa så fick bara typ ångest och ville rymma iväg till något land långt borta eftersom det känns som jag inte kommer klara det hur jag än försöker. Fy och usch..

Likes

Comments

Att träffa Casso var lika awesome som alltid, livet i största allmänhet känns alltid bättre efter en träff med henne. Så jäkla fin, så mycket kärlek. Ta vara på de vänner som är äkta hörni, de är guld värda!

Likes

Comments

Tisdag 17 november
När jag imorse vaknade efter hela tio timmars sömn kände jag mig som en ny människa och helredo för en ny dag på praktiken. Superdag och känner att jag dels börjar bli bekväm med att ta kontroll och mer ansvar och dels börjar få bättre kontakt med barnen.
När jag slutade stälde jag mig på momangen och kockade. Kålgryta med köttfärs, supergött och så fixade jag till lunchen inför imorgon på samma gång, så skönt att ha det undan sen.
Mat och Paradise Hotel och nu ska jag alldeles just iväg och träffa Casso, är en tid sen sist så saknar minsann bruden min en smula ❤
Sen MÅSTE jag få lite skolarbete skrivet innan sovdags...

Likes

Comments

Måndag 16 november
Att stiga upp till praktiken tog emot men väl där var det kul. Ny vecka och tror det kommer bli en riktigt bra en!
Efter praktiken åkte jag och till simhallen och simmade, efter över en timmes simmas utan paus var jag riktigt slut i hela kroppen men så sjukt skönt. Via biblioteket efter böcker till en uppgift och hem och äta. Tänkte se en film och vila eftersom jag inte hade någon ork och sen skriva skolarbete på kvällen i ett par timmar men somnade under filmen så blev inget skrivet haha, får ta nya tag en annan dag sen bara!

Likes

Comments

Söndag 15 november
Hade varit kul att vara ut igår men skönt samtidigt med en lugn hemmahelg. Lyxade till morgonen med bananpankakor och fixade lite stuff jag nu skjutit upp i evigheter, räkningar, mail som ska iväg, reservera böcker från biblioteket och sånt. Senare blev det en träffis med Sandra där vi hade hur mycket som helst att prata om, så jäkla fin den bruden!
Kvällsmål, Pitch Perfect 2 och strax drar jag iväg för en snabbträff med Petra innan hon åker iväg till Åbo igen.

Likes

Comments