Det var längesen jag skrev här, men har haft så mycket att tänka på eftersom vi har haft SÅ mycket prov så det är inte sant! Längtar så himla mycket tills jag får jullov för hjärnan har sagt stopp för längesen känns det som haha. Imorgon är det torsdag och har e rätt jobbig dag imorgon, hela dagen är så seg och det är nästan bara språklektioner imorgon, så tråkigt!!

På fredag väntar ett so prov så ska direkt hem imorgon och plugga till det, hade först tänkt gå på öppet hus imorgon på ett gymnasium men det får vänta. Nej, nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Godnatt hörni!
Likes

Comments

Igår skulle jag följa med Linn hem och när vi kommer hem till henne så ser jag hennes köksbord uppdukat som ett barnkalas-bord haha, jag trodde att Linn's lillasyster skulle ha kalas och sa "what is this?!" i ren chock haha.
Linn bara stod och stirrade och så ser jag Ella som kikar fram bakom en dörr, ser henne men fattade inte varför hon stod där och trodde jag blivit knäpp-fram tills dess att Madde, Ida och Ella hoppar fram från varsitt hörn och skriker överraskning. Vart jätte chockad och började gråta eftersom jag fattade varför dom hade gjort detta. Senare kom även Julia och Sofia. Det var hur mysigt som helst och jag uppskattar mina vänner så himla mycket-speciellt när jag behöver dom som mest!

Blev väldigt glad och hade det jätte mysigt! Tack tjejer!❤️

Likes

Comments